adadur Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ja jeszcze trochę mam do wymiany oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Tyy Łepski co Ty miales za sprawe ?;] Czy ja mam co tydzień zmieniać avatara :?: :decayed: A jak się uda jutro wypolerować to będzie kolejna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Tyy Łepski co Ty miales za sprawe ?;] Czy ja mam co tydzień zmieniać avatara :?: :decayed: A jak się uda jutro wypolerować to będzie kolejna sprawa Ok . Postaram sie jutro wpaść i pstrykne cos tam Tylko wez go umyj chociaż :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 to o której jutro spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 to o której jutro spocik? Właśnie bo Elbląg przejeżdża wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Cos mi sie o uszy obilo ze 19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 to o której jutro spocik? Właśnie bo Elbląg przejeżdża wcześniej Dlatego chcę ostatecznie ustalić godzinę spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 proponuję 19tą... jeśli można się wtrącić... wyjeżdżamy około 17:30... nie wiem jak z korkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 proponuję 19tą... jeśli można się wtrącić... wyjeżdżamy około 17:30... nie wiem jak z korkami ok. mi pasuje 19.00 Korki zapewne będą - ogólnie wjazd do Gdańska przy Novotelu ...chociaż o tej porze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 jak tam Wam będzie pasować to przyjeżdżajcie nie czekając do 20.00... a jak tam Alvaro? zobaczę jego paździocha w końcu? bo Pre to chyba z flaszką urodzinową przyjedzie? NAJLEPSZEGO !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 nie jeździ się po alkoholu dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 a kto mówi o piciu... z flaszką wolno jeździć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 a kto mówi o piciu... z flaszką wolno jeździć :gwizdanie: ano tak to tak jak trzeba posiadać gaśnicę w aucie, nie ważne czy sprawna czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 proponuję 19tą... jeśli można się wtrącić... wyjeżdżamy około 17:30... nie wiem jak z korkami jeżeli chodzi o korki to z 7-demki skręćcie w Cedrach Małych przy LOTOS'ie w lewo na Pruszcz Gdański i w Pruszczu wlecicie na obwodnicę. Wszystkie korki ominiecie bokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodówa Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 to dziś o 19 taaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 No to ja się nie wyrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 moze moze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 No to ja się nie wyrobie Spoko, jak pojawisz sie na 20 to i tak sie zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Fajnie że na 19 Mam nadzieje że uda mi się wpaść na niecałą godzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi