GILI Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 e..tam pazdioch. w środę wpadnę nim na matarnię rezerwuje jazde testowa :D:D skuterem jeszcze nie jeździłeś ? z PL czy DE ? 5 miesięcy w PL bieniek jak ty byś miał 2.5 to byś go cały rok w warsztacie odwiedzał
Kocky Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Kombi w dieslu wymienione na kombi w dieslu + automat to we środę oglądamy
Bieniek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 bieniek jak ty byś miał 2.5 to byś go cały rok w warsztacie odwiedzał Juz mi nic nie mow....Tyle czasu...
Alona Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 halo chłopaki Chcę wreszcie wpaść na spot, ale pytanie - przyjeżdżają jakieś kobiety czy będę mogła poczuć się jak w raju?? :>
Alona Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 hehehehe, naprawdę?? żadne kobiety nie przyjeżdżają?? no dobra, to wezmę koleżankę!!
fuso Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 no bedziesz pionierka chyba ze zanim dolaczylem do tego grona jakies przyjezdzaly
Harpun Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie wierze...dziewczyny zaczynaja na spoty przyjezdzac, a ja audi sprzedalem. biednemu zawsze wiatr w oczy
Alona Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja wciąż nie rozumiem dlaczego nigdy nie przyjeżdzaja, przecież rozmowy o samochodach są mega ciekawe!! chyba trzeba będzie to zmienić!
mydlo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 no dobra, to wezmę koleżankę!! Nieobrazimy się jak weźmiesz kilka koleżanek
GILI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie wierze...dziewczyny zaczynaja na spoty przyjezdzac, a ja audi sprzedalem. biednemu zawsze wiatr w oczy nikt się nie obrazi jak wpadniesz cendziorem ja wciąż nie rozumiem dlaczego nigdy nie przyjeżdzaja, przecież rozmowy o samochodach są mega ciekawe!! chyba trzeba będzie to zmienić! sie wie
Harpun Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 no Gili chyba faktycznie sie skusze
alvaro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Alona no dobra, to wezmę koleżankę!! cool1 No to ja też chyba wpadnę
Tomeks Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Alona no dobra, to wezmę koleżankę!! cool1 No to ja też chyba wpadnę wpadnij,wpadnij ,a nóż gdzieś pojawi się wpis "alvaro + 1" :gwizdanie:
Alona Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 hehehe, rozumiem, że jak przyjadę sama albo z kolegą, to już będzie słabo?? muszę wymyślić jakiś dobry argument dla koleżanki żeby się zgodziła ze mną przyjechać - chłopaki musicie się jakoś zareklamować haha więcej niż jednej nie wezmę, przykro mi chłopaki, bo za duże obciążenie, wiecie auto traci moc i takie tam
Rekomendowane odpowiedzi