Ciacho Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 hmm bylem w aso sie pytac i mowili ze z doswiadczenia to nie chca pokryc z AC wymiany wkladek wszystkich. jutro mam podjechaćdo kolesia co zajmuje sie zamkami w audi i VW. Potem chce do ubezpieczalni jechac sie dowiedziec czy pokryją wymine wszystkich. jaki zonk
Tomeks Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 hmm bylem w aso sie pytac i mowili ze z doswiadczenia to nie chca pokryc z AC wymiany wkladek wszystkich. jutro mam podjechaćdo kolesia co zajmuje sie zamkami w audi i VW. Potem chce do ubezpieczalni jechac sie dowiedziec czy pokryją wymine wszystkich. jaki zonk tylko żebyś na zniżce nie stracił więcej niż to warte
fuso Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 z tego co wiem to czasem tak robia ze kradna wkladke dorabiaja klucz i potem maja klucz do stacyjki wiec nie wiem czy na wymianie wkladek w drzwiach powinienes poprzestac bo immo to juz potem nie problem
pre_pl Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 dobrzy ludzie, gdzie znajdę takie konektory ? może być Trójmiasto albo allegro, żaden serwis motoryzacyjny, bo drogo i długo się czeka
Łepski Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 dobrzy ludzie, gdzie znajdę takie konektory ? może być Trójmiasto albo allegro, żaden serwis motoryzacyjny, bo drogo i długo się czeka . . . Jacktronic - ul. Wita Stwosza 32a Aprovi - ul. Hallera 169/17 (budynek obok biedronki, na 1 piętrze)
Cristoforo Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 dobrzy ludzie, gdzie znajdę takie konektory ? może być Trójmiasto albo allegro, żaden serwis motoryzacyjny, bo drogo i długo się czeka we wrzeszczu koło "wysepki" (sklep rowerowy) na przeciwko jest sklep elektroniczny lub http://www.aprovi.com.pl/
pre_pl Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 a co,mikser się popsuł :gwizdanie: oj ty, ty... potrzebuję "takie cuś" to żony auta, w obu autach trwają równolegle prace modernizacyjne Jacktronic - ul. Wita Stwosza 32a Aprovi - ul. Hallera 169/17 (budynek obok biedronki, na 1 piętrze) yhmy, w ten deseń... спасибо хороший человек we wrzeszczu koło "wysepki" (sklep rowerowy) na przeciwko jest sklep elektroniczny lub http://www.aprovi.com.pl/ i Tobie też
Łepski Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 yhmy, w ten deseń... спасибо хороший человек Toć Ci dokładne adresy podałem
pre_pl Opublikowano 4 Maja 2009 Autor Opublikowano 4 Maja 2009 yhmy, w ten deseń... спасибо хороший человек Toć Ci dokładne adresy podałem nie no, spoko Ja jakimś cudem myślałem o innych sklepach, nie pomyślałem o 'zwykłych elektronicznych' Przemas a u Nas w MAGSERVIE nie mają??? nooo... nie sprawdzałem dzięki panowie
Ambro Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Czy nasza trójmiejska część a4 klubu ma może jakiś ustalony kanał na CB na którym można pogadać ? Wiem że niektóre kluby innych marek coś takiego wprowadziły w życie i sobie plotkują o autach w trasie
Tomeks Opublikowano 4 Maja 2009 Opublikowano 4 Maja 2009 Tyy Łepski co Ty miales za sprawe ?;] o alimenty jakaś rumunka go podała
adadur Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Przemek jak w 3-mieście nie dostaniesz to poszukaj tutaj: http://www.tme.eu/pl/ duże prawdopodobieństwo jednak że skończy się na ASO - podobych pinów szukałem do tempomatu, najbliższe były te z kostek komputerowych ale jednak to nie to, nie ta długość nie taki ząbek pod mocowanie w kostce.
tomas3miasto Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Witam Ja szukałem tych złączek jak podłączałem CANy do radia Skończyło się na tym że wziąłem złączki ze szrotu
Kacza Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Tyy Łepski co Ty miales za sprawe ?;] o alimenty jakaś rumunka go podała dobra Tyyy to jak o to kaman to spoko ... sprawa zalatwiona hhehee
pre_pl Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Opublikowano 5 Maja 2009 pany, mam na zbyciu filtr Knechta OX 143D za 20zł (w IC za niecałe 30zł) Pasuje do AWX, AVF, AJM
Rekomendowane odpowiedzi