Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Budujesz/remontujesz dom lub mieszkanie? Tutaj możesz zadać pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to przecież na tej stronie masz wszystko napisane :P , kiedyś robiliśmy taka uboższą wersje naklejki fosforyzujące imitacja gwiazdek gosc przyniosl i w bok neony niby to swiecilo w nocy ale tak bardziej dyskotekowo/burdelowo :P

Opublikowano

Tak wszystko wiem jak zrobić tylko chodziło mi o ten patent który jest w środku. Czy jest to jakaś mata pod która podłącza się zasilanie czy właśnie tak jak kolego mówisz są to jakieś naklejki a orientujesz się jakie są koszty tych naklejek ? Gdzie to można dostać ?

Edytowane przez daniel01

Opublikowano

Przecież to nic innego jak diody LED a nie maty czy naklejki. Raz robiłem coś podobnego, ale tego nie podłączałem, robił już to elektryk na jakimś trafo. Miał cały dzień zabawy bo diod było ponad 1000 ;)

Edytowane przez shakal

Opublikowano

Panowie krótkie pytanie bo już mam mętlik:

Jaka kabinę prysznicowa (jakiej firmy) polecacie? 90x90 kwadratowa, wejście po narożniku (2 drzwi) bo nie wiem czy po prostu kupić w Castoramie?

Opublikowano

Jaka kabinę prysznicowa (jakiej firmy) polecacie? 90x90 kwadratowa, wejście po narożniku (2 drzwi) bo nie wiem czy po prostu kupić w Castoramie?

Kolego takich w castoramie, praktikerze niekupuj teście kupili i po roku czasu zbiera się w niej pleśń przecieka pomimo 5 tubek silikonu i ogólnie się rozlatuje. Ale słyszałem też od innych osób ale podkreślam słyszałem że też są nie zadowoleni. Ogólnie polecałbym zrobić samoróbkę poprosić gościa jakiegoś budowlańca i zrobić lekkie podmurowanie kratkę z spadkiem lub bez podmurowanie zwykła szyba i fajnie to wygląda i nie ma problemu ;)

Przecież to nic innego jak diody LED a nie maty czy naklejki. Raz robiłem coś podobnego, ale tego nie podłączałem, robił już to elektryk na jakimś trafo. Miał cały dzień zabawy bo diod było ponad 1000

Kolego a nie wiesz czy są jakieś takie gotowe maty lub masz może zarys mniej więcej jak on to robił ?

Opublikowano

Kolego a nie wiesz czy są jakieś takie gotowe maty lub masz może zarys mniej więcej jak on to robił ?

Ja robiłem część sufitu (ok.6x1,2m) przychodził elektryk i wiercił sobie otwory małym wiertłem i wypuszczał kabelki, później ja znowu robiłem płyty i tak do ostatniej płyty. w rogu został mały otwór 30x30 i tam podłączał te przewody do trafo. Ja to szpachlowałem i malowałem (małym wałkiem :facepalm: ) On miał później przyjść i podłączać diody do tych wypuszczonych kabli, ale jak to robił to nie wiem bo mnie już tam nie było.

Wiem tylko że diody wkładał w małe tulejki i te tulejki z diodami dopiero w otwory.

Opublikowano

Czyli po prostu to nie jest gotowy element tylko po prostu wymysł artystyczny z płyty k-g gdzie wrzuca się diody ?

Opublikowano

Czyli po prostu to nie jest gotowy element tylko po prostu wymysł artystyczny z płyty k-g gdzie wrzuca się diody ?

kolego zamawiasz gotowe cudo, nazywa się to "gwieździste niebo" czy coś takiego

robiłem u gościa meble do biblioteki i widziałem jak montowali całą gotową płytę na suficie ,

sterowane jest pilotem jak do ledów rgb

masz tu pierwszą stronę od wujka gogla

http://www.gwiezdziste-niebo.pl/index.php

Opublikowano

Dzięki o takie coś mi właśnie chodziło !! Podziewał :)

Opublikowano

Dzięki o takie coś mi właśnie chodziło !! Podziewał :)

jak zobaczyłem efekt końcowy to już szykowałem się docsiebie

tylko cena. ..

jak na bajer to za wysoka

Opublikowano

A4-freunde ma to u siebie . I fajnie to wygląda .A cena ... A jak wkładacie kasę w auto to dobrze ?? Potem autko sprzedane i ni ma , a tak cały czas jest :)

Opublikowano

Kris prawda taka że kasę na auto łatwiej się wydaje

a żona jak chce gwiady to natarasie może spać

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Panowie kto robi ocieplenia? Mam mega problem bo fachowiec mi skopal robote

Opublikowano

Słucham Cię.. :)

Opublikowano
  • Autor

Poszlo pw

Opublikowano

mam sprawę jeśli chodzi o ocieplenie budynku

mam dom z 2004r w technologi 3 warstwowej tj, biała cegła 12 - styropian 10 cm - pustak max 18

mam zamiar robić elewację ( parapety, nowy cokolik )

teraz pytanie co będzie jak dam na taką ścianę styropian 10 cm i na to klej,siatka i oczywiście struktura

chodzi mi o punkt rosy , są wzory do obliczania ale praktyka to co innego

nie widzi mi się walczyć z wilgocią w domu

Opublikowano

Według mnie nic sie nie bedzie dziać ,zdobiliśmy juz duzo budynków tak jak piszesz, i zero wilgoci wrecz jest cieplej i mniej idzie opału :wink:

Opublikowano

W castoramie kabina cook&lewis sa w miare, a jak chcesz cos lepszego i drozszego to ravak.

Zajmuje sie ktos stawianiem domkow drewnianych ?

Opublikowano

W castoramie kabina cook&lewis sa w miare, a jak chcesz cos lepszego i drozszego to ravak.

Zajmuje sie ktos stawianiem domkow drewnianych ?

a najlepiej 1 drzwiową :wink: Duzo ładniej sie prezentuje :)

Opublikowano

Witam Kolegów :hi:

Takie pytanie mam, do garażu mam przystawiony schowek na graty z desek. Dach zrobiony jest z belek na tym leży folia membrana i na tym leży blacha trapez. Mój problem polega na tym ze przychodzi mróz potem odwilż i mam w schowku jak na podwórku zalane wszystko ;/ poradzicie coś na skraplanie wody ?