Tomeks Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Przyciemnianie szyb,X-car w rumuni na parkowej
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 drogi ten kabel, nie kupie go specjalnie do tego, szukam kogoś kto taki posiada Napisz do Łepski mieszka w okolicy Gdyni napewno pomoże:wink:
Gość Edyta Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nie mam VCDSa To se kup:decayed: mam tyle, że nie będę w 3city w najbliższym czasie:kwasny: Adam prędzej miałeś pisać to bym mojemu dała, o 13 był w GD
wladi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Adaś jak chcesz to mogę na jutro wziąć do roboty vaga ale byś musiał na Oksywie podjechać
Adahm Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dziękuję za pomoc, nie ma problemu, powiedz o której i gdzie mam podjechać ?
pawelde Opublikowano 26 Grudnia 2013 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam. Pomoże ktoś w zmianie manetek zwykłych na te z tempomatem w mojej b8? Proszę o info na priv...
Andmil2 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam też jestem nowy tutaj orientujecie się gdzie w 3-city lub okolicach założę tempomat w swojej perełce b5 przed liftem
Łepski Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam też jestem nowy tutaj orientujecie się gdzie w 3-city lub okolicach założę tempomatw swojej perełce b5 przed liftem W B5 samemu ogarniesz, w dziale warsztat jest opis
mateogda Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Noszę się z zamiarem sprzedaży mojej B5, jak byście mieli kogoś zainteresowanego takim autem, zapraszam na PW. Postaram się w weekend zrobić jakieś foty to wrzuce w dziale "sprzedam".
Tomeks Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jednak co następne,skoda,seat?....czy może ten żółty romet:decayed:
mateogda Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Plan jest na ekonomie czyli octavia ale upatrzyłem coś innego. Wysłane z telefonu...
gmroz Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam Panowie, Jestem w miarę nowym użytkownikiem Audi, czy jest ktoś na spotach z silnikiem 2.0 TFSI ? Chciałbym porównać dynamikę, wydaje mi się, że auto zamula jak na 200KM lub może osoba potrafiąca zdiagnozować parametry z vcds-a (kabel i soft mam) dzięki z góry za info. pzdr G
Łepski Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam Panowie,Jestem w miarę nowym użytkownikiem Audi, czy jest ktoś na spotach z silnikiem 2.0 TFSI ? Chciałbym porównać dynamikę, wydaje mi się, że auto zamula jak na 200KM lub może osoba potrafiąca zdiagnozować parametry z vcds-a (kabel i soft mam) dzięki z góry za info. pzdr G Logi można ogarnąć
Booster Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam Panowie,Jestem w miarę nowym użytkownikiem Audi, czy jest ktoś na spotach z silnikiem 2.0 TFSI ? Chciałbym porównać dynamikę, wydaje mi się, że auto zamula jak na 200KM lub może osoba potrafiąca zdiagnozować parametry z vcds-a (kabel i soft mam) dzięki z góry za info. pzdr G 2.0TFSI w serii ma bardzo gładki moment i mimo 200km nie czuć tej mocy podczas przyśpieszania, jak wpadniesz na spota to można zrobić logi
gmroz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dzięki Panowie za info, chętnie skorzystam z pomocy i podjadę na najbliższy spot. Pzdr G
Mateusz00 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Panowie czy spot w tą środę odbywa się normalnie? Świeżak może przyjechać się przedstawić?
wypsiu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Możesz ja Ci pozwalam i moje piwo oddaj mojemu czarnuchowi Tomeksowi on dla mnie zbiera i jak ja tam wpadam raz na rok to wszystko wychlewam ...
Rekomendowane odpowiedzi