Ogi Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Miron jak te felgi z Dawmac jakosciowo ? Bo to juz chyba twoj drugi komplet ?? Zadnych problemow ??
miron78 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 jak na razie przy posiadanych wzorach i rozmiarach złego słowa powiedzieć nie mogę nic się nie dzieje , proste , brak jakiś odprysków , łuszczeń lakieru jakiś przebarwień - totalnie nic Jeżeli ktoś nosi się z zamiarem kupna A5 sportback to moje autko od wiosny będzie szukało nowego właściciela Ja zaś będę szukał jakiegoś pewnego, zadbanego kombiaczka w znacznie mniejszych pieniądzach więc w tym jedynym wypadku i o rozsądnej zamianie można pomyśleć
KarolASO Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 A jaka cena? Kolega szuka 3.0TDI za max 90kpln.
miron78 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2016 cena wyjściowa ze wszystkim jak stoi 100 tyś do małej negocjacji W tym są koła lato 20 cali i zima nówki alu 19 cali i tu przy małej kombinacji możemy mówić o 95 tyś zł O cenie i konfiguracji ostatecznej mogę rozmawiać po wcześniejszym zobaczeniu samochodu
KarolASO Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 cena wyjściowa ze wszystkim jak stoi 100 tyś do małej negocjacji W tym są koła lato 20 cali i zima nówki alu 19 cali i tu przy małej kombinacji możemy mówić o 95 tyś zł O cenie i konfiguracji ostatecznej mogę rozmawiać po wcześniejszym zobaczeniu samochodu Jak dźwięk po zmianie wydechu? jest bardziej rasowy?
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 dźwięk nic a nic się nie zmienił - nawet na to nie liczyłem - w B8 też wydech z S4 nic nie wniósł w kwestii dźwięku - zmiana bardziej dla poprawy stylistyki
kolunio Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Jak ktoś chętny to moje letnie kołą będą do sprzedania Witam ten wózek do sprzdania jest który rok opisz coś o aucie ok mozę jakies zdjecia z wewnatrz
Mario22 Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Jak ktoś chętny to moje letnie kołą będą do sprzedaniaWitam ten wózek do sprzdania jest który rok opisz coś o aucie ok mozę jakies zdjecia z wewnatrzZobacz pierwszą strone... ;-) Naciapane z Z2
Kamyk Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam ten wózek do sprzdania jest który rok opisz coś o aucie ok mozę jakies zdjecia z wewnatrz :facepalm:
black4 Opublikowano 3 Lutego 2016 Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) "Ten wózek jest do sprzedania" wyłącznie osobom piszącym z zachowaniem właściwego szyku zdania i zasad interpunkcji He he Pozdrawiam! Edytowane 3 Lutego 2016 przez black4
yanosho Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Super auto gdybym nie kupił swojej A4-tki to myślę, że stała by juz u mnie na podwórku Mam nadzieję, że szybko się sprzeda. Bardzo sobie cenię silniki 3.0 TDI ze względu na moc i elasyczność wcześniej jeżdziłem B7 ASB teraz przyszła pora na B8 CCWA a tak poza tym na wymianę oleju w 3-litrówce do jakiego oleju masz zaufanie? Edytowane 5 Lutego 2016 przez yanosho
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) autko cały czas serwisuję w piekarach Śląskich "Auto Serwis Danecki" kolesia znam i mam do niego zaufanie i jak mam być szczery to nawet nie pytam jaki olej leją Wiem że leją odpowiedni - a że serwisuję u nich od 8 lat audiczki i zawsze było ok to przestałem pytać co wlewają Edytowane 5 Lutego 2016 przez miron78
carrera369 Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Musisz zejść z ceny dla forumowiczów bo jest prawdopodobieństwo, że nie leją Motula
griga-st Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 I jeszcze jeździ? Niemożliwe! Pewnie dlatego sprzedajesz! :-P
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Opublikowano 5 Lutego 2016 Co Wy z tym motulem macie............... W niemczech wszystko śmiga na castrolu - fury robią po 300-400 tyś i jeszcze się dobrze sprzedaja jako używki
Norbas Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Bryła A5 jest mega i do tego ten silnik Duża różnica po między A4 a A5 była jeżeli chodzi o wygłuszenie ? Co Wy z tym motulem macie...............W niemczech wszystko śmiga na castrolu - fury robią po 300-400 tyś i jeszcze się dobrze sprzedaja jako używki Nie tylko Niemcy inne kraje też śmigają na Castrolu i jest wszystko ok. Wydaje się, że oleje czy też inne produkty idące na Europę wschodnią oraz południową są gorszej jakości... Ostatnio przeglądałem instrukcję obsługi Avensis i znalazłem rozdział z jakością paliwa. Paliwo w Europie zachodniej oraz północnej jest o niskiej zawartości siarki natomiast w Europie wschodniej i południowej jest o wysokiej zwartości. Podejrzewam, że tak samo jest z olejem silnikowym.
gregory Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Co Wy z tym motulem macie............... W niemczech wszystko śmiga na castrolu - fury robią po 300-400 tyś i jeszcze się dobrze sprzedaja jako używki Tak, tylko że Castrol z VW w Niemczech to nie ten sam co z polskiego allegro Sam się o tym przekonałem.
Rekomendowane odpowiedzi