wodz Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Taka mała niespodziewnka dziś na mnie czekała,powiedzmy że ma coś wspólnego z Grobikem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Nice Gratki :hi: Edytowane 13 Października 2016 przez wesz82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam.W końcu zdecydowałem się jaka będzie rolka na tą zime Rolka kupiona Veemann V-FS27R 19",czekam na brakujące dwie opony i wlatują na auto.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Git buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomeek428 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Audi pierwsza klasa! Dużo bym dał za taką... wszystko robione z gustem Ale jeśli można wiedzieć, to gdzie taką okleinę można kupić? Pozdrawiam! I życzę powodzenia w dalszym modzeniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 wodzu okleiłem już swoją co powiesz jak jest u mnie a i nie chciałem kopii twojej to trochę zmieniłem,zdjęcia słabej jakości mam bo robione telefonem no i brudna fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 wodzu okleiłem już swoją co powiesz jak jest u mnie Jak mam być szczery,a chyba o to chodzi to kiepsko to u Ciebie wygląda.Zrób coś z przodem i usuń,daj gdzie indzie ten napis. Grób zima 2016-2017r. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Wodzu jak na zimę to ujowe to koło; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Wodzu jak na zimę to ujowe to koło Niestety siadło trochę "ujowo" na bepińć. Zimę przejeździ jakoś,hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Śmieje się brat nie jeden na lato takie kolo by chciał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Łe tam pier**le.... Miazga jest konkretna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 za***iste te oklejanie, plus koło na zimę! Ale 19 bym się nie odważył na zimę :-P chyba że miałaby stać w garażu :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Ja jak mam samochód podnosić na zimę i wrzucać stalowe 15cali wolę na letnich smigac haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Śmieje się brat A ja pisałem całkiem poważnie. Ale 19 bym się nie odważył na zimę Przyszłą zimę na 20" zmienię,hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Eee nie tak ujowo siadlo . Choć ja bym nie zarzucił takich felg Edytowane 30 Listopada 2016 przez Misieka4b5v6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Ja na zime 19" nie zarzuciłbym nawet w czołgu <nioch, nioch, nioch> Ogólnie, super fura... fele wg. mnie kozak. Wodzu, jedno pytanie do Ciebie. Zawsze się zastanawiałem jak użytkownicy pojazdów na glebie i to nie małej, radzą sobie z progami zwalniającymi? Logicznie myśląc to omijasz a może zatrzymujesz się przed progiem i budujesz most?<żart> Edytowane 30 Listopada 2016 przez Hezen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja na zime 19" nie zarzuciłbym nawet w czołgu <nioch, nioch, nioch> Ogólnie, super fura... fele wg. mnie kozak. Wodzu, jedno pytanie do Ciebie. Zawsze się zastanawiałem jak użytkownicy pojazdów na glebie i to nie małej, radzą sobie z progami zwalniającymi? Logicznie myśląc to omijasz a może zatrzymujesz się przed progiem i budujesz most?<żart> Tak na poważnie pytanie? Przejeżdżamy progi na skos, w sytuacjach kryzysowych z lekkim rozpędem Kiedyś ktoś zadał mi podobne pytanie, nagrałem mu filmik. Po 1 progu uszy bolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Przy tej glebie miasto powinno Ci płacić w zimę...za dodatkowe odśnieżanie [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieka4b5v6 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Się zabiera do tego progu jak kolega mówi pod skosem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodz Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zawsze się zastanawiałem jak użytkownicy pojazdów na glebie i to nie małej, radzą sobie z progami zwalniającymi? Na 20" grób to koza straszna,na 19" wcale nie jest niska Jazda przez progi nie stwarza mi najmniejszych problemów,czasem wygląda jak kolega Enczu pisał. Dziś mała a zarazem bardzo niebezpieczna awaria. Na szczęście stało się to na miejscu,gorzej by było jak by wystąpiła za dwa tygodnie w trasie UK-PL. Uszkodzeniu uległ wąż od spływu oleju z turbiny.Muszę to przerobić jak tylko będę w domu na wzór ori spływu,coś tam uspawam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi