FroS-t Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 4 godziny temu, Norbas napisał: Mam rdzawe kropki i za bardzo nie wiem czego użyć :/ moze glinka dala by rade, prickbort, iron-x ? A mowili, że srebrny jest lajtowy w utrzymaniu :facepalm: Prickbort na smołe, na metal jak piszes Iron-X, ja używam Gyeon Iron, miałem tez Auto Finesse Iron Out, również się sprawdza
TOM3K Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Mam rdzawe kropki i za bardzo nie wiem czego użyć :/ moze glinka dala by rade, prickbort, iron-x ? A mowili, że srebrny jest lajtowy w utrzymaniu  Vampire liquid tez da rade a cena jest przystępna. Najpierw postaraj się to usunąć chemią. Ja czasem wole nawet dwa albo trzy różne produkty aplikować niż zbierać to glinka(kiedyś robiłem odwrotnie) Niekiedy to glinka nie ma co robić Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
mashet Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Vampire liquid tez da rade a cena jest przystępna. Najpierw postaraj się to usunąć chemią. Ja czasem wole nawet dwa albo trzy różne produkty aplikować niż zbierać to glinka(kiedyś robiłem odwrotnie) Niekiedy to glinka nie ma co robić [emoji4]Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu TapatalkaA Tuga to szarpnie?Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka
Bruuuum Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 CarPro Trix weź, 2 w 1 na smoły i metaliczne cząstki
Norbas Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Dzięki chłopaki chciałbym mieć taki wybór na półkach w NO. Niestety wsio na zamówienie a jutro i pojutrze sklepy zamknięte 1 godzinę temu, FroS-t napisał: ja używam Gyeon Iron Mam to ale na felgi i raczej go nie położę na lakier...
FroS-t Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 8 minut temu, Norbas napisał: Dzięki chłopaki chciałbym mieć taki wybór na półkach w NO. Niestety wsio na zamówienie a jutro i pojutrze sklepy zamknięte Mam to ale na felgi i raczej go nie położę na lakier... A w czym to przeszkadza ?
TOM3K Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jeśli już masz gyeona to lecisz z nim [emoji4]Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
cysiek18 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Szybkie porady, aż się serce kraje.
Norbas Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Kurcze myślałem, że ma za duże stężenie, chociaż na felgach miałem osad po jego zastosowaniu nie wiem po co robią różne wersje, pod karo, pod fele jak zywkle biznes musi się kręcić...
TOM3K Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ma felgach przeważnie masz dużo większe zabrudzenia przez zabrudzenia metaliczne bo pył z klocków itp spada bezpośrednio na felgi a na lakier porostu Przy okazji. Możesz to łatwo zobaczyć glinkujac felgi prosto po umyciu i podobnie z lakierem nawet na przednich drzwiach (Nie polecam tego ale w ten sposób można to sprawdzić ) Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Norbas Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Mam jeszcze devil specjal z mniejszym stężenie wiec od niego zacznę
Pawisco Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Kiedyś przywiozłem z pracy Izopropanol w bańce 5l, jak jeszcze nie wiedziałem, że może mi się przydać do odtłuszczania niestety, data ważności skończyła się w 2015, jak myślicie mógłbym go użyć po glince? w końcu to alkohol, więc chyba nic się nie stanie...?
doman96b6 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jaki detailer do wosku Dodo Juice?Może być Morning Dew?
FroS-t Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 20 godzin temu, doman96b6 napisał: Jaki detailer do wosku Dodo Juice?Może być Morning Dew? Jak naturalny wosk to najlepiej taki quick detailer
doman96b6 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Tak naturalny wosk,a mógłbyś kolego podać jakiś przykład tego quick detailera,tylko nie jakiś drogi ,tak za 30-40zł
FroS-t Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dołóż 10zł i kup Auto Finesse Finale, swietnie pachnie, ciagnie bardzo mało kurzu, ma bardzo dobry atomizer przez co produkt jest mega wydajny, bardzo ładnie odparowuje, możesz nim psikac wszystkie elementy na zewnatrz od szyb po tworzywa, warto dołozyć
doman96b6 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dobrze będę to miał na uwadze.A jak nałożę wosk,wypoleruje to od razu użyć detailera czy za jakiś czas jak się auto zabrudzi.Jeszce jedno pytanie.Wyczytałem że do wosku będę potrzebował dwie mikrofibry,do nałożenia i polerowania.Czym się sugerować przy wyborze fibry?ceną ,długością włosa..?
muunv Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dobrze będę to miał na uwadze.A jak nałożę wosk,wypoleruje to od razu użyć detailera czy za jakiś czas jak się auto zabrudzi.Jeszce jedno pytanie.Wyczytałem że do wosku będę potrzebował dwie mikrofibry,do nałożenia i polerowania.Czym się sugerować przy wyborze fibry?ceną ,długością włosa..? Kup sobie zwykle mikrofibry. Sa dobre, nie trzeba cudow szukac wedlug mnie.
muunv Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dołóż 10zł i kup Auto Finesse Finale, swietnie pachnie, ciagnie bardzo mało kurzu, ma bardzo dobry atomizer przez co produkt jest mega wydajny, bardzo ładnie odparowuje, możesz nim psikac wszystkie elementy na zewnatrz od szyb po tworzywa, warto dołozyć[emoji6] Kupilem tak jak mi doradzales, wczoraj nalozylem i jestem mega zadowolony. Latwa i szybka aplikacja, nie ma zadnych smug ani plam. A zapach zaje*isty ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
doman96b6 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zależy co to znaczy zwykłe :-D takie za 5 czy za 25
Rekomendowane odpowiedzi