Maniek@ Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 no fajnie Ci to wyszło Ciekawe jakbym ten twój dystans tzn 10mm wsadził do siebie na Tył może przymierzymy
main Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 no fajnie Ci to wyszło Ciekawe jakbym ten twój dystans tzn 10mm wsadził do siebie na Tył może przymierzymy Maniuś nie mam 10tki. wpadły 15mm przód i 25mm tył. jak chcesz 15tki przymierzyć to nie widzę żadnego problemu
dazwid Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Robią robotę Ja mam te same alusy, podejrzewam też że i to samo ET, więc wiem już co i jak Ale chyba zdecyduję się na mniejsze dystanse o 5 mm czyli 10 z przodu i 20 z tyłu
main Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 Jak sie jeździ ?? auto generalnie mam wrażenie bardziej zwarte po zmianie sprężyn i z tymi dystansami. dziś trasa do Dąbrowy i wszystko ok, jedynie na A1 przy 150/h jest taka fajna mulda i na niej coś przytarło. na rancie opony nie było śladu otarcia nadkola wiec może w środku nadkola coś. ogólnie jestem zadowolony a jesli coś będzie tarło faktycznie to dystans pójdzie pod frez o jakieś 2-3mm
skotyman Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 A tam frezowanie, wystarczy odboje wrzucić i będzie malina!!
main Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Opublikowano 22 Maja 2015 A tam frezowanie, wystarczy odboje wrzucić i będzie malina!! na razie zrobiłem na tym tylko 170km więc trzeba pojeździć i przetestować na pełnym załadunku auta. na tej muldzie auto fajnie fiknęło więc dobrze dobiło zawias. o jakich odbojach mówisz?
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Jak sie jeździ ??auto generalnie mam wrażenie bardziej zwarte po zmianie sprężyn i z tymi dystansami. dziś trasa do Dąbrowy i wszystko ok, jedynie na A1 przy 150/h jest taka fajna mulda i na niej coś przytarło. na rancie opony nie było śladu otarcia nadkola wiec może w środku nadkola coś. ogólnie jestem zadowolony a jesli coś będzie tarło faktycznie to dystans pójdzie pod frez o jakieś 2-3mmPrzed zjazdem na Knurów ...tam na prędkości w deszczu by można nabroić
main Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 Jak sie jeździ ??auto generalnie mam wrażenie bardziej zwarte po zmianie sprężyn i z tymi dystansami. dziś trasa do Dąbrowy i wszystko ok, jedynie na A1 przy 150/h jest taka fajna mulda i na niej coś przytarło. na rancie opony nie było śladu otarcia nadkola wiec może w środku nadkola coś. ogólnie jestem zadowolony a jesli coś będzie tarło faktycznie to dystans pójdzie pod frez o jakieś 2-3mmPrzed zjazdem na Knurów ...tam na prędkości w deszczu by można nabroić cały ten odcinek miedzy Knurowem a Bełkiem jest pofalowany strasznie . knurów tam ostro musi fedrować. kwestia czasu jak postawią znaki ograniczenia prędkości
skotyman Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) ja mam coś takiego wrzucone w A3 i pomogło!! http://allegro.pl/odboje-klipsy-10szt-vw-opel-audi-seat-skoda-i5326930378.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+samochodowe-620_Uk%C5%82ad+zawieszenia-8683_Gumy+usztywniaj%C4%85ce-18959 Edytowane 23 Maja 2015 przez skotyman
main Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 ja mam coś takiego wrzucone w A3 i pomogło!! http://allegro.pl/odboje-klipsy-10szt-vw-opel-audi-seat-skoda-i5326930378.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Motoryzacja-3_Cz%C4%99%C5%9Bci+samochodowe-620_Uk%C5%82ad+zawieszenia-8683_Gumy+usztywniaj%C4%85ce-18959 jak na razie to nic nie obciera więc chyba nie ma potrzeby bawić się w odboje -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- no i dalej graty kompletuje pod el. klapę wczoraj wpadł pstryczek a do tego cały boczek pod pstryczek klapy i ori wiązka dzięki wrzosu i tu dylemat. wycinać w moim boczku czy rozbebeszać oba i przerzucać obicie?????
andynl Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Rżnij dziursko, z przekladaniem za dużo roboty
main Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Rżnij dziursko, z przekladaniem za dużo roboty no i na Twoja podpowiedź liczyłem bo wiem, że to rozbierałeś ostatnio. kusi mnie rozbebeszanie bo boczek który dostałem raz ma ori dziurę, a dwa miejsce na butelkę w kieszeni nie jest tak podrapane jak u mnie. chce jeszcze uderzyć do firmy która zajmuje się obszywaniem tapicerek samochodowych czy by mi tego nie ogarnęli w rozsądnych pieniądzach. druga strona medalu zawsze to już składany boczek i nie wiem czy to tak pięknie będzie wyglądać ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ostatnio strzelone Edytowane 12 Czerwca 2015 przez main
main Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2015 dzięki Panowie co do listew zewnętrznych to za jakiś czas wpadną
main Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) Co za złom ujec ciebie sie chyba popie....... pomieszało we główce od dychanio tego jodu. tak to je jak sie ponad 20 lot tyn metan na dole dycho a ponem wielki ryl górnik pojedzie nad morze i se świyżego luftu sztachnie :facepalm: :facepalm: :facepalm: :kox: Edytowane 17 Czerwca 2015 przez main
Rekomendowane odpowiedzi