OGr Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 uwierzcie mi Pany jak nigdy nie wierzę w pogody , powiem tak w Ostrowie Świętokrzyskim może ostro padać ale nie w Bałtowie i to ja rozkazuję : , beje grillowanko , piffko , panienki , muza , a przede wszystkim żeby coś wspominać czyli foty i czego chcieć więcej lool to niech leje na całego, będzie widać wszystko co te panienki mają pod bluzkami ;-) Te cfaniak co bez żony jedzie:decayed: Pogadamy sobie w niedzielę ;-))) PS: Masz CB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 uwierzcie mi Pany jak nigdy nie wierzę w pogody , powiem tak w Ostrowie Świętokrzyskim może ostro padać ale nie w Bałtowie i to ja rozkazuję : , beje grillowanko , piffko , panienki , muza , a przede wszystkim żeby coś wspominać czyli foty i czego chcieć więcej lool to niech leje na całego, będzie widać wszystko co te panienki mają pod bluzkami ;-) Te cfaniak co bez żony jedzie:decayed: Pogadamy sobie w niedzielę ;-))) PS: Masz CB ? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 uwierzcie mi Pany jak nigdy nie wierzę w pogody , powiem tak w Ostrowie Świętokrzyskim może ostro padać ale nie w Bałtowie i to ja rozkazuję : , beje grillowanko , piffko , panienki , muza , a przede wszystkim żeby coś wspominać czyli foty i czego chcieć więcej lool to niech leje na całego, będzie widać wszystko co te panienki mają pod bluzkami ;-) Te cfaniak co bez żony jedzie:decayed: Pogadamy sobie w niedzielę ;-))) PS: Masz CB ? nie To nic, morsa znasz ? Będziemy się długimi porozumiewać ;-) Naucz się najważniejszego: -.. --.. .. ..- .-. .- hehehehhe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 to jedzieta panowie z małopolski na kielce czy na korczyn, staszów? a co Ty Paweł z kobitą jedziesz? biorę grilla jak coś jak będzie brzydka pogoda to mogę pawilonik handlowy zabrać coby się na łeb nie lało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 to jedzieta panowie z małopolski na kielce czy na korczyn, staszów? a co Ty Paweł z kobitą jedziesz? biorę grilla jak coś jak będzie brzydka pogoda to mogę pawilonik handlowy zabrać coby się na łeb nie lało tak , zabieram żonkę myślałem o tej trasie:wink: https://www.google.pl/maps/dir/Brzesko/Balt%C3%B3w/@50.490658,20.5099731,9z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x471626472df365f1:0x4ed91a05c1c609a6!2m2!1d20.6031873!2d49.9645943!1m5!1m1!1s0x4722a0116f44d557:0x389028fd5e183993!2m2!1d21.544157!2d51.018168!3e0?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 kapota z tą pogodą, zawsze jak coś się dzieje to musi deszczem nakórwjać ---------- Post dopisany at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ---------- ślepy bardzo dobra trasa, możesz śmiało jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 to jedzieta panowie z małopolski na kielce czy na korczyn, staszów? a co Ty Paweł z kobitą jedziesz? biorę grilla jak coś jak będzie brzydka pogoda to mogę pawilonik handlowy zabrać coby się na łeb nie lało tak , zabieram żonkę myślałem o tej trasie:wink: https://www.google.pl/maps/dir/Brzesko/Balt%C3%B3w/@50.490658,20.5099731,9z/data=!3m1!4b1!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x471626472df365f1:0x4ed91a05c1c609a6!2m2!1d20.6031873!2d49.9645943!1m5!1m1!1s0x4722a0116f44d557:0x389028fd5e183993!2m2!1d21.544157!2d51.018168!3e0?hl=pl To ta o której mówiłeś ? Do Tarnowa luzik, tam dalej nie wiem dokłądnie ale czasami jeździłem na Sandomierz i potrafiło być nierówno ale to może jeszcze przed Słupicą ale możemy spróbować ;-) Tomek bierz grilla i pawilonik to będzie gdzie grilla chociaż trzymać bo w razie W to można i w bagażniku siedzieć ;-) PS: Panowie tam na miejscu mniemam że wszystko trzeba mieć swoje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konus Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 od tarnowa do stopnicy masz całkiem fajniutką drogę ale w sumie od brzeska przez koszyce, korczyn wcale nie gorszą w sumie jak wolisz. ja lecę od buska-zdroju też przez stopnicę. ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- robert jak chcesz się wódy napić to bierz swoją. podejrzewam że lepiej wziąć niż potem latać i szukać gdzie jaki sklep czynny. no chyba że po drodze można się zaopatrzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 No to Robert chyba tak polecimy, a4 dolecisz do Brzeska i się tam gdzieś ustawimy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 od tarnowa do stopnicy masz całkiem fajniutką drogę ale w sumie od brzeska przez koszyce, korczyn wcale nie gorszą w sumie jak wolisz. ja lecę od buska-zdroju też przez stopnicę.---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- robert jak chcesz się wódy napić to bierz swoją. podejrzewam że lepiej wziąć niż potem latać i szukać gdzie jaki sklep czynny. no chyba że po drodze można się zaopatrzyć A no to gites ;-) PS: Jak pić jak tego samego dnia trzeba wracać ;-) ? Raczej myślałem o jedzeniu itp. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- No to Robert chyba tak polecimy, a4 dolecisz do Brzeska i się tam gdzieś ustawimy:wink: Spoko, tam czasem za Brzeskiem nie ma jakiegoś zjazdu czy coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 od tarnowa do stopnicy masz całkiem fajniutką drogę ale w sumie od brzeska przez koszyce, korczyn wcale nie gorszą w sumie jak wolisz. ja lecę od buska-zdroju też przez stopnicę.---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- robert jak chcesz się wódy napić to bierz swoją. podejrzewam że lepiej wziąć niż potem latać i szukać gdzie jaki sklep czynny. no chyba że po drodze można się zaopatrzyć A no to gites ;-) PS: Jak pić jak tego samego dnia trzeba wracać ;-) ? Raczej myślałem o jedzeniu itp. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- No to Robert chyba tak polecimy, a4 dolecisz do Brzeska i się tam gdzieś ustawimy:wink: Spoko, tam czasem za Brzeskiem nie ma jakiegoś zjazdu czy coś ? W Brzesku jest zjazd:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 siema, nie wiadomo czy impreza nie będzie przeniesiona na następny weekend 25.05, wszystkie okoliczne gminy ogłaszają stan zagrożenia powodziowego i wszystkie imprezy masowe są odwoływane. Jutro będę wszystko wiedział więc jakby miało być przeniesione to na pewno będę informował, także obserwuj fanpage adhd i wydarzenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 od tarnowa do stopnicy masz całkiem fajniutką drogę ale w sumie od brzeska przez koszyce, korczyn wcale nie gorszą w sumie jak wolisz. ja lecę od buska-zdroju też przez stopnicę.---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- robert jak chcesz się wódy napić to bierz swoją. podejrzewam że lepiej wziąć niż potem latać i szukać gdzie jaki sklep czynny. no chyba że po drodze można się zaopatrzyć A no to gites ;-) PS: Jak pić jak tego samego dnia trzeba wracać ;-) ? Raczej myślałem o jedzeniu itp. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- No to Robert chyba tak polecimy, a4 dolecisz do Brzeska i się tam gdzieś ustawimy:wink: Spoko, tam czasem za Brzeskiem nie ma jakiegoś zjazdu czy coś ? W Brzesku jest zjazd:wink: Sorry, chodziło mi o zjazd na taki parking przy autostradzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 od tarnowa do stopnicy masz całkiem fajniutką drogę ale w sumie od brzeska przez koszyce, korczyn wcale nie gorszą w sumie jak wolisz. ja lecę od buska-zdroju też przez stopnicę.---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- robert jak chcesz się wódy napić to bierz swoją. podejrzewam że lepiej wziąć niż potem latać i szukać gdzie jaki sklep czynny. no chyba że po drodze można się zaopatrzyć A no to gites ;-) PS: Jak pić jak tego samego dnia trzeba wracać ;-) ? Raczej myślałem o jedzeniu itp. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- No to Robert chyba tak polecimy, a4 dolecisz do Brzeska i się tam gdzieś ustawimy:wink: Spoko, tam czasem za Brzeskiem nie ma jakiegoś zjazdu czy coś ? W Brzesku jest zjazd:wink: Sorry, chodziło mi o zjazd na taki parking przy autostradzie. no coś tam jest za Brzeskiem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 od tarnowa do stopnicy masz całkiem fajniutką drogę ale w sumie od brzeska przez koszyce, korczyn wcale nie gorszą w sumie jak wolisz. ja lecę od buska-zdroju też przez stopnicę.---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ---------- robert jak chcesz się wódy napić to bierz swoją. podejrzewam że lepiej wziąć niż potem latać i szukać gdzie jaki sklep czynny. no chyba że po drodze można się zaopatrzyć A no to gites ;-) PS: Jak pić jak tego samego dnia trzeba wracać ;-) ? Raczej myślałem o jedzeniu itp. ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- No to Robert chyba tak polecimy, a4 dolecisz do Brzeska i się tam gdzieś ustawimy:wink: Spoko, tam czasem za Brzeskiem nie ma jakiegoś zjazdu czy coś ? W Brzesku jest zjazd:wink: Sorry, chodziło mi o zjazd na taki parking przy autostradzie. no coś tam jest za Brzeskiem:wink: Jakoś się dogadamy ;-) Żona zobaczyła park dinozaurów i też chce jechać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Byłem tydzień temu w tym parku, oceanarium jest dobre:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 W sumie jak by przelozyli z powodu ulew to by nie bylo zle bo przeczuwam ze impreze pochlonie pogoda, a tam siedziec w samochodzie to porażka, bo naprawde jest co zwiedzać, tylko jeden minus mimo oplaty wejsciowej wszystko dodatkowo kosztuje '' drogi lokal'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 W sumie jak by przelozyli z powodu ulew to by nie bylo zle bo przeczuwam ze impreze pochlonie pogoda, a tam siedziec w samochodzie to porażka, bo naprawde jest co zwiedzać, tylko jeden minus mimo oplaty wejsciowej wszystko dodatkowo kosztuje '' drogi lokal'' Mówisz o imprezie czy o tym parku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No wyzej krycha cos wspominal o mozliwosci przesuniecia imprezy adhd, a sam park w deszczu bedzie mało atrakcyjny, w sumie jak i zlot jesli bedzie lalo wiadrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Dziecko by się ucieszyło na dinozaury no ale nie w deszczu ;-) Chociaż ona to i w deszczu by była szczęśliwa ;-) Ostatnia przygoda z A3 w trasie bardzo jej się podobała. Zwłaszcza jak kilka km spędziła u mnie na barana ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi