piotrek4415 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 WAUZZZ8DZYA052378 a4 b5 1.9 110 km AVG Wiem ze ten zestaw jest do AWX, ale szukam czegoś mocniejszego, bo wczoraj moje umarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dziku, pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Słuchaj standardowo olej do mojej niuni-Motul 5l Xces,plus filtry-powietrza,oleju wiele by kosztowały??? Dodatkowo motula specyfiki do czyszczenia silnika i wtrysków plus filtr paliwa poprosił bym o wycene. Autko to AVG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 no i po raz kolejny potrzębuję: do mojej a4 b6 BKE 1.9tdi sedan 2004r motul speciffic 5w40 5L filtr oleju mann filtr powietrza mann filtr przeciwpyłkowy węglowy mann coś do odgrzybiania klimy (nie granat) wpuszczane w kratki podawałeś mi dzisiaj nazwę przez tel jak dzwoniłem ale nie zapamiętałem no i do mercedesa a 140 benzyna 2004r: olej castrol magnatec 10w40 5L filtr oleju mann/knecht filtr powietrza mann/knecht wycenę podeślij na pw wraz z kosztem wysyłki za pobraniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarrr Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Hej, Zestaw sprzęgła LUK 623 1157 00 Wyceń proszę. Pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2xm Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witam Potrzebuję łączniki stabilizatora tył lewy i prawy Lemforder do Audi A4 B6 AVF z 2004 roku. Info z kosztami wysyłki poproszę na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papols4 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Prosze o cene wahaczy kpl na przod do s4 b5 2000r..Ponawiam pytanie Vin poszedl na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Papols wrzuć na [email protected] bo ja nie widzę Twojego pw. Pozdrówki marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papols4 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Poszedl email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike166 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Hej, Jaka cena przewodów zapłonowych BERU do mojego 1.6 AHL ? I ewentualnie świec tyle, że nie wiem jakie tam wchodzą doradźcie coś, bez LPG. Czekam na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio93 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Jaki koszt tego wszystkiego z wysyłką: Motul x-cess 5w40 5L Filtr oleju mann/knecht do audi S3 8L Płukanka do silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 wiadomości poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Paczka dotarła wszystko ok. Polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 wczoraj zamowione, dzisiaj paczka u mnie, rewelacja. polecam Marcina z czystym sumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaberiusz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...radek... Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 cena za egr do a4 b7 2.0 silnik BRD 2006r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revor Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 (edytowane) Jakie klocki polecasz (tak żeby cena była ok i jakość) do B5 1.9 TDI 110km 2000rok? Przede wszystkim żeby nie były za twarde, żeby nie piszczały. Edytowane 11 Sierpnia 2014 przez Revor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Revor daj mi na pw vin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papus Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam kolego potrzebuje olej motul do 1.9 z normą 505 wersja silnika awx xclener albo jakiś inny Filtr oleju Filtr powietrza Filtr pyłkowy Termostat I cenę za przesyłkę Witam jeszcze raz potrzebuje wycenę przedniego zawieszenia lemforder audi a4 b6 sedan 2001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kdawid Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam Jak cena z kosztami wysyłki za : 1. olej Motul X-Max 0w-40 5l 2. Filtr oleju Knecht do B7 1.8t BFB3. Płukankę Motul Z góry dziękuję i pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi