otis8 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 przepraszam Panowie ze sie tak wtrące ale moze jako toważystwo z 3miasta podpowiecie gdzie robic maglownice w 3miescie/? z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 przepraszam Panowie ze sie tak wtrące ale moze jako toważystwo z 3miasta podpowiecie gdzie robic maglownice w 3miescie/? z góry dzieki Rumia,ul.Górska "Skoda" -polecam tel.602764645 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 o 20 czy o 21 sie ustawiamy pod matarnią ;> ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 JA niestety skoncze tylko na matarni... Delikatne uszkodzenia samochodu znacznie uszczuplily moj i tak niezawysoki budzet przed swietami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 jo wlasnie na 20?? ja bym wpadl skoda sie zbadac vagiem a potem go-karty jak brakuje nam driverow to moge wziasc chetnych do pojezdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Jak uda mi się dziś być to będę bardzo spóźniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 mnie tam w ogóle nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 i co sie cieszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 mnie tam w ogóle nie będzie :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 i co sie cieszysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 gupek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 a ja bede jak zawsze o 20 na matarni, moze mydlo i czarus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 a ja bede jak zawsze o 20 na matarni, moze mydlo i czarus Czaruś może będzie mnie niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 no i kibel pojechalem z kumplem zanabyc dla niego b4 i nie wyrobilem si na spota wiec na 22 pojechalem do kart center a tam nikogo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 a tam nikogo noooo ? nooo? pucować się koledze, dlaczego ułani nie przybyli echh.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 a tam nikogo noooo ? nooo? pucować się koledze, dlaczego ułani nie przybyli echh.... byli my na Matarni,ale na gokarty było za mało ludzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ja jakos pechowo ostatnio co srode jezde do warszawy... i nici ze spotowania, a w nastepna srode wigilia :D kto bedzie na matarni?!?!?:D:D:D niech przywiezie oplatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ja jakos pechowo ostatnio co srode jezde do warszawy... i nici ze spotowania, a w nastepna srode wigilia :D kto bedzie na matarni?!?!?:D:D:D niech przywiezie oplatek... O to Ty zyjesz :> :> :> MAsz jeszcze te kratki podswietlane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_pogórze.g Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Chłopaki doradzcie jakiegos kuriera w Gdynii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Chłopaki doradzcie jakiegos kuriera w Gdynii Łepski jest kurierem,wal do niego na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi