misiek95 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Podnioslem przod tak jak na foto i tak zostaje. Mam 1be ale nie chce mi sie przekładać ) Pod zimówki wrzuciłem dystanse z pakietu lato-13mm przód 17mm tył i od razu przyjemniej Udało sie odratować zniszczone dekielki- poszły w ten sam kolor co felgi. W międzyczasie pogrzebałem troche z podłączeniem haka, wyrzuciłem też głośnik z subwoofera nokii z bagażnika- bo chciałem mieć głośniki z tyłu puszczone przez ori wzmacniacz a ta pukawka mnie drażniła. Na dniach wrzuce w końcu nie połamane boczki bagażnika tylko podkleje je najpierw włóknem szklanym Teraz rzeźbie nowe końcówki wydechu aa z racji że mróz konkretny to założyłem sobie orginalne materiałowe ocieplenie miski olejowej z passata 1.9 04r
arre Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Fajnie dzialasz podoba mi sie podejscie na fb sobie strony nie zakladasz?
hunter91 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Opublikowano 3 Stycznia 2016 jedna z ladniejszych b5 avant,ktore mi sie podobaja na forum
misiek95 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2016 Fajnie dzialasz podoba mi sie podejscie jedna z ladniejszych b5 avant,ktore mi sie podobaja na forum Poka ten sweterek na miskę ☺ kurde nie mam zdjęcia ani nawet w necie nie moge znaleźć czegoś takiego centymetr grubości, sztywny materiał i kołeczki rozporowe do montażu, może to na jakieś zimniejsze kraje szło
hunter91 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ta pompa 120 bar wspomagania to od czego ? i jaka jest ori w naszych audi ?
misiek95 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ta pompa 120 bar wspomagania to od czego ? i jaka jest ori w naszych audi ? z 2.5 tdi. W mniejszych silnikach 100/110bar
wesz82 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ta pompa 120 bar wspomagania to od czego ? i jaka jest ori w naszych audi ? Pisz do alana ja kupiłem od niego 120b i powiem Ci ze daje rady,nawet przy moim słabym maglu Misiek jak wtaszczysz sie pod grata zrób fote kocyka
misiek95 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 Misiek jak wtaszczysz sie pod grata zrób fote kocyka ok bede pamiętał
matik123 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Duza roznica jest po założeniu tej pompy? Jest to wyczuwalne?
misiek95 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Duza roznica jest po założeniu tej pompy? Jest to wyczuwalne?Tak, po założeniu różnica wyczuwalna
xBladex Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Duza roznica jest po założeniu tej pompy? Jest to wyczuwalne?Tak, po założeniu różnica wyczuwalnaTak jak misiek pisze..mam w swoim avancie założoną od 2.5 TDI i kierowca o wiele lżej chodzi.pompę kupiłem tez od Alana jakiś rok temu i wszystko ok. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
hunter91 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 misiek walczyles kiedys z szumami w aucie ? w jaki sposob to naprawiles?
misiek95 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) misiek walczyles kiedys z szumami w aucie ? w jaki sposob to naprawiles? Tak, z rok temu powalczyłem z tym i jest spokój. Jeżeli ramki szyb są dobrze ustawione to najczęściej wystarczy przesunąć rygle drzwi bardziej do środka, żeby drzwi mocniej dociskały. Jak spróbujesz to zrobić to zobaczysz, że śruby, które go trzymają są w kształcie stożka i rygiel właściwie zawsze wraca do pozycji 0. Proponuje więc podłożyć pod śruby takie podkładki. W niczym to nie przeszkadza a zakres regulacji zwiększa sporo. Zapomniałem obrócic fotki, musi tak zostać. Jak ten zabieg nie pomoże to trzeba jednak powalczyć z ramkami Edytowane 7 Stycznia 2016 przez misiek95
wesz82 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 A jak wtedy z domykaniem drzwi,po tym jak dasz dzydzel blizej srodka?
misiek95 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Opublikowano 3 Lutego 2016 Żałożyłem usztywnione boczki bagażnika. Po półtorej roku roleta w końcu wróciła na miejsce dorwałem za śmieszną kasiure grilla s4 ale coś mi sie to średnio widzi w tym aucie.. nie wiem czy go nie pogonie dalej Dekory oklejone folią carbon 5d
hiszpan123 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Stary widze że wszystko jest na tip top
michu10 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) ściągaj znaczek z grila maluj/ oklejaj ramkę na czarno i jest git ja tak mam bo ori też mnie nie przekonał jak folia na rantach ? nie było problemu ? Edytowane 3 Lutego 2016 przez michu10
Rekomendowane odpowiedzi