SHOCKWAVE Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 jak oceniasz wydech MG vs. Milltek ? cichszy ? Regulacja jak w capristo? moze jakis filmik ? Jak tylko będzie założony to wrzucę film z tego samego miejsca gdzie nagrywałem kiedyś Millteka. Gruszki sterujące są na obu tłumikach więc powinno być ciszej na zamkniętych klapkach. Regulacja będzie z pilota. Bezprzewodowo. Niestety S5 nie ma seryjnie żadnego fabrycznego guzika, którego by można było podpiąć pod sterowanie. a szkoda bo byla by miazga ale i tak jest ile dales za caly wydech ? tez bede go kupowac i nie wiem czy nie lepiej z ta opcja wlasnie regulacji ...
pocas Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Piątaka za końcowe tłumiki i sterowanie. Troszkę mi za cicho. Także będę wywalał środkowy tłumik na zamienniki od MG. Ma drzeć papę!
_Gabriel_ Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 I jest roznica w tarczach miedzy RS5 a RS6 C5? Te z C5 maja troszke wiecej miesa, ale za to sa ciezsze. Tarcze pewnie przygotowywal SID?
pocas Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Opublikowano 10 Lutego 2014 RS5 jest mniejsza. To raz. Czy cięższe? Nie zauważyłem. Wydawały się takie same kloce. SID nic nie przygotowywał. Znajomy tokarz to zrobił. Tak naprawdę to wybrałem z RS6 z powodu przede wszystkim ceny. Bo różnica dość masakryczna.
_Gabriel_ Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 Jak mniejsza? obie tarcze maja rozmair 365x34 - miales okragla tarcze z RS5, czy tzw "kwiatek" ? (kwiatek jest lzejszy o okolo 1kg od okraglej tarczy)
pocas Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 Powierzchniowo herbatnik jest mniejszy od RS6 z powodu swojego zygzakowego kształtu
_Gabriel_ Opublikowano 11 Lutego 2014 Opublikowano 11 Lutego 2014 daj znac, jak sie spisuja tarcze z RS6, jak juz troche pojezdzisz gratulacje setupu
pocas Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Opublikowano 11 Lutego 2014 Spisują się tak że polubiłem wydłubywać z nawierceń pył od klocków :grin:
Kamyk Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 witek a czy do A5 masz ramki klubowe z a4-klub.pl ? czy to tak nie bardzo ..... z ciekawosci
pocas Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 Jeżdżę z Krotoski Cichym Planuje pozbyć się w ogóle ramek jak w mojej starej A4.
jedrekx Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 witek a czy do A5 masz ramki klubowe z a4-klub.pl ? czy to tak nie bardzo ..... z ciekawosci Dziadek jak dobrze pamiętam jeździ na A4-klub, ja też
Kamyk Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 witek a czy do A5 masz ramki klubowe z a4-klub.pl ? czy to tak nie bardzo ..... z ciekawosci Dziadek jak dobrze pamiętam jeździ na A4-klub, ja też hm a to troche nie jest nie teges ?? tak mnie tknelo
jedrekx Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja się utożsamiam z tym klubem i dlatego mam ramki a4-klub. Tak samo jak naklejkę forum i troop b8
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 witek a czy do A5 masz ramki klubowe z a4-klub.pl ? czy to tak nie bardzo ..... z ciekawosci Dziadek jak dobrze pamiętam jeździ na A4-klub, ja też hm a to troche nie jest nie teges ?? tak mnie tknelo ja ja jeżdzę bo klub jest the best a a5 to co to jest ? Napompowane a4 ...te same silniki to samo wnętrze , to samo zawieszenie itp ....
Kamyk Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 jasne ale pytam tylko w kontekście oznaczeń z tyłu i ramki pod spodem nic innego nie gryzie się to troszkę ?
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Mnie nie , bardziej żonę , bo jak słyszy jak sie przechodnie zastanawiają co to za samochód a ze nie mam oznaczeń to czasem bywa ze myślą ze to a4 po tych ramkach ...a ze jej sie nie podoba a4 b8 to krew ja zalewa
pocas Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Opublikowano 17 Lutego 2014 witek a czy do A5 masz ramki klubowe z a4-klub.pl ? czy to tak nie bardzo ..... z ciekawosci Dziadek jak dobrze pamiętam jeździ na A4-klub, ja też hm a to troche nie jest nie teges ?? tak mnie tknelo ja ja jeżdzę bo klub jest the best a a5 to co to jest ? Napompowane a4 ...te same silniki to samo wnętrze , to samo zawieszenie itp .... True true, na Audizine nawet nie wchodzę w dział S5 bo tam nic nie ma
Wandej Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 ok pomyślę tak se niewinnie pytam Kamyk dziwne masz spostrzeżenia:wink: Tak jak jedrek pisał tutaj ważni są ludzie a auta to tylko pretekst:wink: znane jest seicento z ramkami klubu:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi