DeeJay_Kill Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 jebało skarpetą ale wjeżdżało po c**ju fest sympatycznie :kox: Umarłem:polew: MOżesz powiedzieć kuzynowi, czy tam komuś, że jak będę w stanie, to go zmienię za konsolą;D U mnie w piwnicy coś też się do tego czasu przegotuje, ale chyba nie będę zabierał - niejednego już strzeliło, a każdy gadał, że dobrze wchodzi;p
sysek27 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 jebało skarpetą ale wjeżdżało po c**ju fest sympatycznie :kox: Umarłem:polew: MOżesz powiedzieć kuzynowi, czy tam komuś, że jak będę w stanie, to go zmienię za konsolą;D U mnie w piwnicy coś też się do tego czasu przegotuje, ale chyba nie będę zabierał - niejednego już strzeliło, a każdy gadał, że dobrze wchodzi;p Ja tez pomoge a im bardziej pijany tym lepiej bit siada:banan:
trzacha197444 Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 muzyka też nam w piatek zagra - wziąłem kuzyna, który gra w jednym z Oleśnickich klubów, więc coś tam przy ognisku będzie można potupać co do ilości gorzały - ile będziesz miał miejsca w bagażniku, to wypchaj to gorzołą a jeszcze lepiej bimbrem rok temu mistrzem bimbrowników został Rafal_ - jebało skarpetą ale wjeżdżało po c**ju fest sympatycznie :kox: O f*ck, ale hard core...
Rafal_ Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 muzyka też nam w piatek zagra - wziąłem kuzyna, który gra w jednym z Oleśnickich klubów, więc coś tam przy ognisku będzie można potupać co do ilości gorzały - ile będziesz miał miejsca w bagażniku, to wypchaj to gorzołą a jeszcze lepiej bimbrem rok temu mistrzem bimbrowników został Rafal_ - jebało skarpetą ale wjeżdżało po c**ju fest sympatycznie :kox: moc natury
kaju Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 ja też grałem, kuzyn ode mnie podłapał, ale on pociągnął to dalej, a wątpie, żeby kogoś do sprzętu dopuścił i wcale mu się nie dziwie - my się lepiej skupmy na pędzeniu i potem na spożywaniu sysek - ogórkowa?
Arkadiush Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Ci mówie, że braknie ---------- Post dopisany at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany at 15:24 ---------- chyba, że zostało bo c**jowe nic nie c**jowa stary dobra jest
Artur82 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 chyba czas przelew robić bo treningi trwaja w najlepsze tak, że o przelewie zapomniałem
kaju Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 chyba czas przelew robić bo treningi trwaja w najlepsze tak, że o przelewie zapomniałem treningi też przelewowe
wladi Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 To Wy tak mieszacie różne rodzaje alko? A Ty myślałeś że na pifo przyjedziesz:polew:
Arkadiush Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 To Wy tak mieszacie różne rodzaje alko? A Ty myślałeś że na pifo przyjedziesz:polew: Sławek z każdym napić się trzeba i wtedy masz pełen OEM zaliczony
miszka Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 To Wy tak mieszacie różne rodzaje alko? A Ty myślałeś że na pifo przyjedziesz:polew: Sławek z każdym napić się trzeba i wtedy masz pełen OEM zaliczony +1
kaju Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 To Wy tak mieszacie różne rodzaje alko? A Ty myślałeś że na pifo przyjedziesz:polew: Sławek z każdym napić się trzeba i wtedy masz pełen OEM zaliczony jak rok temh na podsumowaniu zadałem pytanie "czy z kimś się wczoraj nie napiłem" - żodyn ręki nie podniósł
TyBucu Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 To Wy tak mieszacie różne rodzaje alko? A Ty myślałeś że na pifo przyjedziesz:polew: Sławek z każdym napić się trzeba i wtedy masz pełen OEM zaliczony jak rok temh na podsumowaniu zadałem pytanie "czy z kimś się wczoraj nie napiłem" - żodyn ręki nie podniósł No, ten ktory walnie rundke ze wszystkimi i ma sile by ustac na wlasnych nogach dostaje klubowicza
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Moze by jednak wtrącic wątek motoryzacyjny? Proponuje na przepitke płyn do spryskiwaczy zimowy, a dla hardkorow g12+
kaju Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 Moze by jednak wtrącic wątek motoryzacyjny? Proponuje na przepitke płyn do spryskiwaczy zimowy, a dla hardkorow g12+ drogą losowania zostałeś wybrany na ochotnika
klysek Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Moze by jednak wtrącic wątek motoryzacyjny? Proponuje na przepitke płyn do spryskiwaczy zimowy, a dla hardkorow g12+ drogą losowania zostałeś wybrany na ochotnika +1
OficeR Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 Moze by jednak wtrącic wątek motoryzacyjny? Proponuje na przepitke płyn do spryskiwaczy zimowy, a dla hardkorow g12+ drogą losowania zostałeś wybrany na ochotnika +1 +2
krzysiek23 Opublikowano 25 Maja 2014 Opublikowano 25 Maja 2014 kaska poszla nikt sie nie wykruszyl takze bede cala familia
Rekomendowane odpowiedzi