waldi_007 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 mam te żarówki i świecą mocno ale miałem nadzieję że będą miały światło zbliżone do xenona, ale są bardziej żółte ;/ ogólnie polecam jeśli komuś zależy na dobrze doświetlonej drodze a nie na wyglądzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczunio81 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 waldi a masz możne takie które polecasz a są zbliżone do xenona jeśli chodzi o h7 - czy polecasz faktycznie te Żarówki Osram H7 Night Breaker Unlimited +110% (3788194060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldi_007 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 mam te co podałeś w aukcji. Jak mówiłem świecą dobrze ale efektu ksenon nie uzyskasz. Nie wiem czy wogóle są na rynku takie żarówki(dobrej firmy a nie made in china- bo takie znajdziesz) które będą świecić niebieskim światłem. Koledzy polecają philipsy bo mają niebieską poświatę ale osobiście nie testowałem. Długo jeździłem na Hid-ach H7 z allegro ale oprócz tego że fajnie wyglądały to lipa. Na autobanie w niemczech wieczorem nic nie widać, bałem się jechać hehe. Te osram z aukcji świecą naprawdę dobrze ale jak już wspomniałem- nie świecą na niebiesko a nawet sie do tego koloru nie zbliżą.... Mimo to polecam bo bezpieczna jazda jest ważniejsza od niebieskiego światełka przed autem;) Pozdrawiam i życze udanego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 waldi a masz możne takie które polecasz a są zbliżone do xenona jeśli chodzi o h7 - czy polecasz faktycznie te Żarówki Osram H7 Night Breaker Unlimited +110% (3788194060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Mam u siebie i polecam:good: Swiatło bielsze niż przy zwykłej żarówce ale do bieli xenonu jednak jeszcze im brakuje:good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczunio81 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 dzieki panowie za odpowiedzi kupilem zamontuje i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak jeb.niesz długimi to gapy z drzew będą spadac:good Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaberiusz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 dzieki panowie za odpowiedzi kupilem zamontuje i zobaczymy Pochwal się jak wrażenia Wysłane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 My tu o ledach, ksenonach itp. a już laserowe wchodzą. http://m.onet.pl/moto/aktualnosci,e9pes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Szukam właśnie h7 i zastanawiam się nad tymi dwoma widzę że koledzy tu osramy mają a czy może ktoś te philipsy ma ŻARÓWKI OSRAM H7 NIGHT BREAKER UNLIMITED +110% (4169732659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. H7 PHILIPS ŻARÓWKI XTREME VISION + 100% WARSZAWA (4213311954) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 jeżeli chcesz uzyskać białe światło to nie kupuj OSRAM nightbreaker unlimited 110%. Żarówki są super jeżeli chodzi o moc, jakość i widoczność, ale do efektu xenonu, bieli duzo im brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A ty co masz u siebie założone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 teraz mam ori bixy ale to już inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Super White H8 H11 HB3 HB4 9005 9006 cool LED BMW (4181934658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Panowie polecam te do halo Tomi osram w soczewce nie jest ideaalnie bialy, ale dobrze się na nim jeździ mam w puncie je gdzieś mam foty jak na ścianie wyglądają znajdę to wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 ucho.77 te żarówki do halo to świecą na biało czy mają barwe żółto-białą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 osramki na ścianie h11 z xenonem ---------- Post dopisany at 16:37 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ---------- halo z postojem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ucho świeci i wygląda to dobrze za tą kasę nic tylko brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipekk Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 - do mijania (H7) Osram Night Braker +90% - do postojowek (w5w) PHILIPS Blue Vision Ultra Moje żarówy były już na wykończeniu i zastanawiałem się na co je wymienić. Skorzystałem z powyższej propozycji kolegi i jestem zaskoczony - widzę gdzie jadę po zmroku Właśnie padły obie szt. H7 w odstępie paru dni... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Najlepsze postojowki to i tak Osram. ;-) Ale taki. http://img689.imageshack.us/img689/4859/imag0317q.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/13605160/f-swiatlo-postojowe-osram-hcb-niebieskie.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ucho żarówki zamówione Super White H11 przesyłka dotarła wrzuciłem na jedną stronę na autko żeby zobaczyć jaka jest różnica w świeceniu nocą także postaram się pstryknąć fotkę i wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jak chcesz ,zeby swiecily na bialo/niebiesko to polecam h7 led Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi