KOval81 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Śfagrowa A7 3.0TFSI wciąga średnio ok. 13-13,5l/100km - raczej nie z delikatną nóżką, więc nie jest źle - ale to nie S5 jak wiadomo, więc różnica na pewno jakaś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 osz tyyy:slina: czemu ja wczesniej nie zauwazylem watku:shock3: gratki zakupu niezla przesiadka:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Super furacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ori wydech już czeka w Compsporcie. Zobaczymy czy coś pomoże. Cała w nim nadzieja Już 44444. Jak ten czas szybko leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peelos Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 http://s21.postimg.org/xyairgipf/2013_11_21_10_57_40.jpgOri wydech już czeka w Compsporcie. Zobaczymy czy coś pomoże. Cała w nim nadzieja http://s2.postimg.org/vef11tt2t/2013_11_29_08_51_08.jpg Już 44444. Jak ten czas szybko leci Dobre foto wydechu - wygląda jak pół transformersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Żeby było śmiesznie. To jest tylko połowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Tak z innej beki, jak szczerze wygląda spalanie w 3.0 tfsi? Interesuje mnie seria i po wzmocnieniu.. Wygląda nie najlepiej http://s2.postimg.org/vef11tt2t/2013_11_29_08_51_08.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Tak z innej beki, jak szczerze wygląda spalanie w 3.0 tfsi? Interesuje mnie seria i po wzmocnieniu.. Wygląda nie najlepiej http://s2.postimg.org/vef11tt2t/2013_11_29_08_51_08.jpg sit! wydało się :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No to ja jednak mam mega oszczędny silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 To ile Ci tego gazu pali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No to ja jednak mam mega oszczędny silnik bo ty jeździsz jak pier..ła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 To ile Ci tego gazu pali? Średnia jak widać wliczając wszystko upalanie, korki, 300km/h na autobahnie, miasto Wrocław i Kraków etc. ---------- Post dopisany at 15:39 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ---------- No to ja jednak mam mega oszczędny silnik bo ty jeździsz jak pier..ła Jakby wszyscy tak jak ja pierdołowato jeździli to byś w korkach nie stał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 No to ja jednak mam mega oszczędny silnik bo ty jeździsz jak pier..ła Jakby wszyscy tak jak ja pierdołowato jeździli to byś w korkach nie stał hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 widac ze idzie ugrac na tym silniku bardzo fajne kreski nie duzym nakładem $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlyblack Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 szok, moja S3 po programie pali średnio 12l.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr1zly Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Cieszę się bardzo, że moje auto trafiło w dobre ręce Trzymam kciuki za lepszy wynik na seryjnym wydechu, jak sie okazało co tanie - milltek jednak nie do końca dobre poza dzwiękiem. Jeszcze raz gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Niestety żadnej różnicy na seryjnym wydechu... oprócz tego że auta w ogóle nie słychać :doh: Jednak milltek robił robotę Teraz zabierzemy się za wyciągnięcie całego silnika i szukaniu przyczyn element po elemencie, a potem wydech od MG. Trzeba działać ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Niestety żadnej różnicy na seryjnym wydechu... oprócz tego że auta w ogóle nie słychać :doh:Jednak milltek robił robotę Teraz zabierzemy się za wyciągnięcie całego silnika i szukaniu przyczyn element po elemencie, a potem wydech od MG. Trzeba działać ; ) No to nie fajna operacja:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr1zly Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 A na seryjnym sofcie ile HP ? Dziwna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Odpisałem na pm, ale tutaj też dam. Seryjnie wyszło 320KM. Na razie obstawiamy kanały ssące. Bartek, Ty to chyba lubisz kolor niebieski, co? Najpierw Sepang potem Frozen Blue. To czemu Prosiak był srebrny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi