wojtas-audi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Wracałem niedawno do Lublina i na podwójnej ciągłej , pod górkę wyprzedziła mnie kobitka Matizem Ale chyba jakaś j**nięta była , albo coś zażyła , bo sznurek samochodów jeden za drugim , a ta lewy kierunek i ogień.Ludzie z naprzeciwka uciekali na pobocze Wciągnęła tak ponad 10 samochodów i zapewne teraz opisuje to na forum Matiza Pewnie miala LPG
freon Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 "no nic, musisz to przetrwać, przetrzymać, może Ci nie utnie, nie zgilotynuje"
audia4s4 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Wracałem niedawno do Lublina i na podwójnej ciągłej , pod górkę wyprzedziła mnie kobitka Matizem Ale chyba jakaś j**nięta była , albo coś zażyła , bo sznurek samochodów jeden za drugim , a ta lewy kierunek i ogień.Ludzie z naprzeciwka uciekali na pobocze Wciągnęła tak ponad 10 samochodów i zapewne teraz opisuje to na forum Matiza I na forum matiza w dziale ,,Street Kille'' Objechałam 10 aut w tym jedno Audi A4, dodam ze było to jeszcze pod górkę a mój Maciek nic nie wymiękał
loco87 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jak widze ze dobra czika mnie objezdza a ja juz zdycham to odwracam glowe ze niby przepustnica na 40% a ja nie wiem o co chodzi I dzien udany mam i sumienie czyste i wogule milo
adamooo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Wracałem niedawno do Lublina i na podwójnej ciągłej , pod górkę wyprzedziła mnie kobitka Matizem Ale chyba jakaś j**nięta była , albo coś zażyła , bo sznurek samochodów jeden za drugim , a ta lewy kierunek i ogień.Ludzie z naprzeciwka uciekali na pobocze Wciągnęła tak ponad 10 samochodów i zapewne teraz opisuje to na forum Matiza oniaka Ana miała montować turbo do swojego matiza
_Solar_ Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Wracałem niedawno do Lublina i na podwójnej ciągłej , pod górkę wyprzedziła mnie kobitka Matizem Ale chyba jakaś j**nięta była , albo coś zażyła , bo sznurek samochodów jeden za drugim , a ta lewy kierunek i ogień.Ludzie z naprzeciwka uciekali na pobocze Wciągnęła tak ponad 10 samochodów i zapewne teraz opisuje to na forum Matiza oniaka Ana miała montować turbo do swojego matiza do tego jeszcze maly virus i kilka butli w bagazniku
Rekomendowane odpowiedzi