wodz Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Wiele taka głowica wodzu? Promocja 160euro Cze Przy grobie za dużo się na razie nie dzieje,przybywa tylko przebiegu Na tył wpadły dystanse po 10mm na stronę. Autko poszło do góry jakieś 6mm Na auto wpadła też wlepa z imprezy którą odwiedziłem w zeszły weekend. Pozdrawiam Witam. Dziś od rana załadowałem auto po "dach" następnie regulowałem zawieszenie żeby nić nie przycierało.Po wcześniejszym podniesieniu o jakieś 6mm nawet auto skręca po dodaniu 15mm dystansów na przednią oś.A oto co wyszło,według mnie nawet to wygląda i można lecieć bez "wstydu" przez kawałek europy,hehe. Pozdrawiam. Edytowane 4 Lipca 2016 przez wodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Wodzu, piękne autko! Zazdroszcze! Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Faktycznie nie ma wstydu, smialo mozesz jechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Wodzu, piękne autko! Dzięki Faktycznie nie ma wstydu, smialo mozesz jechac. Dzięki za "przyzwolenie". Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze. CzeJest pierwsza mała awaria silnika po przebiegu przeszło 34tyś.Po ostrym traktowaniu wyrzuca płyn chłodniczy przez zbiorniczek.Pada uszczelka pod głowicą i wali ciśnienie do układu chłodzenia.Wizualnie też małe zmiany zaszły,niestety w DE jakoś dróg obecnie odcinkami jest fatalna. Błotniki z tyłu zdeformowało po tym jak ich rant "dostał" się między rant felgi a oponę.Pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Bedziesz robil tego czy od razu wstawiasz drugie mlodsze serducho? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Bedziesz robil tego czy od razu wstawiasz drugie mlodsze serducho? Obecny zostaje pod maską,to tylko "mała" awaria.Zapasowe serducho trzeba przygotować na więcej koksu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Jeszcze więcej Coraz bardziej mnie nachodzi a silnik leży pod "kocykiem" to można coś przez zimę podziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4s2c2vr Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 poka foty tych rantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 poka foty tych rantów Nie ma się czym chwalić,na dniach trochę "pomłotkuję" i zrobię foty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j4s2c2vr Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 zrób rocketbunny hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Widzę że fura z Rzeszowa.. Wiec trzeba będzie wypatrywać na mieście.. Elegancko wygląda na tych felgach. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 poka foty tych rantów Kiedyś może to się w jakiś sposób ogarnie,mi to nie przeszkadza już tak bardzo.W końcu auto w listopadzie będzie mieć 20 lat Na tył wpadły customowe dystanse 12mm,jeszcze nie ma ich na fotach wyżej.Posadziłem przód jakieś 6mm niżej,tył jakieś 14mm. Jak zrobię foty to zapewne wkleję. Pozdrawiam. Witam.Dawno tu nic nie pisałem co się dzieje z "GROBIKIEM".Auto wizualnie się nie zmieniło,wpadły inne końcówki wydechu.Jest plan na nową odsłonę auta,powoli działam w tym kierunku .Z ważniejszych imprez na jakich byłem autem to Tuning zraz Svidnik na słowacji.Auto służyło jako wóz servisowy.Obecnie po przelocie 37tyś od ostatniego małego remontu silnika,mała przymusowa rewizja głowicy.Jakiś czas temu poddała sięuszczelka pod głowicą,w końcu znalazłem chwilę na jej wymianę.Wpada fabrycznie nowa głowica pod maskę i "wzmocnione" szpilkigłowicy.Wtryski zaczęły lać i zostają zmienione również na nowe.Z tego co widać dół nadal w dobrej kondycji.Korbowody nadal na swoim miejscu i tłoki nie potopione .Pozdrawiam Kilka fotek z wymiany uszczelki.Uszczelka gotowa do "przyjęcia na klatę" głowice Składana na Loctite.Głowica na swoim miejscu.Nowe wtryski gotowe do montażu.Wtryski i układ paliwowy gotowe do przyjęcia ON.Nowy komplet szpilek.Szpilki na swoim miejscu.Rozrząd spięty w "kupę".Cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj112 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Co to za szpilki wodzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Co to za szpilki wodzu? Jeśli pytasz o te z foto co leżą jedna przy drugiej to szpilki do kolektora wydechowego,przykrywy zaworów i napinacza rozrządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misios1410 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Nie boisz się ze ci ja w Anglii zabiorą ? a tak swoja droga fura mega po jakiej części uk jeździsz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj112 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Chodziło mi o te wzmocnione szpilki od glowicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapper Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Teraz to będzie ogień zamiast dymu ładnie ogarnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie boisz się ze ci ja w Anglii zabiorą ? A niby dlaczego? Chodziło mi o te wzmocnione szpilki od glowicy Ori AFN itp mają twardość 10.9, założyłem 12.9 po przeróbce z ARL. Teraz to będzie ogień zamiast dymu I tu właśnie jest problem,nowy wtrysk sterujący padł po 200km Jutro muszę ogarnąć reklamacje bo w sobotę jadę do UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misios1410 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 na west midlands zabierają samochody na potęgę na obcych tablicach , normalnie zatrzymują podczas jazdy i od razu lawetę wzywają pozniej po wykupie samochodu z parkingu policyjnego masz 90 dni na wyprowadzenie poza granice lub przerejestrowanie .. a to przez to ze jeśli mieszkasz i pracujesz ma terenie uk musisz mieć samochód na angielskich blachach i płacić tax przynajmniej mi tak powiedzieli jak jeździłem w sprawie samochodu znajomego który i tak poszedł w kostke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi