mrogal Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 w zasadzie wsio z modzenia koniec projektu :gwizdanie: jeszcze 2 sztuka do roboty, więc wsio od początku A no i jeszcze "smerfy" 2 sztuka ma juz grzana dupe a smerfy to na dlugie zimowe wieczorki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 a będzie coś z drugą sztuka robione? czy ma jeździć obok dla kontrastu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 a będzie coś z drugą sztuka robione? czy ma jeździć obok dla kontrastu? ma robic tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 mrogal ile Cie kosztowały te lampy US ? jest mega kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 mrogal ile Cie kosztowały te lampy US ? jest mega kox od a do zet? tałzena trza polozyc :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Lipiec 2011, 13:50_________________________________________________zastanawiam sie czy montowac spowrotem siatki :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 mrogal cykniesz jakieś lepsze foty swojego grilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 mrogal cykniesz jakieś lepsze foty swojego grilla? nie mam cyfraka w pracy, takie znalazlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dzięki mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja bym montował siatki, często sie przydają(przynajmniej u mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja bym montował siatki, często sie przydają(przynajmniej u mnie) no juz na aucie z siatkami [br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 07:16_________________________________________________author=Kowi87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 author=Kowi87 no ładne foto ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 trzeba było ratowac sytuacje braku ostrosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 trzeba było ratowac sytuacje braku ostrosci myślałem że tam mrogal bez bazy leżał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 trzeba było ratowac sytuacje braku ostrosci myślałem że tam mrogal bez bazy leżał :gwizdanie: yyy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 trzeba było ratowac sytuacje braku ostrosci myślałem że tam mrogal bez bazy leżał :gwizdanie: yyy ? no że promile Cię pokonały i się Kowiemu w kadr wczołgałeś bo chyba impreza była jak się pół battalionu zjechało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 no że promile Cię pokonały i się Kowiemu w kadr wczołgałeś bo chyba impreza była jak się pół battalionu zjechało? a no mrogal na czworaka chodził w sumie miał powody eee tam pół battalionu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 no że promile Cię pokonały i się Kowiemu w kadr wczołgałeś bo chyba impreza była jak się pół battalionu zjechało? a no mrogal na czworaka chodził w sumie miał powody eee tam pół battalionu Skleiłeś siuśka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Skleiłeś siuśka? Nooo Bo tak trochę głupio inwalidą wracać ze spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Skleiłeś siuśka? Nooo Bo tak trochę głupio inwalidą wracać ze spota było spotowe rezanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 opróżnij sobie skrzynkę na pw wujek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi