Opublikowano 6 Października 201015 l Też polecam :> olej i filtry dotarły na czas tak jak było uzgodnione
Opublikowano 6 Października 201015 l witam pana dzika. potrzebuje kolo zamachowe jednomasowe+docisk+tarcza g60 do mojego zamiast dwumasu(AJM) oczywiscie po rozsadnej cenie. oraz jaka jest cena u ciebie dwumasu luc-a kompletu(tak dla porownania)
Opublikowano 6 Października 201015 l Polecam Dzika! Paczkę dostałem ekspresowo i wszystko było jak najbardziej OK. Szacun za profesjonalne podejście i kontakt!
Opublikowano 7 Października 201015 l Autor jesteśmy do Waszej dyspozycji Panowie, w pilnych sprawach dzwońcie i będziemy się ekspresić
Opublikowano 7 Października 201015 l Witam! Jestem zainteresowany kupnem oleju Motul 8100 X-CESS 5W-40 5l. Czy jest mozliwosc zakupienia filtra oleju Filtron OP 525 i filtra paliwa FILTRON PP 850? Prosze o podanie cen filtrow.
Opublikowano 11 Października 201015 l Witam. Interesuje Motul 6100 Synergie 10W40 + filtr oleju + filtr powietrza + filtr pyłkowy(węglowy). Audi a4 B5 rok prod. 1999 polift. 1.9 tdi AFN 110KM Proszę o podanie ceny i miejsca gdzie mogę odebrać zamówienie. Olej i filterki odbiorę osobiście w Szczecinie. Pozdrawiam i do zobaczenia. PS: chciałem wysłać PW ale chyba skrzynkę masz zapchaną :gwizdanie:
Opublikowano 12 Października 201015 l Jestem zainteresowany zakupem oleju Motul 8100 X-cess prosze o pw w sprawie kosztorysu
Opublikowano 15 Października 201015 l Witam, Polecam zakupy, wysyłka ekspresowo. Zamówiłem w środę a dzisiaj już olej zmieniony Bardzo profesjonalne podejście, więcej takich sprzedawców
Opublikowano 16 Października 201015 l to i ja polecę mocno Pana Dzika ) wysyłki chyba szybszej na forum nie ma wachacze + tarcze + klocki wysłane chyba bez potwierdzenia przelewu - także bardzo miło się z Nim współpracuje. W takim wypadku zapytanie kolejne: - klocki ATE przód - zestaw naprawczy do zacisku tylnego ponoć takie coś jest na razie tyle wystarczy Proszę o cenkę :gwizdanie:
Opublikowano 17 Października 201015 l Witam.Jestem zainteresowany kupnem oleju Motul 8100 x-cess 5w-40 5l.oraz tarcz i klockowna tylna os do a4 avant 97r.tdi afn.prosze o podanie cen wraz z przesylka.Dodam ze auto jak kupilem jezdzilo na oleju castrol magnatec 10w-40
Opublikowano 17 Października 201015 l Autor macie Panowie PW Jacuch niech się wahacze spisują. Dokonałeś najlepszego wyboru wybierając Lemfordera
Opublikowano 20 Października 201015 l Szybciutko i bezproblemowo . Dzięki za błyskawiczną przesyłkę. Oliwa i filtry już w aucie.
Opublikowano 20 Października 201015 l Polecam i dziękuje wszystko jak najlepszym porządku, szybko, miło i bez problemu. Pozdrawiam.
Opublikowano 22 Października 201015 l Autor Panowie zanabyłem AUdi A4:))), jestem przeszczęśliwy, kupiona w DE, to powód moich opóżnień w odpisywaniu. Zaraz wsio będzie na bieżąco
Opublikowano 22 Października 201015 l Ja dziś odbyłem krótką i miłą rozmowę z kolegą Marcinem. Okazało się, że nasze cztery kółka będą bardzo podobne Szkoda, że za późno się dowiedziałem, bo widzę że kolega Marcin ma w ofercie też rozrządy. Ja już niestety zamówiłem gdzie indziej. Ale mam nadzieję, a po opiniach innych to jestem pewien, że olej i zestaw filtrów dojdzie na czas i wszystko będzie gitarka Pozdrawiam.