a4bb Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam. Mam audi a4 b5 2.5 v6 quattro i zamierzam zakupić gwint. Tylko nie wiem jaki polecacie. Kolega polecił mi gwint z firmy FK i znalazłem takie ogłoszenie : Gwint Audi A4 S4 B5 quattro gwintowane Częstochowa Raków ? Tablica.pl . Wiem ze nowe tyle samo kosztuje i mam jeszcze gwarancję na to, ale może uda mi się go wyrwać znacznie taniej. Co o tym sądzicie?
Lolo-Krk Opublikowano 10 Lutego 2014 Opublikowano 10 Lutego 2014 FK chodzi po tyle za nowy. Wytargasz może z 200zł a niewiadomo w jakim to naprawde stanie, lepiej za tą kase kupić nówke i masz gwarancje.
erbete Opublikowano 12 Lutego 2014 Opublikowano 12 Lutego 2014 Ta, znacznie taniej, pisałem już do typka, niechętny do negocjacji zbytnio
a4bb Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Opublikowano 13 Lutego 2014 Właśnie sprzedał to, napisał że kupiec tylko papatrzył do pudełka i wypłacił 1200.. Tak, fk kupię nówkę za 1200 z 2 letnią gwarancją, tylko że nie do quattro ;s A nie wiem czy jest sens kupować mts tech, czy ta tech za 1500 zł.. jedni chwalą, drudzy nie.. Będę dalej szukał czegoś konkretnego, póki śnieg za oknem Audi A4 B5 zawieszenie gwintowane,amortyzatory, sprężyny Słupsk ? Tablica.pl ale czy do quattro?
?ukasiek Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 http://archiwum.allegro.pl/oferta/zawieszenie-gwintowane-audi-a4-b5-fk-ak-street-i3648838053.htmlZna kroś ten gwint? Warto sie nim interesować?Jak wypada na tle mts technik i ta technix?
davidlive Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 http://archiwum.allegro.pl/oferta/zawieszenie-gwintowane-audi-a4-b5-fk-ak-street-i3648838053.htmlZna kroś ten gwint? Warto sie nim interesować?Jak wypada na tle mts technik i ta technix? cos link nie działa Sam powoli szukam gwintu choc wydatków sporo. Bilstein b16 gwint 6080 zł
krzysiek23 Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Zawieszenie gwintowane Vogtland używane, quattro, stan dobry... cena: 1000 zeta SportAudi RS/S/Forum :: Strona Główna tu masz dobra opcje gwint z dobrej polki za mala kwote
Bluebird Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 Właśnie sprzedał to, napisał że kupiec tylko papatrzył do pudełka i wypłacił 1200.. Tak, fk kupię nówkę za 1200 z 2 letnią gwarancją, tylko że nie do quattro ;s A nie wiem czy jest sens kupować mts tech, czy ta tech za 1500 zł.. jedni chwalą, drudzy nie.. Będę dalej szukał czegoś konkretnego, póki śnieg za oknem Audi A4 B5 zawieszenie gwintowane,amortyzatory, sprężyny Słupsk ? Tablica.pl ale czy do quattro? W pierwszym linku który podałeś było zawieszenie Fk z serii HIGHSPORT, nie odbiegające jakością np. AP - takiego zawieszenia nie kupisz nowego za 1200zł jak niektórzy tutaj twierdzą. Za te pieniądze kupisz coś z najniższej półki tego producenta. Dlatego tak szybko poszło, bo gość który po to przyjechał doskonale wiedział co to jest.
a4bb Opublikowano 18 Lutego 2014 Autor Opublikowano 18 Lutego 2014 A jak rozróżnie zawieszenie do zwykłego sedana od zawieszenia do quattro??
Artuditu Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 przeciez patrząc na foto widac róznice.Quattro na tylnych kolumnach ma nagwintowana rure od dołu na wysokosc około 10-15cm max i górne mocowanie zakonczone tuleja,a oska ma gwint na rurze od góry i konic amorka zakonczony "szpilką"
fafnasty Opublikowano 20 Lutego 2014 Opublikowano 20 Lutego 2014 osobiście szukałbym konkretnego gwintu z wyższej półki ładna uzywke niż jakiś tandetny nowy za 1000pln szukaj uzywek -KW -H&R -Weitek -Bilstein -Koni -D2 lub -FK -AP ale zawsze z pewnego źródła
a4bb Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 Tak właśnie szukam, ale do quattro cieżko dorwać ;( ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 15:28 ---------- Znalazłem oferte tylko nie wiem czy pasuje do a4 b5. Wiem że przód by pasował, tylko nie wiem jak tył : zawieszenie gwintowane audi a6 quattro Maków ? Tablica.pl
Wafel1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Opublikowano 22 Lutego 2014 Nie wiem o jakich nowych gwintach do quattro mówicie w cenach 1000-1200 zł, ale ja kupując do siebie i orientując się w cenach to najtańsze, jakie znalazłem to TA za około 1500 zł (MTS nie produkuje gwintu do B5 quattro), a wydaje mi się, że FK to troche wyższa półka cenowa.
Bluebird Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 do tej listy dopisałbym jeszcze VOGTLAND, w używkach można już coś fajnego znaleźć. Do wersji Quattro czasami pojawia się na Forum SID S4/RS4. Najlepiej jak byś znalazł BILSTEIN bo można zregenerować. osobiście szukałbym konkretnego gwintu z wyższej półki ładna uzywke niż jakiś tandetny nowy za 1000pln szukaj uzywek-KW -H&R -Weitek -Bilstein -Koni -D2 lub -FK -AP ale zawsze z pewnego źródła
Rekomendowane odpowiedzi