Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Sedan LY7W by RicS3 / eibach pro kit / 18" RS6 / 166KM / BIX-y hybryda HELLA 3 i INTEMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłeś już te ulterki? Jakies foto i link do aukcji bo pasowało by coś zamówić dzisiaj? :D

Opublikowano
  • Autor

Założyłeś już te ulterki? Jakies foto i link do aukcji bo pasowało by coś zamówić dzisiaj? :D

Jeszcze niestety nie, jestem umówiony w przyszłym tygodniu na wspawanie :decayed:

Niżej link do aukcji alledrogo :hi:

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5431671999

Opublikowano

średnica montażowa 50? Myślę nad setkami i nie wiem co robić :D

Jak tam z wysyłka od tego gościa szybko sprawnie wszystko?

Opublikowano
  • Autor

średnica montażowa 50? Myślę nad setkami i nie wiem co robić :D

Jak tam z wysyłka od tego gościa szybko sprawnie wszystko?

Ja akurat jestem w Łodzi więc odbiór osobisty był. Co do średnicy montażowej to jak pisałem wyżej 45mm, ogłoszenie dałem przykładowo. 100 już dla mnie za duże się wydają.
Opublikowano

Pomierzyłem i fakt średnica muffy to 45mm.. zdecydowałem się na na końcówki 90mm ścięte Buzzera,jutro maja być. Wyglądają w sumie identycznie jak te ultera,a kasa troche lepsza..

BTW zakładaj swoje i wrzucaj foty. Zazdroszczę zderzaka tylnego z slina, uznałem że do czarnego auta szkoda zakładać ale coraz bardziej mi chodzi po głowie :D

Opublikowano

A jaką masz długość całkowitą tych końcówek i jaką średnicę montażową brałeś? Też robię podwójny wydech i zastanawiam się jaką dobrać długość.

długość całkowita: 19cm

średnica montażowa: 45mm z racji tego, że mam wydech od 1.8T. Jak kupowałem końcówki to raczej nie widziałem ultera o innej długości, średnice montażowe są różne ale długość chyba pozostaje taka sama :hi:

Wydech od 1.8T (średnica montażowa przy końcówce) jest mniejszy niż 2,5 tdi?

Edytowane przez puczyl1990

Opublikowano
  • Autor

A jaką masz długość całkowitą tych końcówek i jaką średnicę montażową brałeś? Też robię podwójny wydech i zastanawiam się jaką dobrać długość.

długość całkowita: 19cm

średnica montażowa: 45mm z racji tego, że mam wydech od 1.8T. Jak kupowałem końcówki to raczej nie widziałem ultera o innej długości, średnice montażowe są różne ale długość chyba pozostaje taka sama :hi:

Wydech od 1.8T (średnica montażowa przy końcówce) jest mniejszy niż 2,5 tdi?
Niestety nie pomogę bo nie wiem, przy wydechu 1.8T na 100% są 45mm
Opublikowano

No to widze do dogadales sie z Tomkiem ;) ladnie siadzie ta koncowka

send by GT-I9505

Opublikowano
  • Autor

No to widze do dogadales sie z Tomkiem ;) ladnie siadzie ta koncowka

send by GT-I9505

Tak i nie bo na miejscu rabatu dostałem tylko 5zł na sztuce więc szału niestety nie było... ale wziąłem bo rażą w oczy te które są w tej chwili :D
Opublikowano

Ta najlepiej obciąć równo przy tłumikach stare i bezpośrednio do nich przyspawać. Wtedy bez kombinacji z montażem :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ta najlepiej obciąć równo przy tłumikach stare i bezpośrednio do nich przyspawać. Wtedy bez kombinacji z montażem :wink:

Wujek dobra rada :D

No to tak, Audi dzisiaj stoi u DeeJay_Kill na podwórku, w końcu Ulter-y wylądują na swoim miejscu :decayed: jak odbiorę to cyknę fotki jak siadły :hi:

A w planach bix-y na soczewce z B8 + pasek led z RS6 C6 w roli dziennych i kierunkowskazów na wzór:

20120715_104529.jpg

foto zaczerpnięte z zagranicznego forum

Opublikowano

Moje też miały dzisiaj siedzieć ale niestety muszę to przenieść na inny termin.

Lampy są kox sam o takich myślę :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Autko już w domu i tak wygląda dupka po założeniu Ulter-ów 90mm, poniżej fotki. Wydaje mi się, że są chyba trochę za bardzo wystawione...co myślicie?

5an58WY.jpg

nSXSY6C.jpg

Opublikowano

Dobrze jest :kox:

Opublikowano

Tez dzis siedzialem u DJ i jak dla mnie jest mega ;) u siebie spieprzylem sprawe i mam pochowane ale moze za jakis czas doczekaja sie wymiany ;)

Dzienne zeob sobie w dlugich, lepiej wg mnie bedzie wygladac ;)

send by GT-I9505

I srodki lamp sobie na czarno pomaluj to bedzie pasowac do srebrego koloru

send by GT-I9505

Opublikowano
  • Autor

Tez dzis siedzialem u DJ i jak dla mnie jest mega ;) u siebie spieprzylem sprawe i mam pochowane ale moze za jakis czas doczekaja sie wymiany ;)

Dzienne zeob sobie w dlugich, lepiej wg mnie bedzie wygladac ;)

send by GT-I9505

I srodki lamp sobie na czarno pomaluj to bedzie pasowac do srebrego koloru

send by GT-I9505

Napaliłem się na LED z RS6 C6, zobaczymy jak mi się znudzi to wywalę i już. Zostanie sam bix[emoji14]
Opublikowano

co do tyłu wygląda exstra :thumbup1: zaś przód zostaw jak jest naprawdę , chociaż spróbować zawsze można , ale według mnie teraz wygląda idealnie

Edytowane przez instruktor83

Opublikowano
  • Autor

co do tyłu wygląda exstra [emoji106]1: zaś przód zostaw jak jest naprawdę , chociaż spróbować zawsze można , ale według mnie teraz wygląda idealnie

Lampy na 100% wylądują na audi, prawdopodobnie dzisiaj wyjadą już do mnie. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Opublikowano

Co gdzie jakie? Te eleganckie z paskiem led? :D

Opublikowano
  • Autor

Co gdzie jakie? Te eleganckie z paskiem led? :D

A no właśnie te kolego :D końcówki wydechu idą jeszcze raz na warsztat bo trochę za bardzo wystają, myślę, że jak będą wystawały max 5mm to w zupełności wystarczy.