robert191 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 czesc , jestem tutaj nowy na forum dlatego postanowilem wam pokazac moje audi a4 1,9 tdi 90 KM 95 r. dokonalem w nim kilka przerobek , mam nadzieje ze wam sie spodoba.
pet3r Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 wow! zrobiona z gustem i bardzo stylowo! gratuluje przerobek, raptem kilka czesci zmieniles, a wyglada super, bardzo mi sie podoba. tylko te fotki jakies stare (??) zapraszamy jeszcze do przywitania sie w NEWBIE
Szewczenko7 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 witam kolege z 1Z pod maska i przerobiona bude w podobnym stylu jak u mnie
AZIK Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Wow fajniutki wozik. Stylizacja xtra, bez szaleństw. Powiedz mi jeszcze co to za zderzaczek tzn wiem z S-4 ale z którego roku. Ori czy nie? Bardzo mi się podoba i zastanawiam się nad takim. Czy mocowania pasowały w stosunku do serii, bo słyszałem że trzeba rezać.
T-żółw Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 fajny wozik - kolorek, fele, zderzak, lampy tylko brewki zgolić i jest super :one:
wiki Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 brewki do zdjecia i miodzio, ten model felg mi sie bardzo podoba
pablo8004 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Śliczna furka. Nic dodać nic ująć, no może znaczek z klapy bym usunął. Ale po za tym cudeńko
Wihajster Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 wszystko cool ale brewki out :one:
Gość Michał Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Super autko zrobione ze smakiem,aż miło looknąć,osobiście też bym zdjał brewki bo trochę maskują ładne lampy No i ten kolorek,miodzio Gratuluje :!:
bushi Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Bardzo fajne autko ładnie się prezentuje tylko chip na motorek i będzie jak "ulał".
Rudolf Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 No no no ... Piękna.... Stylistyka bliska ideału , koła super... :564:
pre_pl Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 generalnie ok, ale jednak ja bym zmienił przód - nie ten silnik.... Ori bardziej by mi się podobał A wnętrze ?
Hincó Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Bardzo mi sie podoba :] Cud miód i orzeszki ; ] No tylko od środka troche słabo, chip, troche nowych gratów i bedzie lepiej
robert191 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2007 hejka, spoko ze wieszosci sie podoba moja a4. co do pytan to 1. zderzak jest orginalny od s4 . z ktorego roku to nie wiem . boczne kratki na halogeny sa od 98 rocznika sa tez z nico wiekszymi otworami od 01. zderzak pasowal bez problemu . tylko sruby trzeba bylo wymenic na nieco druzsze. 2. Fotki nie sa stare . Po prostu zle byla data w aparacie ustawiona. 3. co do wnetrza to nic tam szczegolnego nie wymienialem. jak bede mial jakies fotki to podesle. pozdrawaim
dampol Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 No super kolorek masz taki jak moj, noi faktycznie aluski wypas miałem takie na oku ale od a6 chyba nie pasują! super zrobiles autko,zderzaczek i wogole! gratki i pzdr PS. i pewnie bede za taka felga polował jak bedzie moneta:)
Gość Murzyn Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 sliczny, naprawde rewelka te zderzaki od s'ki i nowe fele ps chwile murzyna zabraknie i temat zle nazwany?? :diabelek: juz poprawilem
Gość rob Opublikowano 18 Stycznia 2007 Opublikowano 18 Stycznia 2007 daje radę, taaak i ten zderzak :027: brewki do kosza :diabel:
Rekomendowane odpowiedzi