PMW Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 po s14a szukałem m5 ale nie było w pl egzemplarza godnego uwagi a zupelnie przypadkiem podejchałem do komisu niedaleko mnie, karnalem się i miłość od pierwszego wejrzenia - dzień póżniej stała pod domem . S4 B6 Avant 03' 4,2 V8 BBK no special edition CD changer airbag f. driver a. front seat passenger outer rear view mirrors: powered, heated outer left rear view mirror: non-spherical outer right rear view mirror: non-spherical, large viewing field disc brakes, rear battery 450 A (95 Ah) disc brakes, front suspension/shock absorption for special sports design electric sliding/pop-up solar sunroof with automatic pre-selection decorative carbonado fabric inserts ultrasonic park distance control power windows with comfort operation andcircuit breaker no special purpose vehicle, standard equipment alternator 190A gearshift lever weight category rear axle weight range 12 weight category front axle weight range 11 components for base engine, unit 079.C (aluminum) rear seat bench unsplit, backrest split folding bi-functional headlight with gas discharge lamp, for driving on the right instrument insert with km/h speedometer,radio-controlled clock, tachometer and trip odometer national sales program Germany speed-related variable steering assist (Servotronic) leather trimmed sports steering wheel for airbag system with "S" badge automatic headlight-range adjustment dynamic (self-adjusting while driving) multi-function indicator/on-board computer with check control engine cooling system, type 1 8-cyl. gasoline engine 4.2 L/253 kW 40V multi-point injection base engine is T79 navigation system with color screen alloy wheels 8J x 18 "Avus III", offset 45 without tire pressure warning light side airbag front with curtain airbag reinforced bumpers leather gearshift boot electric seat adjustment for both front seats side and rear windows tinted without roll-up sun screen radio remote controlled central locking operated from inside and separate trunk release arrier frequency 433.92 MHz without additional engine guard emissions concept EU 4 RECARO sports seats, front windshield tinted with windshield sunshield foty: Wóz jest w niemal doskonałym stanie jak na 11 letnie auto. Od razu przeswietlilismy go bardzo szczegółowo u Darka Grabskiego (Roda). Co trzeba powymieniane. Wóz ma wydech z kwasa na 3 tłumikach, katy out, wygląda na produkcję elteca więc jest bardzo kulturalnie. w planach: - gwint z regulacja twardosci i wysokości, - profi odizolowany i zabezpieczony termicznie dolot, - zaciski 6p z prosia - jakieś fajne 19'
MARCIN607 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 super auto-daj opis auto w PL jak możesz :decayed: dziura w dachu i recaro z v8 pod maską BAJKA
julekF1 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Przymierzałem się do niej. Witamy w gronie posiadaczy BBK:wink:
D4NTE Opublikowano 14 Czerwca 2014 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Ładny egzemplarz szkoda tylko że avant bezawaryjności życzę
julekF1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 I jak tam, dzieje się coś w temacie?
PMW Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2014 I jak tam, dzieje się coś w temacie? dzisiaj dostałem na mejla foto gotowych prototypów ... lada dzień będą u mnie pozatym zrobiłem już ponad 2000 km i japa non stop się cieszy... nawet złapałem się chwilę za kolegą w czarnym rs4b5 na a2
radzio93 Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autko mistrzostwo ! i jak tam sie ten meeting z rs4 b5 zakończył ? była jakaś dłuższa kreska ?
PMW Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 chwile się złapałem za kolegą tak do 22 zł nie było kreski ... zresztą patrząc na jego tablice z ramką Sportmile i zestaw budzików na desce obstawiam 500+ więc nie miało to sensu zrównaliśmy się wymieniliśmy uśmiechy raz poszedłem ja raz on to tyle... nie było ścigania wydeszek i kilka fajnych detali
Flyer Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 chwile się złapałem za kolegą tak do 22 zł nie było kreski ... zresztą patrząc na jego tablice z ramką Sportmile i zestaw budzików na desce obstawiam 500+ więc nie miało to sensu zrównaliśmy się wymieniliśmy uśmiechy raz poszedłem ja raz on to tyle... nie było ścigania jakie miał blachy?
PMW Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 :roll: tak wyglądała stara poduszka i przy okazji wleciały nowe świeczki ngk - odżył zdecydowanie
PMW Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Opublikowano 21 Lipca 2014 Jesteś może ze Starej Miłosnej? o witam sąsiada! przy okazji wrzucam kilka fotek
SHITERS Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Slepo wierze ze kiedys zycie ulozy mi sie tak, ze bede mogl pozwolic sobie na v8 Super auto!
MariuszZT Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Rozumiem, że to ta sztuka z autoauto z Ostrobramskiej? Można by sie jakoś zgadać i spotkać na eSkowego spota
PMW Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Opublikowano 21 Lipca 2014 Rozumiem, że to ta sztuka z autoauto z Ostrobramskiej? Można by sie jakoś zgadać i spotkać na eSkowego spota dokładnie ta sama... oględziny na miejscu + testy u Darka Grabskiego (Roda) trwały ponad 8h ... udany zakup ... bardzo chętnie zapraszam w niedzielę na spocik: https://www.facebook.com/events/269443009928959/?fref=ts
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 jeśli to auto z Ostrobramskiej to oglądałem je przez płot myślę o takiej esce ale kurde strasznie się boję kłopotów z rozrządem
Czaszy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 auto mega, wrzuć jakieś 19 potem obniż i jest kosior
Rekomendowane odpowiedzi