Rdzewek_RdK Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jako, że klimat tego forum jest najlepszy. Postanowiłem opisać tutaj trochę historię nowego nabytku. Moje stare A4 poszło w dobre ręce do znajomego z Olsztyna. A w moim garażu zagościła A5 z 3 litrowym dieslem. Rocznik 2011, 90 tys przebiegu, dobre wyposażenie. Więcej w zdjęciach Mocowo będzie pewnie coś pod 340 koni, porządne heble, dobry gwint, fajne koło kw v3 i najważniejszy jak na razie mod - nowy garaż :naughty: do końca roku pewnie uda się ogarnąć wydech oraz IC a tutaj mały zajawka jakie wpadnie koło
pocas Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Jak montowales nowa galke skrzyni ? Mam ta sama ale za diabła nie idzie nabić na "drążek "
carrera369 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 A5 kupiłeś w PL czy sprowadzałeś z zagranicy ? Zostajesz przy gwincie czy będzie air jak w A4 ? 20" Vossen CVT ?
sysek27 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Piękna wozidło plany zacne :kox: PS. Mam prośbę na 3 zdjęciu od góry widać felgi chyba zimowe oparte o budynek jeśli to 17" to mógłbyś ściągnąć dekielek i odczytać mi numer muszę do moich felg takie kupić dzięki wielkie z góry
Nowak_zg Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 kibicuje projektowi.... ps. czy tylko mi sie nie podoba ostatnia galka automatu w nowych audi ? mialem kw v3 w tt ... najlepszy gwint na jakim jezdzilem a ty jak wrazenia ?
AMON Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Kibicuje projektowi,A5 piekna i szkoda A4,po cichu sie czailem i czekalem na ogloszenie, bral bym w ciemno,ale pewnie nie tylko ja
marcin_o23 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 coraz bardziej zaczyna mi się podobać a5 w twoich ręka będzie
Młody Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ładna :hi:widzę że felgi z q5 nadal masz
dziadek Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Witamy w grupie a5 -tkowców fajna , najbardziej automatu "zazdraszczam "
pocas Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Apropo swapa na nową gałkę. Może się przyda DIY: RS5 shift nob swap - A5_OC
Staszek20VT Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Fajna A5 rezaj, sporo w tym można porobić
Rekomendowane odpowiedzi