Savo Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Opublikowano 9 Lipca 2017 No jeszcze troszke pracy ale to juz kosmetyka Taka mała ciekawostka , kupiłemt tylna kanape od c5 ? Ktos wie po co ? ;D
Savo Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Opublikowano 9 Lipca 2017 No w sumie chce przelozyc/zaadaptowac uchwyt na kubki . Ale pomysl zgrzaniem tez jest nie glupi . W a6 c5 gdzie jest przycisk na grzanie tylnej kanapy ?
Maciej 6001 Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 No w sumie chce przelozyc/zaadaptowac uchwyt na kubki . Ale pomysl zgrzaniem tez jest nie glupi . W a6 c5 gdzie jest przycisk na grzanie tylnej kanapy ?Tam gdzie nawiew na tylna kanapę jest,na końcu tunelu. [emoji6] Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
plxhorrorx Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Bardzo ładne auto, też jestem na etapie szukania takiego..
Savo Opublikowano 10 Lipca 2017 Autor Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Myslalem nad przelacznikami ale tak naprawde nie ma miejsca tam, kiedy jest podlokietnik w tunelu srodkowym .... takze odpuszczamy temat i tylko holder na kubeczki przekladamy. Mysle jeszcze nad podswietleniem klamek wewnetrznych z a6 c5 .... czy warto to robic ? Recaro ida juz do tapicera i okazało se ze mam problem z klapka podlokietnika jak wiekszosc, jest połamana. Przy okazji bedziemy brac material z tylnej kanapy do podłokietnika by go odswiezyc . W taki o to sposób wleciał dawca, podłokietnik z telefonem. Mysle ze nie bede z tego korzystał ale niech sobie będzie .... cos bedzie swiecic Edytowane 10 Lipca 2017 przez Savo wiecej zjec
smky95 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Ten cupholder to p&p? Można jakies foto z przekładki ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
karol24 Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 Mi by było szkoda miejsca w podłokietniku na ten telefon w B5 i tak jest jak dla mnie mało schowków
Savo Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Opublikowano 12 Lipca 2017 Szczerze Ci powiem ze tez tak do tego podchodzilem... ale po przemysleniu stwierdzilem a huk sprobujemy niech sobie bedzie ... chce zrobic z tego auta max wyposazenie jakie bylo . Do kapletu brakuje el. Skladanych lusterek plus fotochrom .... i chyba tyle, chyba ze ktos jeszcze wie co wychodzilo w dodatkowym wyposazeniu . Pozdrawiam
Savo Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Opublikowano 12 Lipca 2017 .... Mam i teraz żal że nie zamontowałem szyberdachu ... buuuuu
Savo Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Hej Panowie A wiec napisze tak. Widzialem samochod bedac na wakacjach w Pl i moge smialo powiedziec ze spasy są masakrycznie piękne. Auto naprawde wyglada jak poprostu Nowe !! Nowe lampy, halogeny , szyba , kierunki itd robi straszna robate nie wspominajac juz o felgach. Autko jest ustawione max gora n gwincie Lepsze zdjecia robiłem swoim telefonem [/IMG][/IMG][/IMG][/IMG] Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Savo
Houdini Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Znajomy mówił że ponoć było domykanie drzwi. Tak, drzwi, nie szyb. A nawet twierdzi że leży to u niego na strychu i czeka na montaż. Szukałem w necie ale nie znalazłem żadnego info o tym...
Bartender Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Wygląda pięknie, ale kiedy będzie jeździć?
BlackHazelAudi Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) kolego bestia jak nie powiem co powiedz mi jak zalatwiles sprawe na tylnej klapie z oswietleniem do blachy bo sie wkoncu nie doczytalem xd ps skoro juz tak piescisz ja to dołóż tą dokładke z m3 na klape autko nabierze z tylu wiekszej agresywnosci i moze ta blende na szybe (mi to osobiscie się podoba i za niedlugo bede kupowac takowa blende na szybe :P) Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez BlackHazelAudi
Cpt.Ryan Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) A Homelink i otwieranie klapy bagażnika że środka? Przycisk otwierania jest w kieszeni drzwi kierowcy. Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Cpt.Ryan
Savo Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Tak. Długo szukałem boczka szarego dwuczesciowego ( gora i dół 2 odciennie szarego) ... otwieranie klapy tyl plus wazne dla mnie głosniczek od Navi . Boczek przypłynął z USA . Teraz modyfikacje pod Uk Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Savo
Savo Opublikowano 18 Września 2017 Autor Opublikowano 18 Września 2017 Domykanie drzwi było ?? Homelink tez wpadnie, tylko tak naprawde do czego moge to wykorzystac ? Tak jak pisałem wczesniej z 2 setow recaro robimy jeden ładny. Odebrane siedzonka na przód ( tapicer rozebrał 2 kaplety, powybierał najlepsze kawłki, zszył w całosc ) czekamy teraz na tylna kanape i zabieramy sie za elektryke
black4 Opublikowano 18 Września 2017 Opublikowano 18 Września 2017 Witaj, Nooo ... Idziesz na całość Dopieszczasz detale aż miło patrzeć! Fotele wyszły oszałamiająco Będą idealnie kontrastować z lakierem! Drewno w boczkach zachowujesz czy podmieniasz np. na szczotkowane alu czy carbon? Tak trzymać! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi