turzol Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Hej mocowania są też niestety w innych miejscach więc tapicerki bagaznika z B7 nie podejdą plug&play do B6.
aker Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 No to leżymy,myślałem że podejdzie z b7 było by z lepszego materiału.Dzięki za info.
cubasx Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 tylko ze wyczytalem wczesniej ze kable trzeba poprowadzic na przemian czy to prawda?? i jak z kostkami?
rafi10612 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Czemu na przemian? Wersja elektryczna lub z ledzwiami tylko działa tak samo na miejscu pasażera jak i kierowcy. Grzanie to samo. Wszystko pasuje Jeśli masz elektryczne ledzwia a chcesz elektryczne pełne to dobrze zmienić bezpiecznik na większy Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
cubasx Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Rozumiem, w takim razie ostatnie pytanie ktore mnie nurtuje i bede mogl zamawiac fotele, czy wersja foteli (oczywiscie komplet z kanapa) bedzie pasowal bezproblemowo z avanta do mojego sedana??
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 tak pasuje, będziesz miał tylko mocowanie rolety na oparciu ale to w niczym nie przeszkadza, a jak chcesz żeby tego nie było to czeka Cię przekładka pleców
cubasx Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 dzieki za odpowiedzi w takim razie poszukam moze lepiej jakiegos kompletu z sedana
Miszka82 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 jak masz w dobrej cenie z avanta to bierz, a plecy przerzucisz na spokojnie w 3h napisałem na spokojnie bo da się to zrobić szybciej, mi zajęło 3h przy piwku bez pośpiechu
instruktor83 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jeśli masz elektryczne ledzwia a chcesz elektryczne pełne to dobrze zmienić bezpiecznik na większy który to bezpiecznik?
Fish3r Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Jeśli masz elektryczne ledzwia a chcesz elektryczne pełne to dobrze zmienić bezpiecznik na większy który to bezpiecznik? Ten bezpiecznik jest podwieszony pod MCE, trzeba zrzucić osłonę nad nogami kierowcy żeby się do niego dostać.
Gość foreplay69 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6317038412 Co sądzicie o tych fotelach? Dobra cena, czy znajdzie sie cos fajniejszego w podobnej kwocie?
lukaszooo Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Bez boczków więc dość drogo. Szukaj od B7, kolega kupił sline z B7 z boczkami za 800zł. Jeśli miał bym zmieniać to własnie na sline z b7 czarne boki i szary srodek juz pare razy były takie w cenie do 1000zł.
zelek2012 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Też uważam zę strasznie drogo, tak jak kolega wyżej napisał za tą kase to konkretne s line znajdziesz, a na pewno o niebo lepiej wyglądają od tych
Gość foreplay69 Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 800zl za fotele przednie i kanape tylna?
bogesssss Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Panowie mam u siebie fabrycznie fotele tylko podgrzewane, zakupiłem fotele z full elektryką. W podłodze 3 kostki zielona, czerwona tylko z masą i żółta od airbag. Na jakie piny muszę dać + w czerwonej kostce żeby cała elektryka działała ?? Nie wiem tylko czy mam lampki w fotelach bo nie zaglądałem... Auto to A4 B6 sedan
dancemacabre Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Panowie jakiś sposób na sprawdzenie dlaczego fotel nie grzeje? wszystko podłączone jak sie nalezy, pasażera działa bez zarzutu...
tomus8607 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Witam. Ja mam problem z innej strony. w sensie kupiłem fotele bez regulacji lędźwi a teraz mam z elektrycznymi lędźwiami. czy da się to jakoś przełożyć ze starych foteli do nowych? Miło by było jakby ktoś podesłał fotki jak ta regulacja wygląda od wewnątrz fotela
K4rol81 Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Panowie mam możliwość kupić fotel pasażera full elektryka w welurze, natomiast mój jest w skórze bez elektryki, da się przerzucić moja skórę zamiast weluru? Dużo zabawy, robił ktoś taki manewr? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
lukaszooo Opublikowano 10 Września 2016 Opublikowano 10 Września 2016 Wszystko sie da ale zabawy jest naprawde dużo, kompletne środki w skórze pełnej elektryce mozna wyrwać za 800zł więc nie wiem czy jest sens sie w to bawić.
Rekomendowane odpowiedzi