slepy Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 no bez lusterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 zdecydowanie bez lusterek to co mam obciac na czarno nie, bo bida wersja mialy czarne, ori nudne, damy orange zoabczymy co bedzie oj widzę, że masz chęć coś porezać, ale nie wiesz co no mam, flele i tak do odmalunku ida i lekki naciag bedzie, to dumam nad kolorem, mial byc cos jak bialy/kremik ale jakies taki smutne te kolorki a oranzyk kozaczek [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:17_________________________________________________ mniam ale co bez lusterek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 w carbonie je obklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 w carbonie je obklej bes sęsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ale co bez lusterek? nie, komplet jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 jeden chlopak robil w foli M3 carbonowej i nie bylo zle a jak nie to wal na srebno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ty a cemu to anglik?????????????????????? :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ale co bez lusterek? nie komplet jak dla mnie i pomaranczowe dope na dupce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ale co bez lusterek? nie komplet jak dla mnie i pomaranczowe dope na dupce co to to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ty a cemu to anglik?????????????????????? :polew: :polew: taki mod, chlopaki cuduja kola, fotele, turbiny, gwinty a ja se jebnalem przekladke na RHD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ty a cemu to anglik?????????????????????? :polew: :polew: wydało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 jeden chlopak robil w foli M3 carbonowej i nie bylo zle a jak nie to wal na srebno one sa srebrne z fabryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ale co bez lusterek? nie komplet jak dla mnie i pomaranczowe dope na dupce no, no, no macie jeszcze jedno to Dope :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ale co bez lusterek? nie komplet jak dla mnie i pomaranczowe dope na dupce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ale co bez lusterek? nie komplet jak dla mnie i pomaranczowe dope na dupce no, no, no macie jeszcze jedno to Dope :gwizdanie: czekac czekac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 jeden chlopak robil w foli M3 carbonowej i nie bylo zle a jak nie to wal na srebno one sa srebrne z fabryki to lustra zostaw dope, OOOO na grilu i fela styknie za bardzo pomarańczowo moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ale co bez lusterek? nie komplet jak dla mnie i pomaranczowe dope na dupce no, no, no macie jeszcze jedno to Dope :gwizdanie: czekac czekac :gwizdanie: ok, jak coś to pamiętaj o mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ale co bez lusterek? nie komplet jak dla mnie i pomaranczowe dope na dupce no, no, no macie jeszcze jedno to Dope :gwizdanie: czekac czekac :gwizdanie: ok, jak coś to pamiętaj o mnie Nie ma takich bajerów Tylko LC sie tak bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 ale co bez lusterek? nie komplet jak dla mnie i pomaranczowe dope na dupce no, no, no macie jeszcze jedno to Dope :gwizdanie: czekac czekac :gwizdanie: ok, jak coś to pamiętaj o mnie Nie ma takich bajerów Tylko LC sie tak bawi dokładnie takich rzeczy nawet w erze nie ma a w LC są i to tylko 3 egzemplarze :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi