mrogal Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 opróżnij sobie skrzynkę na pw wujek juz dawno prozna [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 07:16_________________________________________________z dedykacja dla armiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 ładne fotele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 czarno w hui :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 słupki, rączki i światełka to malowane czy ori? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 ładne fotele najepszejsze zaraz po ricardo [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2011, 18:32_________________________________________________ słupki, rączki i światełka to malowane czy ori? malowanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Co do foteli to te są moim zdaniem ładniejsze od "ricaro" ale jak to mówią kwestia gustu, a co do malowania słupków i podsufitki to jak to robiłeś? orientacujne koszta jakieś. Ciekaw jestem bo mam czarne auto, większość elementów czarnych lub ciemnych a od słupków w góre jasno i to mnie wkurza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 no powiem ci ladnie ale zoabczysz u mnie jak to bydzie wygladac pokaze we wtorek jak sloze wszystko do kupy ja z kolei zostawilem daszki szare i raczki nie chce mi sie tego malowac juz slupki + podsufitka bedzie czarna na ori materiale z audi a reszta plastikow czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 opróżnij sobie skrzynkę na pw wujek juz dawno prozna [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 07:16_________________________________________________z dedykacja dla armiego Będzie i u mnie bo wygląda :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 opróżnij sobie skrzynkę na pw wujek juz dawno prozna [br]Dopisany: 24 Sierpień 2011, 07:16_________________________________________________z dedykacja dla armiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Będzie i u mnie bo wygląda :slina: nowy fancik w drodze z 2 z przodu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 nowy fancik w drodze z 2 z przodu :gwizdanie: 2,7 BiT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 nowy fancik w drodze z 2 z przodu :gwizdanie: 2,7 BiT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 nowy fancik w drodze z 2 z przodu :gwizdanie: 2,7 BiT :D Juz wiem kto mnie podkupił :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaVoK Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Usuń SPAM ze skrzynki bo nie mogę Ci nic napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Usuń SPAM ze skrzynki bo nie mogę Ci nic napisać jusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Zrób porzadek w pierwszym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zrób porzadek w pierwszym wątku nie zalamuj mnie, ja czasu w aucie nie mam porzadku zrobic [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 16:58_________________________________________________ Zrób porzadek w pierwszym wątku nie zalamuj mnie, ja czasu w aucie nie mam porzadku zrobic mam czas rezac i to tylko do czasu do czasu a tymczasem rozpiz*ziocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 ale wiocha rozpiździocha daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 wersja finalna chyba tej ramki to to nie jest :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 wersja finalna chyba tej ramki to to nie jest :mysli: nie bedzie oklejona i pozupelniana elementami w dziurach no i spasowane wsio bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi