arni1111 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 gratulację zakupu!!! GTR marzenie pewnie wielu z nas:slina:
Gość cwiara Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Na spot w niedziele zajedz Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Sebastiano87 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 [HD] Boguś "Frog" Pozdrawia Internautów Nissan GTR Warszawa - "BMW M3 E92 vs Motorcycles Street Race - YouTube Poczuć się jak Boguś "Frog" bezcenne
_Makki_ Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 OMG! Ale zabaweczka, gratulacje i zycze duzo przyjemnosci z jazdy To cos jak przesiadka z PS3 na PS6 BTW: nie wiem jak czarny lakier ma sie w nowych GTRach ale wczesniejsze to istna masakra. Pomagalem kiedys znajomemu wyprowadzic ostatni etap korekty lakieru w czarnym niemetaliku. Lakier byl bardzo cienki, do 60mikronow w wielu miejscach, bardzo miekki-rysowal sie od najdelikatniejszych mikrofibr oraz byl bardzo wrazliwy na temperature podczas korekty.. To jeden z tych projektow gdzie zuzywa sie ponad 50 mikrofibr wyprowadzajac lakier na blysk. Taka tam zmora detailerow.. Zycze Ci zeby Twoj lakier nie byl taki, bo przesiadka z bialego niemieckiego auta na czarnego japonczyka moze byc ciekawa.. Mozesz tez oczywiscie olac to co napisalem i nie przejmowac sie tym, wiesz ja mam delikatne popsuta psyche przez detailing
MarianekZg Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Szymciu ja bym na Twoim miejscu olał Javę czy te Tapcary Łódzkie i odstawił auto do CARLEX !! Wnętrze Nissan GTR - Carlex Design Po takiej robocie idzie się zakochać na nowo w swoim aucie :kox: ---------- Post dopisany at 14:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:02 ---------- BTW Nie załapałem się na przewózkę S-ką w ostatniej BT ale w następnej na GTR-a już się piszę
simon__75 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 :slina: Będzie gruuuubaśnie Gratki zakupu i wyboru Marzenie milionów a Ty je spełniasz
miron78 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Szymek - zobaczymy na żywo - liczymy na Ciebie w niedzielę NOwa fura, tyle kasy i dalej mały niesmak (chodzi mi o wklęsłość kół ) ---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ---------- co dziennie stoi obok mnie taki na parkingu w pracy - pierdzielony jest tak nadmuchany że aż strach obok niego przejść a co dopiero we wstecznym lusterku go zobaczyć
marianek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Graty Szymon, piękne auto. Ciekawi mnie tylko jedno ile skrzyń będzie w tym aucie przez ten "okres przejściowy":decayed:
szymeniu Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 Miałem dzisiaj w rękach testówkę polifta. LC urywa łeb masakrycznie do tego ten dźwięk. Jest dobrze Do niedzieli niestety się nie wyrobię bo nie zdążą zarejestrować :f*ck:
rafalekx Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 No powiem Ci że jak na auto przejściowe... to ujdzie Gratki i czekamy na mody bo zapowiada się ciekawie
disem Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 No jak to urywa leb po esie to musi być mega dobrze :-) powodzenia i liczylem na tego gtra :-) Wysłane z mojego GT-I9100
szymeniu Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 S6 2010kg GTR 1740kg Zdecydowanie czuć lekkość w stosunku do Audi
PABLO Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 GT-R jak na swoją masę łamie prawa fizyki w przyspieszeniu i przyczepności na zakrętach
Zymek1989 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Jak będę we Wrocku to będę wiedział do kogo należy pewnie wbija w fotel masakrycznie
Buba Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 widzę że Adam ma duży wpływ na Ciebie. jara się tym sushi i teraz na ciebie przeszło:decayed: BTW. Ta wersja jest już poprawiona o te wszystkie bolączki wieku dziecięcego? Jak z gwarancją i LC?
szymeniu Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2014 widzę że Adam ma duży wpływ na Ciebie. jara się tym sushi i teraz na ciebie przeszło:decayed:BTW. Ta wersja jest już poprawiona o te wszystkie bolączki wieku dziecięcego? Jak z gwarancją i LC? Silnik jest MK III I skrzynia także. Zmieniono bardzo dużo. Przede wszystkim skrzynia ma zabezpieczenia przed zagotowaniem sprzęgieł, silnik ze zmianami mechanicznymi w zakresie systemu olejowego i chłodzenia. Poza tym oczywiście zupełnie inne oprogramowanie. Na serii możesz katować do woli, skrzynka ma czujnik temperatury I odłącza LC jak przegniesz pałę. W poprzednich tego nie było więc skrzynie siadały. Poza tym gwarancja obejmuje wszystko łącznie z jazdą torową tylko jest zastrzeżenie żeby pilnować temperatury oleju w silniku I skrzyni.
piotrekkk1985 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zaje ... smigalem przed liftem po Silverstonie i naprawde w zakretach leb urywa gratki
broker25 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Opublikowano 19 Czerwca 2014 widzę że Adam ma duży wpływ na Ciebie. jara się tym sushi i teraz na ciebie przeszło:decayed:BTW. Ta wersja jest już poprawiona o te wszystkie bolączki wieku dziecięcego? Jak z gwarancją i LC? Silnik jest MK III I skrzynia także. Zmieniono bardzo dużo. Przede wszystkim skrzynia ma zabezpieczenia przed zagotowaniem sprzęgieł, silnik ze zmianami mechanicznymi w zakresie systemu olejowego i chłodzenia. Poza tym oczywiście zupełnie inne oprogramowanie. Na serii możesz katować do woli, skrzynka ma czujnik temperatury I odłącza LC jak przegniesz pałę. W poprzednich tego nie było więc skrzynie siadały. Poza tym gwarancja obejmuje wszystko łącznie z jazdą torową tylko jest zastrzeżenie żeby pilnować temperatury oleju w silniku I skrzyni. od którego roku produkcji GTRa zostały wprowadzone te zmiany? auto rewelacja.
Rekomendowane odpowiedzi