Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Mironowóz cz.V - A5 Sportback 3.0tdi 2 x s-line SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron jak te felgi z Dawmac jakosciowo ? Bo to juz chyba twoj drugi komplet ?? Zadnych problemow ??

Opublikowano

jak na razie przy posiadanych wzorach i rozmiarach złego słowa powiedzieć nie mogę

nic się nie dzieje , proste , brak jakiś odprysków , łuszczeń lakieru jakiś przebarwień - totalnie nic

Jeżeli ktoś nosi się z zamiarem kupna A5 sportback to moje autko od wiosny będzie szukało nowego właściciela

Ja zaś będę szukał jakiegoś pewnego, zadbanego kombiaczka w znacznie mniejszych pieniądzach więc w tym jedynym wypadku i o rozsądnej zamianie można pomyśleć

Opublikowano

A jaka cena? Kolega szuka 3.0TDI za max 90kpln.

Opublikowano

cena wyjściowa ze wszystkim jak stoi 100 tyś do małej negocjacji

W tym są koła lato 20 cali i zima nówki alu 19 cali i tu przy małej kombinacji możemy mówić o 95 tyś zł

O cenie i konfiguracji ostatecznej mogę rozmawiać po wcześniejszym zobaczeniu samochodu

Opublikowano

cena wyjściowa ze wszystkim jak stoi 100 tyś do małej negocjacji

W tym są koła lato 20 cali i zima nówki alu 19 cali i tu przy małej kombinacji możemy mówić o 95 tyś zł

O cenie i konfiguracji ostatecznej mogę rozmawiać po wcześniejszym zobaczeniu samochodu

Jak dźwięk po zmianie wydechu? jest bardziej rasowy?

Opublikowano

dźwięk nic a nic się nie zmienił - nawet na to nie liczyłem - w B8 też wydech z S4 nic nie wniósł w kwestii dźwięku - zmiana bardziej dla poprawy stylistyki

Opublikowano

Jak ktoś chętny to moje letnie kołą będą do sprzedania

Witam ten wózek do sprzdania jest który rok opisz coś o aucie ok mozę jakies zdjecia z wewnatrz

Opublikowano

Jak ktoś chętny to moje letnie kołą będą do sprzedania

Witam ten wózek do sprzdania jest który rok opisz coś o aucie ok mozę jakies zdjecia z wewnatrz
Zobacz pierwszą strone... ;-)

Naciapane z Z2

Opublikowano

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Opublikowano (edytowane)

:D

"Ten wózek jest do sprzedania" wyłącznie osobom piszącym z zachowaniem właściwego szyku zdania i zasad interpunkcji :D

He he :D

Pozdrawiam!

Edytowane przez black4
Opublikowano (edytowane)

Super auto gdybym nie kupił swojej A4-tki to myślę, że stała by juz u mnie na podwórku :)

Mam nadzieję, że szybko się sprzeda.

Bardzo sobie cenię silniki 3.0 TDI ze względu na moc i elasyczność wcześniej jeżdziłem B7 ASB teraz przyszła pora na B8 CCWA

a tak poza tym na wymianę oleju w 3-litrówce do jakiego oleju masz zaufanie?

Edytowane przez yanosho
Opublikowano (edytowane)

autko cały czas serwisuję w piekarach Śląskich "Auto Serwis Danecki" kolesia znam i mam do niego zaufanie i jak mam być szczery to nawet nie pytam jaki olej leją

Wiem że leją odpowiedni - a że serwisuję u nich od 8 lat audiczki i zawsze było ok to przestałem pytać co wlewają :)

Edytowane przez miron78
Opublikowano

Musisz zejść z ceny dla forumowiczów bo jest prawdopodobieństwo, że nie leją Motula ;)

Opublikowano

Motula nie leją na 100%

Opublikowano

I jeszcze jeździ? Niemożliwe! Pewnie dlatego sprzedajesz! :-P

Opublikowano

Co Wy z tym motulem macie...............

W niemczech wszystko śmiga na castrolu - fury robią po 300-400 tyś i jeszcze się dobrze sprzedaja jako używki

Opublikowano

acha :)

Opublikowano

Bryła A5 jest mega :naughty: i do tego ten silnik :kox:

Duża różnica po między A4 a A5 była jeżeli chodzi o wygłuszenie ?

W niemczech wszystko śmiga na castrolu - fury robią po 300-400 tyś i jeszcze się dobrze sprzedaja jako używki

Nie tylko Niemcy inne kraje też śmigają na Castrolu i jest wszystko ok. Wydaje się, że oleje czy też inne produkty idące na Europę wschodnią oraz południową są gorszej jakości... Ostatnio przeglądałem instrukcję obsługi Avensis i znalazłem rozdział z jakością paliwa. Paliwo w Europie zachodniej oraz północnej jest o niskiej zawartości siarki natomiast w Europie wschodniej i południowej jest o wysokiej zwartości. Podejrzewam, że tak samo jest z olejem silnikowym.

Opublikowano

Tak, tylko że Castrol z VW w Niemczech to nie ten sam co z polskiego allegro :wink:

Sam się o tym przekonałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...