mrogal Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 ale pytong:p ja to samo bede robil u siebie czekam az Kolega Jarucki wysle mi szpryce, pozniej awxa kupie po sesji i na wiosne jazda:) fmica tez wyrezam jakiegos, a na koniec sam to wszystko programowo ogarne a jak sie nie uda, to do rob555 podjade, ale powinno sie obejsc bez niego,serie sam ogarnąłem pewnie przy bucie stylu batory co? rogal fajna furka! ja swojego tematu nie uaktualnialem w ogole, ale chyba bede musial zaczac,bo rtoche sie pozmienialo ;P co Ty wlasnie zero Batorego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale pytong:p ja to samo bede robil u siebie czekam az Kolega Jarucki wysle mi szpryce, pozniej awxa kupie po sesji i na wiosne jazda:) fmica tez wyrezam jakiegos, a na koniec sam to wszystko programowo ogarne a jak sie nie uda, to do rob555 podjade, ale powinno sie obejsc bez niego,serie sam ogarnąłem pewnie przy bucie stylu batory co? rogal fajna furka! ja swojego tematu nie uaktualnialem w ogole, ale chyba bede musial zaczac,bo rtoche sie pozmienialo ;P co Ty wlasnie zero Batorego co najmniej dziwne, ale dymienie na pewno ciut wzrosło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale pytong:p ja to samo bede robil u siebie czekam az Kolega Jarucki wysle mi szpryce, pozniej awxa kupie po sesji i na wiosne jazda:) fmica tez wyrezam jakiegos, a na koniec sam to wszystko programowo ogarne a jak sie nie uda, to do rob555 podjade, ale powinno sie obejsc bez niego,serie sam ogarnąłem pewnie przy bucie stylu batory co? rogal fajna furka! ja swojego tematu nie uaktualnialem w ogole, ale chyba bede musial zaczac,bo rtoche sie pozmienialo ;P co Ty wlasnie zero Batorego poczekaj niech temperaturka wzrosnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 ale pytong:p ja to samo bede robil u siebie czekam az Kolega Jarucki wysle mi szpryce, pozniej awxa kupie po sesji i na wiosne jazda:) fmica tez wyrezam jakiegos, a na koniec sam to wszystko programowo ogarne a jak sie nie uda, to do rob555 podjade, ale powinno sie obejsc bez niego,serie sam ogarnąłem pewnie przy bucie stylu batory co? rogal fajna furka! ja swojego tematu nie uaktualnialem w ogole, ale chyba bede musial zaczac,bo rtoche sie pozmienialo ;P co Ty wlasnie zero Batorego co najmniej dziwne, ale dymienie na pewno ciut wzrosło troche tam se pierdzi ale nie ma zaslony dymnej[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:09_________________________________________________ poczekaj niech temperaturka wzrosnie od tego jest kaloryfer ktory czeka na montaz [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:10_________________________________________________ ale pytong:p ja to samo bede robil u siebie czekam az Kolega Jarucki wysle mi szpryce, pozniej awxa kupie po sesji i na wiosne jazda:) fmica tez wyrezam jakiegos, a na koniec sam to wszystko programowo ogarne a jak sie nie uda, to do rob555 podjade, ale powinno sie obejsc bez niego,serie sam ogarnąłem pewnie przy bucie stylu batory co? rogal fajna furka! ja swojego tematu nie uaktualnialem w ogole, ale chyba bede musial zaczac,bo rtoche sie pozmienialo ;P co Ty wlasnie zero Batorego co najmniej dziwne, ale dymienie na pewno ciut wzrosło troche tam se pierdzi ale nie ma zaslony dymnej[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:09_________________________________________________ poczekaj niech temperaturka wzrosnie od tego jest kaloryfer ktory czeka na montaz TriXenon na aucie jest kozak troche mialem walki z halo bo auto sie zbuntowalo i postanowilo nie swiecic hidem walnelo focha i rozladowalo akumulator ale solar pospieszyl na ratunek Powiem wam ze dlugie w BiXenonie to jakas miazga niech mi ktos z naprzeciwka teraz dlugich nie zgasi go smyrne dlugimi i hidem z halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Powiem wam ze dlugie w BiXenonie to jakas miazga niech mi ktos z naprzeciwka teraz dlugich nie zgasi go smyrne dlugimi i hidem z halo Niezły kox chętnie bym zobaczył fotkę porównawczą jak świeci sam xenon, xenon + długie, wszystko na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Powiem wam ze dlugie w BiXenonie to jakas miazga niech mi ktos z naprzeciwka teraz dlugich nie zgasi go smyrne dlugimi i hidem z halo Niezły kox chętnie bym zobaczył fotkę porównawczą jak świeci sam xenon, xenon + długie, wszystko na raz jutro cykne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Niezły kox chętnie bym zobaczył fotkę porównawczą jak świeci sam xenon, xenon + długie, wszystko na raz podobno NASA i wszystkie inne tego typu instytucje nie wiedzą co to się dzieje w okolicach Chełma i skąd takie światło które widać bez problemu na zdjęciach satelitarnych. Podejrzewali że to "obcy"... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 rezam bixaaa wyszlo kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 masz fotkę lampy bez włączonych świateł? najlepiej od przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 masz fotkę lampy bez włączonych świateł? najlepiej od przodu? chodzi Ci o przednie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 masz fotkę lampy bez włączonych świateł? najlepiej od przodu? chodzi Ci o przednie? jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 masz fotkę lampy bez włączonych świateł? najlepiej od przodu? chodzi Ci o przednie? jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 masz foto z bliska bixu już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 masz foto z bliska bixu już? bix jak bix wieksz soczewka i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 masz foto z bliska bixu już? bix jak bix wieksz soczewka i juz wiem, wiem, chciałem coś do VT, ale juz sobie zrezałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 mrogal, ramkę grilla maźnij sobie w kolor nadwozia - będzie lepiej niż czarna (przetestowane na własnej skórze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 mrogal, ramkę grilla maźnij sobie w kolor nadwozia - będzie lepiej niż czarna (przetestowane na własnej skórze ) a moze tak? tylko pomarancz nie mieniacy a bardziej pastelowy matowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zerknij do tematu VT :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 fotki gajgerka w aucie za dnia i zimowy shoot w drodze do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Panie idziesz grubo ten gajgerek mi sie nawet podoba Druga fotka na kalendarz pierwsza była by fajna ale źle kadrujesz bo auto wyjeżdza ze zdjecia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi