Łepski Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A ktora czesc gdyni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_pogórze.g Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Potrzebuje kuriera zeby klubowiczowi wysłac zderzak z tym ze ja jestem z Gdyni a on gdzies w drugiej czesci Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zdrowych , spokojnych , rodzinnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy ekipa zlotów Śląskich http://www.icq.com/img/friendship/static/card_7944_rs.swf Ps. Nie przesiadujcie całych Świąt w Garażu ................WESOŁYCH wszystkim ................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Olo byles moze dzisiaj w Wedkowych kolo swarozyna ?? (Velfac, Dovista, Rationel) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ze ja? dzisiaj caly dzien w 3miescie.. wiec nie.. a kto jutro na spot przyjedzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 panowie,ma ktoś może płytkę instalacyjną do Wind. Vista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Olo byles moze dzisiaj w Wedkowych kolo swarozyna ?? (Velfac, Dovista, Rationel) Rationel - moje byłe miejsce pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A ja tam praktycznie codziennie jestem a pytalem bo widzialem b7 w avancie i rejere mial gtc 70cos tam i tak jakos mi sie skojazylo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 no dziewczyny,wszystkiego najlepszego ,zdrówka,szczęścia pomyślności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 przylaczam sie do zyczen - wszystkiego naj i dla wszystkich po rs4 i 1/2 w budzie b11 na 2015r albo chociaz mocnych silnikow benzynowych pod maska a nie jakichs tam dizli najlepszego panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 A ja tam praktycznie codziennie jestem a pytalem bo widzialem b7 w avancie i rejere mial gtc 70cos tam i tak jakos mi sie skojazylo :gwizdanie: jak co to ja mam gtc 84costam:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 A widzisz dobrze wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 rozumiem ze w nastepna srode to spot jst o polnocy?!?! :polew: a bardziej serio to skoro przepadly nam dwie srody to moze skryzkniemy jakiegos spontana jutro albo w sobote?? kto jest za?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 rozumiem ze w nastepna srode to spot jst o polnocy?!?! :polew: a bardziej serio to skoro przepadly nam dwie srody to moze skryzkniemy jakiegos spontana jutro albo w sobote?? kto jest za?! popieram sobota była by git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 rozumiem ze w nastepna srode to spot jst o polnocy?!?! :polew: a bardziej serio to skoro przepadly nam dwie srody to moze skryzkniemy jakiegos spontana jutro albo w sobote?? kto jest za?! popieram sobota była by git w sobotę ok. o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 w sobotę ok. o której? Jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Może Przemas by się też szarpnoł na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ale fajnie macie :embarrassed: Ja w domu siedze i jem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 26 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Może Przemas by się też szarpnoł na spota jest u mnie siora z małą córą, ale to czas (20:00 jak mniemam) kiedy kładą ją spać, więc całkiem możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi