DeeJay_Kill Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2009 Od razu uprzedzam, ze zamieszczam link tylko pod Waszym naporem - chwalić się nie ma czym, stronka jest uboga i robiona typowo "na zaliczenie", więc proszę nie pisać, że brakuje tego, czy tamtego....;p http://leo.wsinf.edu.pl/~bartek_g/a4/
_Kuben_ Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 W sumie na stronie jest tylko jedna fotka autka na zewnątrz po wstawionym przodzie i chyba jeszcze bez szyby, ale fajnie wyszło \ P.S. W quizie za prawidłową odpowiedź uznałbym nie 4 okręgi tylko pierścienie (pierscień wcale nie musi być z jakimś kamyczkiem). Czytałem, że każda z 4 firm (DKW, Audi, Horch i Wandere) w 1932 roku wniosła po jednym pierścieniu do znaczka marki
arielo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Całkiem niezły projekt!! Gratuluję odwagi i cierpliwości Stopniowo dojdziesz do fajnego efektu całościowego, wiadomo kieszeń studenta prawie zawsze pusta Teraz to chyba jeszcze SWAP potrzebny bo jak ktoś zobaczy to w lusterku wstecznym od razu zjeżdża na margines hehe Tak się składa, że studia silnie związały mnie z Łodzią, mam nadzieję, że dane mi będzie spotkać się z tym, że ja jeszcze mej A4 szukam!! powodzenia
DeeJay_Kill Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2009 Nie ma sprawy, możemy się spotkać Jak mi auto będzie dobrze służyło, to może kiedyś pomyślę o swapie silnika. Narazie skupiam się na stylizacji i dograniu wszystkiego, a potem pomyślę nad modyfikacjami silnika i części mechanicznych. PS - serio - nie szukajcie na tej stronce czegoś ciekawego, bo jest zrobiona na szybko w konkretnym celu - nad jej wyglądem i zawartością, będę pracował w wolnych chwilach;) Póki co, po prostu "jest"
Dibo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 bo jak ktoś zobaczy to w lusterku wstecznym od razu zjeżdża na margines hehe Ciekawe jak reaguje widząc tył od B5
Perfidny Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mnie również podoba się obecny efekt końcowy , a najbardziej ledki po zmroku , podziwiam kolegę za samozaparcie i czekam na informacje dotyczące biurokracji związanej z legalizacją i decyzji ubezpieczalni , pozdrawiam i gratuluję
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 na AC narazie zbieram środki, a co do OC, to załatwiałem na telefon.
Dibo Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 A zapowiadają się jakieś problemy przy rejestracji ?
artur323 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 bo jak ktoś zobaczy to w lusterku wstecznym od razu zjeżdża na margines hehe Ciekawe jak reaguje widząc tył od B5 Wtedy szybko stara się wyprzedzić, żeby jeszcze raz obejrzeć przód autka :gwizdanie: sprawdzając czy wzrok nie zawodzi
dudi75 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Pieknie bedzie wygladala z przodu Troch grosza musialo to kosztowac
Czitos Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 koszt kosztem ale trzeba miec zdolności, zapał i chęci, które ma właściciel. Dla mnie bomba!
ykk Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Pieknie bedzie wygladala z przodu Troch grosza musialo to kosztowac Nie wiecej niz swap..
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 o swapie może pomyślę;D Narazie, to musi być swap tyłu od b7;D. Niedługo wrzucę jakieś inne zdjęcia.
Młody Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 o swapie może pomyślę;D Narazie, to musi być swap tyłu od b7;D. Niedługo wrzucę jakieś inne zdjęcia. Cos mi się wydaje że przesadzisz i będzie jedna wielka kupa
Dibo Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 o swapie może pomyślę;D Narazie, to musi być swap tyłu od b7;D. Niedługo wrzucę jakieś inne zdjęcia. A co z linią boczną samochodu ?
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 raczej nie myślę o swapie całej karoserii od b7...chciałbym osiągnąć mniej więcej taki efekt, jak prekursor owej przeróbki - Iceman. Diody z tyłu, lampy, zderzak, klapa od b7 i będzie git;]
Dibo Opublikowano 19 Stycznia 2009 Opublikowano 19 Stycznia 2009 raczej nie myślę o swapie całej karoserii od b7...chciałbym osiągnąć mniej więcej taki efekt, jak prekursor owej przeróbki - Iceman. Diody z tyłu, lampy, zderzak, klapa od b7 i będzie git;] Jak już zrobisz przód i tył to pojedź po całości i zrób pełnego SWAPa
Gość Iceman Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 na mojej stronie www.auto-clima.com.pl w dziale tuning masz kilka fotek z rezania B5 (klapa nie od B7 tylko B5)
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 Hej;) Fajnie, że napisałeś w moim temacie;)
freon Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Dopiero po wątku o brudasie zauważyłem Twoją przeróbkę i wyrażę opinię w dwóch punktach: 1) Sama modyfikacja, Twoje zawzięcie, umiejętności i zabawa - tylko do pozazdroszczenia. 2) Ale sam look, pół na pół z przepaścią 6 lat między stylami, no nie mówi do mnie wogóle... wychodzę z założenia, że jak nie mam na B7 to śmigam B5, jak nie mam na B8, to w swojej B5 nie mam LEDów... Bez urazy rzecz jasna. Chociaż pamiętam, że jak dawno temu ujrzałem auto ICE'a byłem i nadal jestem pod wrażeniem jak można to tak dobrze zrobić... i pamiętam też, iż wtedy w Jego wątku wyraziłem swoje zdanie.
Rekomendowane odpowiedzi