kamil862 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Chciałbym zaprezentowac moje audi a4, które nabyłem w maju 2013 roku. Audi A4 B7 Avant 3.0 Tdi Quattro Rok produkcji: 2007 Przebieg 149 000 km Moc: 233 KM Komplet dokumentów (książka serwisowa, instrukcje obsługi (łącznie z RNS-E), kody radia, komplet kluczyków) Wyposażenie: - 6x AIRBAG - Climatronic dwustrefowy - ABS , ASR , ESP - Czujniki parkowania przód i tył - Immobilizer - Alarm - Zabezpieczenie przed odholowaniem - Zamykanie i otwieranie szyb z pilota - System oprowadzający świetlnie do domu (coming/leaving home) - Sensor deszczu i zmierzchu - Duża nawigacja MMI z menu w j. polskim - Radio CD/MP3/TV/2x karty SD - Zmieniarka na 6 CD - Nagłośnienie Bose (subwoofer) - Kolorowy FIS (wyświetlacz licznika) - Fabryczny bluetooth - Tempomat - Elektryczne siedzenia (we wszystkich płaszczyznach) z funkcją memory - Podgrzewane siedzenia x 4 - Skórzane, kubełkowe fotele S-line - ISOFIX na tylnych i przednim siedzeniu pasażera - Elektryczne, podgrzewane i składane lusterka automatycznie ściemniane - Fotochromowe lusterko wsteczne - 4x elektryczne szyby - Przyciemniane tylne szyby - Rolety bocznych szyb - Przednia szyba atermiczna - Elektryczny szyberdach - Pakiet oświetlenia wnętrza - Czarna podsufitka exclusive - Dzielona tylna kanapa - Kierownica skórzana, wielofunkcyjna, trójramienna z dwustopniową regulacją - Łopatki zmiany biegów F1 - Automatyczna skrzynia biegów tiptronic - Halogeny - Bi-Xenony skrętne - Światła do jazdy dziennej - Chrom pakiet - Relingi dachowe ALU - Alufelgi: lato 18", zima 17" (opony Continental ContiWinter Contact 225/45) (oba komplety felg oryginalne S-line) - Sportowe zawieszenie S-LINE PLUS Felgi i opony na lato
danek* Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Naprawdę ładna sztuka i kolejny Asb A kolor powala na kolana, Jakieś plany względem autka
st4yKool Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Super furka b7 duzo zyskuje w tym kolorze.. Mozesz napisac na PW ile dales? Szukam czegos podobnego obecnie.. pozdro!
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 ładny białas, mam wrażenie że gdzieś ja już widziałem obym się mylił
Tommy Gun Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 Jak wrażenia z dynamiki 3.0 tdi ?? (dopiero teraz dopatrzyłem że autko kupione w maju 2013). Przyznasz że jest bajka na drodze
kamil862 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Opublikowano 31 Marca 2014 Dokładnie tak jak mówisz, na drodze jest bajka:)Do tego quattro i tiptronic- poprostu rewelacja. A co do planów to brak czasu uniemożliwia mi narazie wprowadzanie jakiś zmian w tym aucie. W najbliższym czasie planuje jedynie kupno letnich opon bo zeszłoroczne są już za bardzo zmęczone:)Dodam tylko, że jak do tej pory auto spisuje się znakomicie, przez prawie rok użytkowania zrobiłem nim 20 tys km i jedyną usterką jaką do tej pory mi się przytrafiła, była przepalona żarówka tablicy rejestracyjnej. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie podobnie:)
KrzysiekSPI Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 za***ista. Pozazdrościć tylko;) mi by taka w zupełności wystarczyła. Chociaż to samo mówiłem rok temu kupując moje b7.
majkel20 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Schwarz pakiet aż się prosi do białego
Turboziomal Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Piękna ale czy to nie jest przypadkiem ten białas z Zielonej Góry czy Gorzowa co był cały malowany?
jozek726 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Schwarz pakiet aż się prosi do białego Nieeee, tak jest ładnie
kamil862 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pomiar grubości lakieru tego nie wykazał wiec to chyba nie jest "ten białas" o którym myślisz:)
niestandardowy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Sliczne to Twoje wozidlo podoba mi sie ta biel... Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
Bruuuum Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Piękna ale czy to nie jest przypadkiem ten białas z Zielonej Góry czy Gorzowa co był cały malowany? Nie chodzi Ci przypadkiem o sedana?
Turboziomal Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/a4-b7-3-0-tdi-quattro-biala-zielonej-gory-270988/ konkretnie chodziło mi o to auto aukcja była koniec kwietnia a kolega pisze, że zakupiona w maju. Dodatkowo sam się czaiłem na nie ale nagle ukazał się wątek na forum i chłopaki rozkminili, że dzwon wyposażenie też się zgadza stąd moje szybkie skojarzenie. Dla pewności jest podany VIN WAUZZZ8E47A217943 jeśli kolego drogi Twoje auto ma taki numer to się wtopiłeś
tgkone Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/a4-b7-3-0-tdi-quattro-biala-zielonej-gory-270988/konkretnie chodziło mi o to auto aukcja była koniec kwietnia a kolega pisze, że zakupiona w maju. Dodatkowo sam się czaiłem na nie ale nagle ukazał się wątek na forum i chłopaki rozkminili, że dzwon wyposażenie też się zgadza stąd moje szybkie skojarzenie. Dla pewności jest podany VIN WAUZZZ8E47A217943 jeśli kolego drogi Twoje auto ma taki numer to się wtopiłeś Forumowi detektywi widze wszystko wyczają a jak z kumplem szukaliśmy b7 i na koniec polski jechaliśmy poogladać zaszpachlowane przystanki to albo wszyscy mieli daleko żeby podjechać, albo auta z "zewnatrz" wygladaly na fajne....
Dumel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/a4-b7-3-0-tdi-quattro-biala-zielonej-gory-270988/konkretnie chodziło mi o to auto aukcja była koniec kwietnia a kolega pisze, że zakupiona w maju. Dodatkowo sam się czaiłem na nie ale nagle ukazał się wątek na forum i chłopaki rozkminili, że dzwon wyposażenie też się zgadza stąd moje szybkie skojarzenie. Dla pewności jest podany VIN WAUZZZ8E47A217943 jeśli kolego drogi Twoje auto ma taki numer to się wtopiłeś Pewnie kolega się nie przyzna ale miejmy nadzieję że to jednak inny samochód jak widać po ramkach tez z Zielonej Góry:wink:
Turboziomal Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nie chcę źle wróżyć :-o Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi