KewsonND Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Autko ładne ale kuje mnie w oczy niezgrywanie się maski z błotnikami, coś źle spasowane poprawiaj to Pozderki
Zieluu Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2016 No lekko padnięta, też mnie czasem kuje ale w porównaniu z innymi rzeczami to "pierdoła" Trochę nowości Od paru dni do auta zawitał nowy zestaw hamulców 320/288 (regeneracja zacisków i jarzm w kolor, nowe tarcze, nowe klocki, przewody hamulcowe). Podziękowania dla Tomków - Dev'a za ogarnięcie całego zestawu oraz dla tomekhxc za pomoc w montażu Dodatkowo od jakiego czasu do ospałego AVB wpadło trochę PS i od razu stał się żywszy
FroS-t Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Te blaszki trochę średnio, jeśli to nie od S4 spowalnaicze
Zieluu Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Był plan 345, a że Wandej "kończył" powoli z dystrybucją blaszek, a że miał srebrne od S4 więc trzeba było je od razu chapnąć póki były Jak dla mnie nie widzę w tym nic gryzącego
black4 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witaj, Znakomicie wyszedł Twój zestaw hamulcowy! Osobiście zostawiłbym gładkie bez blaszek. Lakier na zaciskach wygląda lepiej niż niejedna seria... gładziutki Pozdrawiam!
DARIO88 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dla mnie blaszki robią robotę Dobrze wygląda ten kolor względem srebrnego lakieru
Zieluu Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dzięki Panowie Do srebrnego auta, żółty zacisk z szarymi blaszkami, jakby były czarne blaszki to by trochę nie pasowały do reszty
kupczak90 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Te robię zaciski u DEV`a na żółto, ale blaszki zamówiłem czarne, ten szary moim zdaniem nie pasuje.
dydek1 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) No lekko padnięta, też mnie czasem kuje ale w porównaniu z innymi rzeczami to "pierdoła" Trochę nowości Od paru dni do auta zawitał nowy zestaw hamulców 320/288 (regeneracja zacisków i jarzm w kolor, nowe tarcze, nowe klocki, przewody hamulcowe). Podziękowania dla Tomków - Dev'a za ogarnięcie całego zestawu oraz dla tomekhxc za pomoc w montażu Dodatkowo od jakiego czasu do ospałego AVB wpadło trochę PS i od razu stał się żywszy takze dłuuugo zastanawiałem sie na zóltym poniewaz to ciekawe zestawienie z takim lakierem ale jednak zdecydowalem się na zestaw pod kolor budy ale u Ciebie wygląda to kox!!! Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez dydek1
Kacza Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak byś podał nr RAL tego żółtego to byl bym wdzięczny. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Kacza
Zieluu Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No lekko padnięta, też mnie czasem kuje ale w porównaniu z innymi rzeczami to "pierdoła" Trochę nowości Od paru dni do auta zawitał nowy zestaw hamulców 320/288 (regeneracja zacisków i jarzm w kolor, nowe tarcze, nowe klocki, przewody hamulcowe). Podziękowania dla Tomków - Dev'a za ogarnięcie całego zestawu oraz dla tomekhxc za pomoc w montażu Dodatkowo od jakiego czasu do ospałego AVB wpadło trochę PS i od razu stał się żywszy takze dłuuugo zastanawiałem sie na zóltym poniewaz to ciekawe zestawienie z takim lakierem ale jednak zdecydowalem się na zestaw pod kolor budy ale u Ciebie wygląda to kox!!! dzięki dydek Jak byś podał nr RAL tego żółtego to byl bym wdzięczny. chętnie bym Ci powiedział, ale powiedziałem Dev'owi, że chcę żółte i takie do mnie przyszły, kolor jak dla mnie jak na żółty mega, więc o dokładny RAL pisz do Dev'a
tomekhxc Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 W końcu fura hamuje zestaw fakt elegancko zrobiony , co jak co ale te stare spowalniacze dały nam skurczybyki w kość
dydek1 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 W końcu fura hamuje zestaw fakt elegancko zrobiony , co jak co ale te stare spowalniacze dały nam skurczybyki w kość fakt ...zmiana hebli to czasochłonne zajecie....ja meczyłem sie dłuuuuuuugo z odpowietrzeniem + regulacja recznego
Zieluu Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2016 W końcu fura hamuje zestaw fakt elegancko zrobiony , co jak co ale te stare spowalniacze dały nam skurczybyki w kość fakt ...zmiana hebli to czasochłonne zajecie....ja meczyłem sie dłuuuuuuugo z odpowietrzeniem + regulacja recznego tomekhxc coś wie na ten temat
KoJ@K Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Fajnie tu pasi ten zacisk w tym kolorze no i ogolnie furka spoczko, sa ciemne ramki to jeszcze bym tu widzial jakas delikatna przyciemke.
Zieluu Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Tylne szyby są przyciemnione, ale trzeba od nowa je zrobić i jeszcze trochę przyciemnić Zewnętrzny chrom będzie znikał. Tył już jest, teraz grille i relingi jeszcze w czerń
black4 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witaj, Słuszny wybór z przyciemnieniem elementów Do Twojego koloru bardzo pasują czarne listwy, grill, szyby! Zwłaszcza, że chrom listwy w A4 lubią się utleniać... Pozdrawiam i gratuluję ciekawego projektu!
Zieluu Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Dzięki, pozdrawiam Z nowości: wpadły dzisiaj moduły składanych lusterek od kkam'a (składanie [zamknięcie, otwarcie; zamknięcie, kluczyk] + CLH blendy LED). Na tę chwilę na razie podpięte składanie z racji nie podpięcia jeszcze gratów pod lustro fotochrom, clh+drl - leżakują jeszcze graty w piwnicy więc wreszcie pasuje się za resztę zabrać i dokończyć na dniach Składanie bangla elegancko ! Zdjęcie z prac oraz filmik po ukończeniu dzieła:
Rekomendowane odpowiedzi