mrogal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 kurfa, co Wy chcecie za wioche zrobic... ta felga nie nadaje sie do takich eksperymentow, jeden kolor tylko. Racja racja Ta opcja wydaje się nawet nawet.. kurde ..ciekawe kiedy to auto otrze się o "wiochę" przez wprowadzanie co raz to nowszych trendów na siłę spokojnie spokojnie konsultuje z wami niektore zmiany kochani wlasnie po to by sie nie "obdarlo" Swiatelka z przodu zostawic czarne czy isc w ori chrom bo teraz bede dlubal nastepne bixy i cos mnie kusic wrocic do jasnych :gwizdanie:
slepy Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 kurfa, co Wy chcecie za wioche zrobic... ta felga nie nadaje sie do takich eksperymentow, jeden kolor tylko. Racja racja Ta opcja wydaje się nawet nawet.. kurde ..ciekawe kiedy to auto otrze się o "wiochę" przez wprowadzanie co raz to nowszych trendów na siłę spokojnie spokojnie konsultuje z wami niektore zmiany kochani wlasnie po to by sie nie "obdarlo" Swiatelka z przodu zostawic czarne czy isc w ori chrom bo teraz bede dlubal nastepne bixy i cos mnie kusic wrocic do jasnych :gwizdanie: u mnie bedzie chromik,ale do sreberka fajnie wyglądają ciorne
Kowi87 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych ja chyba tez bym został przy czarnych, no chyba że masz w planie obramówki chrom wokół szyb i chromik na grillu i w ogóle moze wracasz do serii
mrogal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych ja chyba tez bym został przy czarnych, no chyba że masz w planie obramówki chrom wokół szyb i chromik na grillu i w ogóle moze wracasz do serii czasami mam ochote to pierdolnac wp***u!
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych ja chyba tez bym został przy czarnych, no chyba że masz w planie obramówki chrom wokół szyb i chromik na grillu i w ogóle moze wracasz do serii czasami mam ochote to pierdolnac wp***u! Masz rację..ja odkupię za 2 tysie i będzie spokój
mrogal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych ja chyba tez bym został przy czarnych, no chyba że masz w planie obramówki chrom wokół szyb i chromik na grillu i w ogóle moze wracasz do serii czasami mam ochote to pierdolnac wp***u! Masz rację..ja odkupię za 2 tysie i będzie spokój no to felgi sa juz Twoje ktos chetny na opony nowki sztuki
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych ja chyba tez bym został przy czarnych, no chyba że masz w planie obramówki chrom wokół szyb i chromik na grillu i w ogóle moze wracasz do serii czasami mam ochote to pierdolnac wp***u! Masz rację..ja odkupię za 2 tysie i będzie spokój no to felgi sa juz Twoje ktos chetny na opony nowki sztuki Oferta dotyczyła całego ulepa
paput Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 mrogal to jest gleba dla RS szóstek a nie u Ciebie taka koza :polew: :polew:
plastuch Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 słabeusze jeżdzą airide [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 11:09_________________________________________________mrogal nadal chętny na nakrętki?? zamówiłem 6sztuk ale puki co ani widu ani słychu
slepy Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 słabeusze jeżdzą airide [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 11:09_________________________________________________mrogal nadal chętny na nakrętki?? zamówiłem 6sztuk ale puki co ani widu ani słychu ja cały czas
mrogal Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 słabeusze jeżdzą airide [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 11:09_________________________________________________mrogal nadal chętny na nakrętki?? zamówiłem 6sztuk ale puki co ani widu ani słychu ta caly czas aktualne a kontry tez moglby zrobic? z tylu mam cacy malina nakretki
plastuch Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 napewno może zrobić będę z nim gadał jak mi odpowie na kiedy zrobi górne
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 29-03-2011 w samo poludnie Wreszcie to padło zacznie sie odpychać
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Już u kierownika powoli zaklepuję wolne 3 godzinki a potem upalamy rogalik na 18'' jedziesz?
mrogal Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Opublikowano 10 Marca 2011 Już u kierownika powoli zaklepuję wolne 3 godzinki a potem upalamy rogalik na 18'' jedziesz? jak zdaze ogarnac 18'' i pogoda bedzie znosna zachecajaca to polece na 18
Rekomendowane odpowiedzi