Bojka1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam, Czy podejdzie gwint od B5 do B6 AVANT 1.8t ?
barb123 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam, Czy podejdzie gwint od B5 do B6 AVANT 1.8t ? Czy to jest odpowiedni temat na takie pytanie? Odpowiedz można znaleźć nawet przeglądajac allegro. Ale po co szukac
Bojka1 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 (edytowane) Witam, Czy podejdzie gwint od B5 do B6 AVANT 1.8t ? Czy to jest odpowiedni temat na takie pytanie? Odpowiedz można znaleźć nawet przeglądajac allegro. Ale po co szukac Skoro to dla Ciebie taki problem... Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Bojka1
zakix Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zawieszenie gwintowane gwint AUDI A4 B6 B7 8E 8H (6227679418) - Allegro.pl - WiÄcej niĹź aukcje. Latałem na supersport'cie kilka dobrych lat tyle że w mk3, bardzo miło wspominam choć był beton. Auto sprzedane i nadal gwint żyje. Sam przymierzam się ponownie do zakupu w b6
mateoskr1 Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Panowie widział juz ktoś coś takiego? Warto? http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5286842826
diesel1511 Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Panowie aktualnie mam 1BE + 19" powiem szczerze ze strasznie tlucze, polecacie jakis dobry amortyzator ktory choć troche bedzie wybierał nierówności wiem ze zakladajac 19" trzeba sie liczyc z brakiem komfortu jednak czytalem gdzies na forum ze chlopaki bardziej chwala gwint niz sline 1be/bv. Z tego co wyczytalem najlepszym gwintem wzgledem komfortu jest HR. Czy moze lepszym rozwiazaniem bedzie kit bilsteina? Edytowane 20 Lipca 2016 przez diesel1511
KoJ@K Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 Mi na gwincie FK i KW jezdzi sie lepiej niz na BE, a gwint w porownaniu do BV to jest jak przyjemniutki tapczanik.
diesel1511 Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) oj chlopaki ale kusicie, jakby ktos mial jakiegos HR'a lub cos dobrego z gwintow na sprzedaż prosze o PW. @Edit. Czy gwint z B6 podejdzie do b7? Chodzi konkretnie o weitec fahrwerktechnik Edytowane 21 Lipca 2016 przez diesel1511
Bojka1 Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Ja ostatnio zakupiłem eibacha pro street s używke i jestem mega zadowolony...bardzo przyjemny gwincik, wybiera dobrze i nie ma mocnego betonu.
morsik26 Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Witam.Może mi ktoś rozkminić to zawieszenie bo szukałem i nie umiem znaleźć?
H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Witam. Może mi ktoś rozkminić to zawieszenie bo szukałem i nie umiem znaleźć? Jakieś sprężyny sportowe/obniżające niemieckiej firmy K.A.W
morsik26 Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 H4mm3R dzięki za odpowiedź. Zobaczymy jak to założę ale dopiero w przyszłym tygodniu niestety
diesel1511 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Panowie potrzebuje porady mam okazję kupić roczny gwint w bdb stanie FK ak street za 500zl. Ma go ktoś na pokładzie? Jak się sprawuje obecnie mam 1BE jednak chce zejść niżej. Ap podobno dużo lepszy ale używane przynajmniej 1200zl.
krzysiekd32 Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Jeździ ktoś na gwincie AP? Przymierzam się do zakupu i nie wiem co wybrać. Nigdy na gwincie nie jeździłem, ale widziałem niektóre auta jak skakały jak ping pongi po dziurach. Tego chcialbym uniknąć Jakiś w miare komfortowy gwint? Jest w ogóle to możliwe?
Grz3si3k Opublikowano 27 Lipca 2016 Opublikowano 27 Lipca 2016 Jeździ ktoś na gwincie AP? Przymierzam się do zakupu i nie wiem co wybrać. Nigdy na gwincie nie jeździłem, ale widziałem niektóre auta jak skakały jak ping pongi po dziurach. Tego chcialbym uniknąć Jakiś w miare komfortowy gwint? Jest w ogóle to możliwe? Około pół roku temu byłem w tym samym punkcie co Ty - nigdy gwintu, chęć poprawy wizualnej i jakości prowadzenia, ale bez straty komfortu. Więc też pytałem na forum w i sklepie, oglądałem, aż w końcu decyzja padła na nowy gwint AP. Powiem Ci tak: jestem zadowolony, nawet bardzo, nie żałuje wyboru. Jest niżej, jest trochę bardziej twardo - w porównaniu do mojego 1BE po 300tyś przebiegu - no ale w końcu po to jest gwint, nie ma tragedii Ja osobiście dodałbym delikatnie więcej twardości.. Auto prowadzi się pewniej i nic mi trzeszczeć w środku nie zaczęło - choć o tym niektórzy wspominali, że może się zacząć. Do tej pory zrobiłem 12-15 tyś km i jest w porządku Robiąc ok 200km dziennie po naszych "pięknych" pomorskich drogach Minusy jakie zaobserwowałem do tej pory: - ciężko reguluje się tył - tył mógłby schodzić trochę niżej - u siebie mam max na dole (ale jeszcze z podkładkami regulacyjnymi) Jak coś jeszcze chcesz wiedzieć to pytaj
Trewor87 Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 widziałem niektóre auta jak skakały jak ping pongi po dziurach. Ale czy były to A4? Jeśli tak to musiał to być jakiś już zabity TA Technix. Sama konstrukcja zawieszenia w Audi wpływa na to, że na każdym gwincie auto będzie "komfortowe". Wielowahacz robi swoje Minusy jakie zaobserwowałem do tej pory:- ciężko reguluje się tył Urok B6/B7, czego doświadczyłem również na własnych autach. tył mógłby schodzić trochę niżej - u siebie mam max na dole (ale jeszcze z podkładkami regulacyjnymi) To z kolei urok AP. Dużo osób się na to skarży, w różnych modelach. Dużo w tej kwestii miesza TUV i jego ograniczenia
zakix Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 To z kolei urok AP. Dużo osób się na to skarży, w różnych modelach. Dużo w tej kwestii miesza TUV i jego ograniczenia A wiesz jak ma się sprawa do supersporta do b6? 1
Wesoly96 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 witam , jestem swiezy w tych sprawach trafiłem na gwint uzywke w tych pieniądzach co szukałem tylko ze pochodzi on z a4b7 avant a chce go wlozyc do a4b6 sedan , podejdzie bez problemu ? wizualnie identyczny ale wole zapytać może ktoś to lepiej ogarnia ?
staniek Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Podejdzie, ale możliwe, że tył nie siądzie tak jak trzeba.
Trewor87 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A wiesz jak ma się sprawa do supersporta do b6? Z Supersportem w ogóle nie mam do czynienia
Rekomendowane odpowiedzi