Skocz do zawartości
IGNOROWANY

XV Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - Ostrów Wlkp. 8-10.08.2014, czyli OEM+ 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1959942_427748437371200_1275358221_n.jpg

Termin zlotu 8-10 sierpnia. Zlot tym razem trzydniowy, cena ostateczna 250zł/osobę, alkohol oczywiście własny :hi: czasu do zlotu mamy sporo, wątek z zapisami ruszy w odpowiednim czasie :wink:

Zlot oczywiście w Ostrowie Wielkopolskim, w Borowiance, zapisy będą uruchomione w odpowiednim do tego czasie.

Relacja z poprzedniej edycji:

Plan wstępny zlotu:

Piątek: 14-18 - przyjazd i zameldowanie się w pokojach, przegląd aut/fotki

20-??? gril/ognisko (karkówka, kiełbasy, filet drobiowy, ziemniaki w plastrach boczku pieczone w ognisku, sos tzatzyki, sałatka ziemniaczana, ogórek małosolny, smalec domowy, pieczywo, napoje)

Sobota: 7-11 śniadanie (stół szwedzki)

do wieczora mamy czas dla siebie, ale też wchodzimy na Low Daily, czyli zlot aut obniżonych, który odbywa się praktycznie przy naszym ośrodku, w międzyczasie na pewno poogarniamy jakieś materiały do videorelacji, fotki, plażing, leżing, :drunk:

20-??? gril/ognisko (menu jak w piątek)

Niedziela: 7-11 śniadanie (stół szwedzki)

12 podsumowanie zlotu, rozjazd do domów.

W celu zredukowania ceny zlotu obciąłem obiad w sobotę - tutaj przy zgłaszaniu uczestnictwa każdy indywidualnie da mi znać, czy chce jednak zjeść w hotelu, czy może na plaży, bądź coś na mieście - dla jedzących w hotelu zostanie coś przygotowane na miejscu :wink:

Info dla tych co byli rok temu: moja wątroba Was pozdrawia :grin:

Do zobaczenia!

https://www.facebook.com/events/256302081196477

Opublikowano

no i konkret temat, bifor też będzie? :grin:

Gość harry19-19
Opublikowano

jak zwykle mój pierwszy post , od razu mnie zapisuj +osob. towarzysząca :decayed::hi: podziękuj wątrobę za pozdrowienia :grin:

Opublikowano

w tym roku o ile termin podpasuje to raczej tylko jednodniowa wyprawa bez alkocholu :facepalm:

Opublikowano
w tym roku o ile termin podpasuje to raczej tylko jednodniowa wyprawa bez alkocholu :facepalm:

boisz sie?! :grin:

Opublikowano

Jadę :wink:

Opublikowano
bońć menszczyzno
Opublikowano

taka sytuacja

---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------

boisz sie?! :grin:

w zeszlym roku dalem rade to i w tym pewnie bym dal

Opublikowano

hmm, redukcja ceny, bo odstraszy tak jak w tamtym roku uczestników:kwasny:

Opublikowano

i ja bym wpadł ale boje sie was i waszej reakcji na moj samochod :(

Opublikowano
hmm, redukcja ceny, bo odstraszy tak jak w tamtym roku uczestników:kwasny:

walczę z tym, dlatego zaznaczyłem, że wątek informacyjny, a nie zapisy i że kilka rzeczy jest in progress, ale i tak dużej różnicy nie zrobię, sam wiesz jak jest :hi:

Opublikowano

kaju szykuj watrubsko:grin::grin::decayed:

Opublikowano

Jeszcze bukowina nie uzgodniona i watroba nie zregenerowana a zas każą odcinac :grin: Doniek skladam zamowienie. Wiesz o co biega :grin:

Opublikowano
Doniek skladam zamowienie. Wiesz o co biega :grin:

a jak:decayed::drunk:

Opublikowano
Jadę :wink:

Czym:decayed:

Opublikowano

Jak nie tam to pole namiotowe nad czerwonym stawem hahahahaha

Opublikowano

Kowi kija umoczył :grin:

Opublikowano

Może i ja się pojawię :whistling:

Opublikowano

:grin:

Pamietam jak dzis. Kowi pije bro w bajorze i mowi co wypije to znow pelne :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...