marinero Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 cos nas ostatnio duzo zdradzilo a4 - piekna furka jak wroce nastepnym razem to sie wkrecamy na jakiegos spota ziemi kaliskiej!! gratuluje i nie kombinuj za duzo bo przekombinujesz!! by the way - dlaczego jechal Iverson a ja nie ??
pet3r Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 by the way - dlaczego jechal Iverson a ja nie ?? z Iversona zrobił się Kaliszak to miał okazję się przejechać kiedy wypływasz? może jeszcze uda nam się wykombinować spocika??
marinero Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 by the way - dlaczego jechal Iverson a ja nie ?? z Iversona zrobił się Kaliszak to miał okazję się przejechać kiedy wypływasz? może jeszcze uda nam się wykombinować spocika?? sroda 0700 potem prom na szetlandy o 1600 - na lokacji przy platformie bede nad ranem w piatek!! cos sie wykombinuje jak wroce - musisz obeijrzec mojego common raila by B.....W!!!
pet3r Opublikowano 1 Września 2008 Autor Opublikowano 1 Września 2008 sroda 0700 potem prom na szetlandy o 1600 - na lokacji przy platformie bede nad ranem w piatek!! cos sie wykombinuje jak wroce - musisz obeijrzec mojego common raila by B.....W!!! to lypa ale będzie jeszcze okazja do zespocenia się common raila chętnie obejrzę bo sam się czaiłem przez chwilę na autko ze śmigłem w logo
variocustoms Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 PET3R co masz wspólnego z wioską indianską? Może wezmę córki w weekend i przyjadę na wspólną sesję Audi? Hihi pozdro
pet3r Opublikowano 2 Września 2008 Autor Opublikowano 2 Września 2008 PET3R co masz wspólnego z wioską indianską? Może wezmę córki w weekend i przyjadę na wspólną sesję Audi? Hihi pozdro PW
Gość puchatek27 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 autko mega rozbawilo mnie tylko stwierdzenie,ze spalanie na trasie takie jak w 1.8t ps. Ja bym zmienil kola na wieksze
pet3r Opublikowano 4 Września 2008 Autor Opublikowano 4 Września 2008 autko mega rozbawilo mnie tylko stwierdzenie,ze spalanie na trasie takie jak w 1.8t ps. Ja bym zmienil kola na wieksze śmiejesz się z rzeczy, których nie napisałem... napisałem podobne, jest jakiś litr różnicy.
Gość puchatek27 Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 a mozesz mi napisac przy jakich predkosciach spalanie moze byc podobne bo mysle,ze jak bedziesz jechal tym pieknym potworkiem(s8) z predkoscia 140km/h to spalanie bedziesz mial na poziomie 13.5-14.5litra/100 a w 1.8t w granicach 9.5-10. wiec gdzie ten 1 litr????? ps. Autko masz przepiekne,ale w to spalanie nie uwierze. To tak,jak by mi ktos powiedzial,ze BMW750 na trasie pali 10l/100 Pozdro
Yelo Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Ja wczoraj widzieć furaczos I nie wiem jak to się stać, że wcześniej nic nie wiedzieć. Autko , tyle moge powiedzieć, co do kosztów ekspoatacyjnych to wszystko zależy od robionych km. Bo podejrzewam koszty podobne do E38 5,4l, bo takowe autko w rodzinie jeździ - koszty około 1,1zł/km. A co do spalania w 750 na poziomie 10l, to udało mi się to osiągnąć, to był zakład - potwór spalił 9,6l Normalnie przy spokojnej jeździe 110-120 pali 12. Podejrzewam, że S8 będzie podobnie pić. Co do trasy i 1,8T, to podejrzewam że wszystko zależy od stylu jazdy, przy umierkowanej może być podobne, natomist przy delikatnej S8 wciągnie bez porównania więcej. Tyle że kwestia spalania w takim aucie, to nie jest to o czym powinno się rozmawiać. To auto najlepiej czuje się stojąc na pierwszej pozycji na czerwonym świetle Gratz Peter :>
pet3r Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 a mozesz mi napisac przy jakich predkosciach spalanie moze byc podobne bo mysle,ze jak bedziesz jechal tym pieknym potworkiem(s8) z predkoscia 140km/h to spalanie bedziesz mial na poziomie 13.5-14.5litra/100 a w 1.8t w granicach 9.5-10. wiec gdzie ten 1 litr????? ps. Autko masz przepiekne,ale w to spalanie nie uwierze. To tak,jak by mi ktos powiedzial,ze BMW750 na trasie pali 10l/100 Pozdro taki sam styl jazdy (bez szaleństw), ta sama trasa, prędkości do 120 km/h. 1.8T brało ok 10,5 litra, S8 ok 11,5. tutaj mam skrzynię 6 a w 1.8T - 5 i dużo wyższy moment, nie muszę tak często redukować. każdy wierzy (lub nie) w to, co chce [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2008, 09:18_________________________________________________ Ja wczoraj widzieć furaczos I nie wiem jak to się stać, że wcześniej nic nie wiedzieć. Autko , tyle moge powiedzieć, co do kosztów ekspoatacyjnych to wszystko zależy od robionych km. Bo podejrzewam koszty podobne do E38 5,4l, bo takowe autko w rodzinie jeździ - koszty około 1,1zł/km. A co do spalania w 750 na poziomie 10l, to udało mi się to osiągnąć, to był zakład - potwór spalił 9,6l Normalnie przy spokojnej jeździe 110-120 pali 12. Podejrzewam, że S8 będzie podobnie pić. Co do trasy i 1,8T, to podejrzewam że wszystko zależy od stylu jazdy, przy umierkowanej może być podobne, natomist przy delikatnej S8 wciągnie bez porównania więcej. Tyle że kwestia spalania w takim aucie, to nie jest to o czym powinno się rozmawiać. To auto najlepiej czuje się stojąc na pierwszej pozycji na czerwonym świetle Gratz Peter :> dzięki to auto najlepiej czuje się przy 200 km/h na lewym pasie PS nie mam ogranicznika
Iverson Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 no właśnie a ile to powinno polecieć bez kagańca :gwizdanie:
pet3r Opublikowano 5 Września 2008 Autor Opublikowano 5 Września 2008 no właśnie a ile to powinno polecieć bez kagańca :gwizdanie: nie mam gdzie sprawdzić, chyba, że na spota do Poznania kiedyś pojadę ;(
Yelo Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 A ja bym postawił na 300 Raczej nie - nowa S8 450KM lata koło 310, 320 to już z górki. Przy prędkościach powyżej 200 bardzo szybko rośnie moc potrzebna do dalszego rozpędzania auta. Pozostaje czekać aż klubowa S8 trafi na dłuższą 4 pasmówkę
Flyer Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 loco87, zapytam z ciekawosci: ile razy jeszcze w tym temacie napiszesz, ze auto to straszny kot?
Nowak_zg Opublikowano 6 Września 2008 Opublikowano 6 Września 2008 sory za OT Flyer ale loco87 juz tak ma hehe ze lubi wyrazac swoj podziw po kilka razy dla przykladu cytaty z tematu o mojej a4: " ale lala.... ożesz chlopie "haha na tym polega jego urok a co do a8 juz pisalem .... chetnie bym zobaczyl jakis filmik jak to sie zbiera do 100 i powyzej .... podejrzewam ze do 220 +/- ciagnie rownym tempem pet3r a ile pali w miescie ?
Rekomendowane odpowiedzi