kaju Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Dokładnie. Do momentu jak nie siądziemy w piątek do ogniska można przyjechać, poznać się, ale o okreslonej godzinie niestety poproszę osoby "z zewnątrz" o opuszczenie terenu ośrodka. Co do LD... też sie nie zdziwie, jak pójdzie nas tak garstka...
Arkadiush Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Dokładnie. Do momentu jak nie siądziemy w piątek do ogniska można przyjechać, poznać się, ale o okreslonej godzinie niestety poproszę osoby "z zewnątrz" o opuszczenie terenu ośrodka. powiem tak jeden kolega który pojechał na te kilka godzin po czym później chciał zostać i później problem był że tak powiem dlatego lepiej zapłacić i zostać
krzysiek23 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 panowie nie oszukujmy sie jest impra zamknieta,jest impra platna...wiec wiadomo
Wandej Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Dokładnie. Do momentu jak nie siądziemy w piątek do ogniska można przyjechać, poznać się, ale o okreslonej godzinie niestety poproszę osoby "z zewnątrz" o opuszczenie terenu ośrodka. Co do LD... też sie nie zdziwie, jak pójdzie nas tak garstka... Ja na pewno bede zbyt najebany tudzież skacowany:decayed:
OficeR Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Na ten LD sądzę właśnie że nie będzie za dużo chętnych jak po hotelu rozniesie się muzyka i zacznie się lać księżycówka
kaju Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Dokładnie. Do momentu jak nie siądziemy w piątek do ogniska można przyjechać, poznać się, ale o okreslonej godzinie niestety poproszę osoby "z zewnątrz" o opuszczenie terenu ośrodka. powiem tak jeden kolega który pojechał na te kilka godzin po czym później chciał zostać i później problem był że tak powiem dlatego lepiej zapłacić i zostać Z tego co mi mówiłeś to chodzi o fatboya i mu rykneli około 300 za sam nocleg. Z dudsem przyjechał znajomy i przeze mnie przeszło przez cene uzgodnioną wcześniej. Kolejny przypadek: dropsik, rezerwował kolejną dobę i też z tego co kojarzę to miał przyzwoitą cene. Powiem tak. Ja już nie reaguje na teksty typu drogo albo czy da rade taniej, bo też miałem takich bohaterów na pw. Jest ktoś odważny, prosze bardzo łapać się za organizacje i brać na łeb całą odpowiedzialność - droga wolna. Ja i tak idę na ręke, że nie robię nikomu problemów z tym, że ktoś chce przyjechać na godzine, dwie czy pięć, ale tak jak mówie - od pewnej godziny jest gril/ognisko, za który uczestnicy płacą pieniądze i grzecznie mówie, że niestety osoby, które nie opłacily zlotu niestety muszą sobie pojechać do domu. Mam nadzieje, że nikogo to nie uraziło co napisałem.
Arkadiush Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Dokładnie. Do momentu jak nie siądziemy w piątek do ogniska można przyjechać, poznać się, ale o okreslonej godzinie niestety poproszę osoby "z zewnątrz" o opuszczenie terenu ośrodka. powiem tak jeden kolega który pojechał na te kilka godzin po czym później chciał zostać i później problem był że tak powiem dlatego lepiej zapłacić i zostać Z tego co mi mówiłeś to chodzi o fatboya i mu rykneli około 300 za sam nocleg. Z dudsem przyjechał znajomy i przeze mnie przeszło przez cene uzgodnioną wcześniej. Kolejny przypadek: dropsik, rezerwował kolejną dobę i też z tego co kojarzę to miał przyzwoitą cene. Powiem tak. Ja już nie reaguje na teksty typu drogo albo czy da rade taniej, bo też miałem takich bohaterów na pw. Jest ktoś odważny, prosze bardzo łapać się za organizacje i brać na łeb całą odpowiedzialność - droga wolna. Ja i tak idę na ręke, że nie robię nikomu problemów z tym, że ktoś chce przyjechać na godzine, dwie czy pięć, ale tak jak mówie - od pewnej godziny jest gril/ognisko, za który uczestnicy płacą pieniądze i grzecznie mówie, że niestety osoby, które nie opłacily zlotu niestety muszą sobie pojechać do domu. Mam nadzieje, że nikogo to nie uraziło co napisałem. dobrze godasz polać mu !
krzysiek23 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Dokładnie. Do momentu jak nie siądziemy w piątek do ogniska można przyjechać, poznać się, ale o okreslonej godzinie niestety poproszę osoby "z zewnątrz" o opuszczenie terenu ośrodka. powiem tak jeden kolega który pojechał na te kilka godzin po czym później chciał zostać i później problem był że tak powiem dlatego lepiej zapłacić i zostać Z tego co mi mówiłeś to chodzi o fatboya i mu rykneli około 300 za sam nocleg. Z dudsem przyjechał znajomy i przeze mnie przeszło przez cene uzgodnioną wcześniej. Kolejny przypadek: dropsik, rezerwował kolejną dobę i też z tego co kojarzę to miał przyzwoitą cene. Powiem tak. Ja już nie reaguje na teksty typu drogo albo czy da rade taniej, bo też miałem takich bohaterów na pw. Jest ktoś odważny, prosze bardzo łapać się za organizacje i brać na łeb całą odpowiedzialność - droga wolna. Ja i tak idę na ręke, że nie robię nikomu problemów z tym, że ktoś chce przyjechać na godzine, dwie czy pięć, ale tak jak mówie - od pewnej godziny jest gril/ognisko, za który uczestnicy płacą pieniądze i grzecznie mówie, że niestety osoby, które nie opłacily zlotu niestety muszą sobie pojechać do domu. Mam nadzieje, że nikogo to nie uraziło co napisałem. polac :drinks: ty prezes powiedz mi co to jest te LD o ktorym jest mowa bo ja chyba nie w temacie....
fatboy Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Dokładnie. Do momentu jak nie siądziemy w piątek do ogniska można przyjechać, poznać się, ale o okreslonej godzinie niestety poproszę osoby "z zewnątrz" o opuszczenie terenu ośrodka. powiem tak jeden kolega który pojechał na te kilka godzin po czym później chciał zostać i później problem był że tak powiem dlatego lepiej zapłacić i zostać Z tego co mi mówiłeś to chodzi o fatboya i mu rykneli około 300 za sam nocleg. Z dudsem przyjechał znajomy i przeze mnie przeszło przez cene uzgodnioną wcześniej. Kolejny przypadek: dropsik, rezerwował kolejną dobę i też z tego co kojarzę to miał przyzwoitą cene. Powiem tak. Ja już nie reaguje na teksty typu drogo albo czy da rade taniej, bo też miałem takich bohaterów na pw. Jest ktoś odważny, prosze bardzo łapać się za organizacje i brać na łeb całą odpowiedzialność - droga wolna. Ja i tak idę na ręke, że nie robię nikomu problemów z tym, że ktoś chce przyjechać na godzine, dwie czy pięć, ale tak jak mówie - od pewnej godziny jest gril/ognisko, za który uczestnicy płacą pieniądze i grzecznie mówie, że niestety osoby, które nie opłacily zlotu niestety muszą sobie pojechać do domu. Mam nadzieje, że nikogo to nie uraziło co napisałem. 300 ale za wypasiony apartament 2 osobowy a mnie było 3 osoby dlatego w tym roku już jestem na liście
Maxcudo Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 LOW daily czy jakoś tak Krzysiek Wjeżdżam tam Jeep'em ale jako HIGH daily, jedziesz ze mną? Teraz nierówności nie straszne jak rok temu przed bramką ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- Prośba tylko do Krissa, żeby o 7:05 nie robił koncertu jak rok temu
kaju Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 W tym roku Kriss gra na okrągło, każdy na wjeździe rzuca piątke na tace i jadziem kupić Krissowi rope na orlena LD to LowDaily, czyli to to gdzie się podziejemy w sobote, ciekawe projekty tam można pomacać na żywo
wladi Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 LOW daily czy jakoś tak Krzysiek Wjeżdżam tam Jeep'em ale jako HIGH daily, jedziesz ze mną? Teraz nierówności nie straszne jak rok temu przed bramką ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- Prośba tylko do Krissa, żeby o 7:05 nie robił koncertu jak rok temu To dobrze że nie byłeś w zeszłym roku w Bukowinie.....wszyscy mieli tam pobudkę o.....6 rano:decayed: wladi wtedy załączał "świnta świnta i po świntach opierdolim flaszkę z gwinta":grin:
krzysiek23 Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 LOW daily czy jakoś tak Krzysiek Wjeżdżam tam Jeep'em ale jako HIGH daily, jedziesz ze mną? Teraz nierówności nie straszne jak rok temu przed bramką ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- Prośba tylko do Krissa, żeby o 7:05 nie robił koncertu jak rok temu po 7 to ostatni waleczni dopiero sie kladli
Kasjan Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 LOW daily czy jakoś tak Krzysiek Wjeżdżam tam Jeep'em ale jako HIGH daily, jedziesz ze mną? Teraz nierówności nie straszne jak rok temu przed bramką ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- Prośba tylko do Krissa, żeby o 7:05 nie robił koncertu jak rok temu po 7 to ostatni waleczni dopiero sie kladli Poootwierdzam
Arkadiush Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 W tym roku Kriss gra na okrągło, każdy na wjeździe rzuca piątke na tace i jadziem kupić Krissowi rope na orlena trzeba również zadać pytanie czy 5 starczy na całą noc
kaju Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Arek czytaj ze zrozumieniem co do walecznych... musielibyście widzieć mine mrogala jak go z cwiarą o 6 z namiotu wytargaliśmy akurat jakoś była akcja z nurkowaniem
Wandej Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Arek czytaj ze zrozumieniem co do walecznych... musielibyście widzieć mine mrogala jak go z cwiarą o 6 z namiotu wytargaliśmy akurat jakoś była akcja z nurkowaniem Kaju można zrezygnować jeszcze?
kaju Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Opublikowano 27 Maja 2014 Mnie Martyna z balkonu jakoś 7:30 wołała żebym chociaż sie ogarnął zanim gdziekolwiek pojedziemy
Arkadiush Opublikowano 27 Maja 2014 Opublikowano 27 Maja 2014 Arek czytaj ze zrozumieniem co do walecznych... musielibyście widzieć mine mrogala jak go z cwiarą o 6 z namiotu wytargaliśmy akurat jakoś była akcja z nurkowaniem czytam ze zrozumieniem Panie
Rekomendowane odpowiedzi