fly07 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Czy ktoś wie gdzie jest wklejka z kodami wyposażenia w Avancie ?
diesel_power Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Jeśli nie masz jej we wnęce koła zapasowego to jest najprawdopodobniej pod tylną kanapą. Dostęp jest trudny gdyż trzeba zrywać kanapę i łatwo połamać przy tym zatrzaski. Dla pocieszenia dodam, że niestety mam tą samą nieszczęśliwą lokalizację wlepki.
fly07 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 Zakładając wariant łatwiejszy, czyli bagażnik, to trzeba zdjąć to poszycie z wnęki koła ..???
kdawid Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zakładając wariant łatwiejszy, czyli bagażnik, to trzeba zdjąć to poszycie z wnęki koła ..??? Nie, nie trzeba. Powinna być widoczna we wnęce koła zapasowego.
lukaRone Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wklejka jest jeszcze w książce serwisowej na początkowych stronach 1
-sebo- Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wystarczy podniesc pokrywe koła zapasowego i zobaczysz Ją odrazu.
jacek70 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 W sedanie jest we wnęce koła, a w avancie pod kanapą.+ w książce. 1
kdawid Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 W sedanie jest we wnęce koła, a w avancie pod kanapą.+ w książce. Nie wiem jak w innych modelach ale ja w B7 Avant mam zarówno we wnęce koła jak i pod tylnym siedzeniem no i oczywiście w książce.
fly07 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 W poprzedniej b8 pod tylną kanapą nie miałem wklejki. Teraz nie chcę zrywać zatrzasków kanapy tylko po to, żeby sprawdzić czy naklejka tam jest (szkoda zaczepów), a we wnęce koła NIET .
simon__75 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 W sedanie jest we wnęce koła, a w avancie pod kanapą.+ w książce. Doookladnie
kdawid Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 W poprzedniej b8 pod tylną kanapą nie miałem wklejki. Teraz nie chcę zrywać zatrzasków kanapy tylko po to, żeby sprawdzić czy naklejka tam jest (szkoda zaczepów), a we wnęce koła NIET . Zaczepy w Aso po około 3 zł szt więc nie jest tak źle
jacek70 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 W poprzedniej b8 pod tylną kanapą nie miałem wklejki. Teraz nie chcę zrywać zatrzasków kanapy tylko po to, żeby sprawdzić czy naklejka tam jest (szkoda zaczepów), a we wnęce koła NIET . To zostaje Ci tylko książka (no chyba że nie masz).
Mihgdn Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 W sedanie jest we wnęce koła, a w avancie pod kanapą.+ w książce.Doookladnie Avant 2010 - jest we wnęce koła
simon__75 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 W sedanie jest we wnęce koła, a w avancie pod kanapą.+ w książce.Doookladnie Avant 2010 - jest we wnęce koła :eusathink:
Love-AUDI Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 W avancie 2010 rok znajduje się w wnęce koła zapasowego po lewej stronie pod tą ala wykładziną
vvalery Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Możesz kupić raport vin decoder albo dna i za kilka bądź kilkanaście złotych otrzymasz całe wyposażenie Twojego auta zgodne z przesłanym vin. Edytowane 7 Lutego 2015 przez vvalery
zbych4000 Opublikowano 7 Listopada 2015 Opublikowano 7 Listopada 2015 Ja byłem w ASO i po przedstawieniu dowodu rejestracyjnego podali mi cały wykaz kodów mojego auta ( strony ), ZA DARMO. Porche Rybnik
Rekomendowane odpowiedzi