booster70 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 juz wiekszej glupoty z tymi zwojami to nie slyszalem, ze od dolu sie daje geste zwoje a od gory normalne, zawsze i wszedzie widzialem sprezyny zalozone gestym zwojem do gory i sam tak zakladam bo tak jest poprawnie, a skad to wiem? bo inaczej sie zamontowac nie da sprezyny od gwintu
Sebastiano87 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Fajnie tylko szkoda ze 1.6, wiec co mówie bo miałem wcześniej taki w a3 8L, i były to 3 lata koszmaru czyt. śmierć w oczach przy wyprzedzaniu.
booster70 Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 no ale co za roznica czy do gwintu czy zwykle i tak i tak sa 'sportowe' wiec zasada ich dzialania jest taka sama sory juz nie bede spamowal
Kowi87 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Skompletowanie takiego zdearzaka to drugie tyle co sam zderzak
Kowi87 Opublikowano 13 Listopada 2014 Opublikowano 13 Listopada 2014 dysze spryskiwaczy wszedzie są takie same, zaślepki prawdopodobnie takie same jak w przedlifcie(musisz sprawdzic w etce po numerach), od polifta poza dyszami nic nie bedzie pasować z częsci montażowych spryskiwaczy. Zamienniki fabrycznych sprysków są do dostania jakos 70-90zł/szt
maseratidawid Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 sliczna mam tez 1,6 i automat ale tez pare drobiazgow by sie przydalo:) powiedz mi ile dales za kompletna elekryke tylnych szyb i czy beda pasawac od polifta ?? i jak tam ze zdrzakiem przednim w jakich to cenach sa te zderzaki??
Toskańczyk Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 Podoba mi się twoja koncepcja głośnika niskotonowego, masz może zdjęcia jak to od strony bagażnika wygląda? Nie wiem tylko czy w Avancie jest sens tak robić jak jest wolny boczek ale dobrze to wygląda. A jak sam dźwięk, głośnik daje radę?
misiek95 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 wrzuć zdjecia tak żeby sie same pokazywały
xXPiotrekXx19 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 tu masz stronkę do dodawania zdjęć i wybierasz fotkę dodajesz i potem wyskakuja ci 4 linki ciebie interesuje link numer 2 tam numerki sa napisane i to właśnie ten link kopiujesz i wklejasz w pole tekstowe tak jak piszesz wiadomosci link jeden pod drugim i w taki sposób zdjecia będą sie wyświetlały
Cie5la Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Koledze chyba o to chodziło http://www.fotosik.pl 2 link (Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze) Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Cie5la
a4-freunde Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 no widze tu dobra baze do modów .... co do halogenów sprawdz halo od s4 b6 wyprofilowaniem sa bardzo podobne
xXPiotrekXx19 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 przepraszam ale jakoś nie mogłem skopiować wczoraj linku ale teraz mogłem i masz go poniżej http://www.directupload.net/
chudy30 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 kolego koło na duży + lepsze od letniego setupu
kozak21.12 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 kolego koło na duży + lepsze od letniego setupu Wielkie dzięki jeszcze czekam na odbiór zderzaka S4 od Lakiernika i znaczka 0000 (na biało ) Ma ktos odboje zderzakaOK Zderzak Przedni już założony
P1RAT Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Nie wiem dlaczego ale jakoś w wersji poliftowej lepiej wyglądał niż obecnie. Ale to pewnie dlatego,że koło mi tu średnio pasuje, brakuje grila od s4 i prawego dużego lusterka. Plany i realizacja oczywiście na + bo z pewnością z czasem to zrobisz. Swoją drogą puki nie kupisz grilla pomalował bym go pod ten zderzak plastidipem o wiele lepszy efekt byś tym uzyskał. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez KeteO
chudy30 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 powiem wam że jakoś te zderzaki z s4 coraz bardziej robią się jakieś nijakie wolę ori polift
kozak21.12 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 Czyli co nie podoba wam sie a tule serca wlazylem w nia . Jeszcze mam progi i tylny zderzak od S4
chudy30 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 kolo jak dla mnie bardzo ładne no już jak masz cały pakiet to wkładaj ,dla mnie nie podoba się bo wszyscy próbują tylko w jednym kierunku S4 i na typ stop
Rekomendowane odpowiedzi