booster70 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 czyli bez pierscienia nie ma zadnego bicia? bo caly czas sie zastanawiam nad tym
Peta1992 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dawaj w czerń plastdipem A halogeny nie chcesz zrobić żółta folią ?
kaFFFar Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dawaj w czerń plastdipem A halogeny nie chcesz zrobić żółta folią ? Właśnie dip będzie najlepszy -) a ta folie to chyba nie bo do niczego mi nie pasuje
garry99 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dobrze działasz,ja mam wolne dwa tyg i od tyg z garażu już nie wychodzę
kaFFFar Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dobrze działasz,ja mam wolne dwa tyg i od tyg z garażu już nie wychodzę Co tam dzialasz bo jak pamietam z ornety to audi ladne i SZYBKIE
Garet Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 jazda bez pierścienia to troche samobójstwo bo na nim wlasnie na piaście opiera się koło a śruby tylko go do niej dociągają, w tym momencie masz ciężar na śrubach.
garry99 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dobrze działasz,ja mam wolne dwa tyg i od tyg z garażu już nie wychodzę Co tam dzialasz bo jak pamietam z ornety to audi ladne i SZYBKIE Mycie woskowanie,lampy poszły do Gwertego,mieszek od Reggiego,gałka od s3 założone ogólnie robię przegląd auta mam podnośnik korzystam dopóki teścia nie ma. Od poniedziałku zacznę felgi szykować do malowania na wiosnę będzie 18:wink:
kaFFFar Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dobrze działasz,ja mam wolne dwa tyg i od tyg z garażu już nie wychodzę Co tam dzialasz bo jak pamietam z ornety to audi ladne i SZYBKIE Mycie woskowanie,lampy poszły do Gwertego,mieszek od Reggiego,gałka od s3 założone ogólnie robię przegląd auta mam podnośnik korzystam dopóki teścia nie ma. Od poniedziałku zacznę felgi szykować do malowania na wiosnę będzie 18:wink: tez mam galeczke od s3 a lampy jak robisz i jakie felgi masz
Peta1992 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 W sumie fakt... Żebyś nie miał pomarańczowych kierunków to może tak ale tak by się gryzło i "choinka" by była.
kaFFFar Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 W sumie fakt... Żebyś nie miał pomarańczowych kierunków to może tak ale tak by się gryzło i "choinka" by była. No a tak moze jeszcze wpadnie czarny dach i bedzie kosa
Peta1992 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Hm tylko może być słabo widać co ? Bo jednak kolor auta ciemniejszy... No ale można zrobić kumaci będą widzieć
kaFFFar Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 tzn na zywo kolor jest troche bardziej niebieski Musze jakis dobryy aparat kupic bo robienie zdj telefonem to lipa
Peta1992 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 No na pewno wiadomo to nie ta jakość co prawdziwy aparat Zakładaj graty i dawaj fot
slepy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 czyli bez pierscienia nie ma zadnego bicia? bo caly czas sie zastanawiam nad tym ostatnie dwa sezony przelatałem na takich 5mm bez pierścienia i zero problemów:wink:
kaFFFar Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 czyli bez pierscienia nie ma zadnego bicia? bo caly czas sie zastanawiam nad tym ostatnie dwa sezony przelatałem na takich 5mm bez pierścienia i zero problemów:wink: 5mm to bz problemu bo jeszcze felga siedzi na piascie Co innego jak bym kupil dystanse 10mm to smierc
Garet Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 http://pictap.pl/di-NSF156PJ.jpg A może by tak rejka z tyłu na klej? Ja mam na taśmie, kupilem w ciastoramie za chyba 7zł ale do zastosowania zewnętrznego i po przyklejeniu jej do auta blachy nie da się oderwać a jeżdże z nią już ponad 2 miesiące. Światło z ledów nad tablicą dużo ładniej pada na nią a przy ramce jednak jej górna część zabiera trochę światła...
kaFFFar Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 http://pictap.pl/di-NSF156PJ.jpgA może by tak rejka z tyłu na klej? Ja mam na taśmie, kupilem w ciastoramie za chyba 7zł ale do zastosowania zewnętrznego i po przyklejeniu jej do auta blachy nie da się oderwać a jeżdże z nią już ponad 2 miesiące. Światło z ledów nad tablicą dużo ładniej pada na nią a przy ramce jednak jej górna część zabiera trochę światła... a jestes w stanie dac jakies zdj jak to wyglada Garet ?
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 a co z rejka Ci sie dzieje? Ja u siebie mam przykręcona na śruby do klapy, pod nia jest gumowa wstawka i nawet z basem nie gra:banan:
kaFFFar Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 a co z rejka Ci sie dzieje?Ja u siebie mam przykręcona na śruby do klapy, pod nia jest gumowa wstawka i nawet z basem nie gra:banan: heh u mnie nic sie nie dzieje ale chce zobaczyc jak to wyglada jak kolega ma to niech doda zdj
Kowi87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 hmm a jak ma wyglądać? jak rejka bez ramki:grin:
Rekomendowane odpowiedzi