mrogal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 kurfa, co Wy chcecie za wioche zrobic... ta felga nie nadaje sie do takich eksperymentow, jeden kolor tylko. Racja racja Ta opcja wydaje się nawet nawet.. kurde ..ciekawe kiedy to auto otrze się o "wiochę" przez wprowadzanie co raz to nowszych trendów na siłę spokojnie spokojnie konsultuje z wami niektore zmiany kochani wlasnie po to by sie nie "obdarlo" Swiatelka z przodu zostawic czarne czy isc w ori chrom bo teraz bede dlubal nastepne bixy i cos mnie kusic wrocic do jasnych :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 kurfa, co Wy chcecie za wioche zrobic... ta felga nie nadaje sie do takich eksperymentow, jeden kolor tylko. Racja racja Ta opcja wydaje się nawet nawet.. kurde ..ciekawe kiedy to auto otrze się o "wiochę" przez wprowadzanie co raz to nowszych trendów na siłę spokojnie spokojnie konsultuje z wami niektore zmiany kochani wlasnie po to by sie nie "obdarlo" Swiatelka z przodu zostawic czarne czy isc w ori chrom bo teraz bede dlubal nastepne bixy i cos mnie kusic wrocic do jasnych :gwizdanie: u mnie bedzie chromik,ale do sreberka fajnie wyglądają ciorne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych ja chyba tez bym został przy czarnych, no chyba że masz w planie obramówki chrom wokół szyb i chromik na grillu i w ogóle moze wracasz do serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych ja chyba tez bym został przy czarnych, no chyba że masz w planie obramówki chrom wokół szyb i chromik na grillu i w ogóle moze wracasz do serii czasami mam ochote to pierdolnac wp***u! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych ja chyba tez bym został przy czarnych, no chyba że masz w planie obramówki chrom wokół szyb i chromik na grillu i w ogóle moze wracasz do serii czasami mam ochote to pierdolnac wp***u! Masz rację..ja odkupię za 2 tysie i będzie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych ja chyba tez bym został przy czarnych, no chyba że masz w planie obramówki chrom wokół szyb i chromik na grillu i w ogóle moze wracasz do serii czasami mam ochote to pierdolnac wp***u! Masz rację..ja odkupię za 2 tysie i będzie spokój no to felgi sa juz Twoje ktos chetny na opony nowki sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 ja bym został przy czarnych ja chyba tez bym został przy czarnych, no chyba że masz w planie obramówki chrom wokół szyb i chromik na grillu i w ogóle moze wracasz do serii czasami mam ochote to pierdolnac wp***u! Masz rację..ja odkupię za 2 tysie i będzie spokój no to felgi sa juz Twoje ktos chetny na opony nowki sztuki Oferta dotyczyła całego ulepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 mrogal to jest gleba dla RS szóstek a nie u Ciebie taka koza :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 słabeusze jeżdzą airide [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 11:09_________________________________________________mrogal nadal chętny na nakrętki?? zamówiłem 6sztuk ale puki co ani widu ani słychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 słabeusze jeżdzą airide [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 11:09_________________________________________________mrogal nadal chętny na nakrętki?? zamówiłem 6sztuk ale puki co ani widu ani słychu ja cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 ale tylko przednie puki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 słabeusze jeżdzą airide [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 11:09_________________________________________________mrogal nadal chętny na nakrętki?? zamówiłem 6sztuk ale puki co ani widu ani słychu ta caly czas aktualne a kontry tez moglby zrobic? z tylu mam cacy malina nakretki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 napewno może zrobić będę z nim gadał jak mi odpowie na kiedy zrobi górne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 29-03-2011 w samo poludnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 29 to bardzo dobra data. Ja miałem 29.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 29-03-2011 w samo poludnie Wreszcie to padło zacznie sie odpychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Już u kierownika powoli zaklepuję wolne 3 godzinki a potem upalamy rogalik na 18'' jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Już u kierownika powoli zaklepuję wolne 3 godzinki a potem upalamy rogalik na 18'' jedziesz? jak zdaze ogarnac 18'' i pogoda bedzie znosna zachecajaca to polece na 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi