Mario Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 i to jakimś CLK 430, ale tanio skóry nie oddałem... na odcinku ok 300m jakieś pół długości samochodu
rafalekx Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Mario_ fajna ta blondyna chociaz..? No przecież mówi że go objechała... ujeżdżała?
Mario Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Klasa średnia wyższa... z umiarkowanym bodykitem
moro99 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 no ale ten CLK jak sie nie myle ma 280 KM wiec jesli pol dlugosci auta to raczej zaden wyczyn
Mario Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 no ale ten CLK jak sie nie myle ma 280 KM wiec jesli pol dlugosci auta to raczej zaden wyczyn może dlatego, że miał tylko 83 KM więcej ?
ykk Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Hehe ciekawe ile w serii ma Twoj BFB Pol dlugosci przy takiej mocy to i tak kiepsko..
Mario Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Hehe ciekawe ile w serii ma Twoj BFB Pol dlugosci przy takiej mocy to i tak kiepsko.. w serii miała pewno 163, ale jednemu takiem Panu w Dojczlandzie, zachciało się 197
ykk Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Mario_ http://www.a4-klub.pl/smf/b6_bfb_a4_avant_18_t_163_km_nowe_fotki-t20398.0.html;msg454660#msg454660
moro99 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 no to wracajac do mojej wyowiedzi no ale ten CLK jak sie nie myle ma 280 KM wiec jesli pol dlugosci auta to raczej zaden wyczyn jesli miala 80KM wiecej (a moze tez byla dlubana)
audia4s4 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Heh.. A może ona Ciebie nie objachała tylko ty ją obleciałes
Mario Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 He he he, skad ja to znam :polew: - miny facetow któży dostają łomot ode mnie BEZCENNE, a za paliwo płacę Masercard :> Ale muszisz przyznać, że Wy - faceci macie z tym jakiś problem. Do dziś pomiętam jednego debila w BMW, który o mało się na drzewie nie rozlał, ale zawziął się żeby mnie wyprzedzić. Odpuścił chyba tylko dlatego, że go jego panna po łbie gazetą zaczęła napitalać Bry może i oni, znaczy "Wy" mają... poza tym ja jestem dżentelmenem i kobiety zawsze puszczam [br]Dopisany: 09 Sierpień 2008, 21:03 _________________________________________________ Heh.. A może ona Ciebie nie objachała tylko ty ją obleciałes że tak się wyrażę... wzięła mnie... z prawej burty :>
Kaśka Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Po prostu faceci którzy dostaja po d*pie od kobiet nie potrafią sobie z tym poradzić.
truckmaniac Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Po prostu faceci którzy dostaja po pupie od kobiet nie potrafią sobie z tym poradzić. No co Ty. Dostać po pupie od kobiety, to najwyższa przyjemność
pet3r Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 nie wiem jak to jest - mama nigdy nie nie biła :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Po prostu faceci którzy dostaja po pupie od kobiet nie potrafią sobie z tym poradzić. Faktycznie nie potrafiłem..jak dojechała mnie blondyna w Volvo
Hugo Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Wracałem niedawno do Lublina i na podwójnej ciągłej , pod górkę wyprzedziła mnie kobitka Matizem Ale chyba jakaś j**nięta była , albo coś zażyła , bo sznurek samochodów jeden za drugim , a ta lewy kierunek i ogień.Ludzie z naprzeciwka uciekali na pobocze Wciągnęła tak ponad 10 samochodów i zapewne teraz opisuje to na forum Matiza
pawelc Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Wracałem niedawno do Lublina i na podwójnej ciągłej , pod górkę wyprzedziła mnie kobitka Matizem Ale chyba jakaś j**nięta była , albo coś zażyła , bo sznurek samochodów jeden za drugim , a ta lewy kierunek i ogień.Ludzie z naprzeciwka uciekali na pobocze Wciągnęła tak ponad 10 samochodów i zapewne teraz opisuje to na forum Matiza Zapwene :>, i na forum Matiza teraz pewnie zbiera Łaury :polew:
rafalekx Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Hugo a zapisałeś numery? Jaki kolor tego matiza? Bo u mnie pod blokiem w LBN często widuję taką kobitkę (50-60 lat), która parkując swojego potwora, przestawiła 5 innych samochodów, a że u nas jest ruch prawostronny to też nie wie To mogła być ona, jak podjeżdża pod blok to ludzie uciekają jak najdalej A i ten matiz w jej "ręcach" niezłego kopa ma
Rekomendowane odpowiedzi