Tomeks Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 PS.mateo,jest już u nas w sprzedaży Lech Pils,ten złoty Co znaczy u nas? Gdzie? na w Gdyni (a dokładnie,to w euroceschu )
Alona Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 rzucam propozycję zorganizowania środowego spota o godz. 18 ze względu na finał ligi mistrzów (20.45) co Wy na to DZIEWCZYNY też jestem za, miało mnie nie być, bo o 20 impreza urodzinowa mojego Tatulka więc akurat po pracy mogę wpaść :kox: chociaz może w sumie sobie odpuszcze, żebyście troche zatęsknili :tongue4:
GRazny Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 jaka liga ? co to jest ? 22 baranów lata za kawałkiem świńskiej skóry i próbują trafić między 2 deski
Łepski Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 2 deski 3 deski Kiedyś tych dwóch stojących baranów nie miało tak łatwo musieli być bardzo skoczni
pre_pl Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 hmm.. barany ? to jakiś sport górski ? deski to narty ?
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Liczymy na was http://www.a4-klub.pl/smf/pomorskie/zapisy_na_zlot_polnocy_a4_klubpl-t81268.0.html;msg907886#msg907886
Alona Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 no dobra, a co z tą godziną spotu Dziewczynki??
OLO_GDA Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 18-22 :?: trzeba zabrać kanapki i zrobic przerwę na sikanie;];]
Booster Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Dzisiaj w godzinach popoludniowych w pruszczu kierowca granatowego b6 z naklejka klubowa mi machal, niestety nie zdazylem zobaczyc twarzy wlasciciela. Równiez pozdrawiam
Booster Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Tez mi sie tak wydawalo ale nie bylem pewny
jaca.13 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 właśnie DZIEWCZYNY co ze spotem,odpowiada godz. 18-20 ?
GILI Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Dzisiaj w godzinach popoludniowych w pruszczu kierowca granatowego b6 z naklejka klubowa mi machal, niestety nie zdazylem zobaczyc twarzy wlasciciela. Równiez pozdrawiam a może patrzyłeś na twarz pasażerki
antonio Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Dzisiaj w godzinach popoludniowych w pruszczu kierowca granatowego b6 z naklejka klubowa mi machal, niestety nie zdazylem zobaczyc twarzy wlasciciela. Równiez pozdrawiam TAK TO BYŁEM JA
adadur Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Dzisiaj w godzinach popoludniowych w pruszczu kierowca granatowego b6 z naklejka klubowa mi machal, niestety nie zdazylem zobaczyc twarzy wlasciciela. Równiez pozdrawiam TAK TO BYŁEM JA Jarząbek :polew: łubu dubu łubu dubu ...
dreamer Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Witam wszystkich. Jest to w sumie mój pierwszy post jako posiadacza Audi. Wcześniej udzieleałem sie tylko namietnie w dziale zakup kontrolowany. Przez ponad 2 miesiace szukałem auta i oto jest :-) Od miesiąca jestem dumnym posiadaczem A4 B6 z 2004 roku z silnikiem AFV. NIe bity, z udokumentowanym pochodzeniem i serwisowany w polskim ASO. Chciałbym sie przywitać i jednocześnie poprosić o rade bo mam taki oto kłopocik z niunią: W sobotę byłem w swoim stałym warsztacie w celu naprawy blokujacego się lekko przedniego zacisku hamulcowego. Chłopaki rozebrali zacisk, okazało się że tłoczek jest skorodowany. Wyjęto i wyczyszczono tłoczek. Zmontowano zacisk i odpowietrzono układ w standardowy sposób. Niestety efekt jest taki że pedał hamulca jest miękki i łapie dopiero w połowie zakresu skoku. Jak się go podpompuje to robi się twardy, ale wystarczy przytrzymać dłużej wciśniety pedał i wpada on powoli w podłogę. Mechanik mówił że efekt jest taki jakby pompa przepuszczała między sekcjami. Ale przecież przed rozebraniem zacisku była dobra. Spotkał sie może ktoś z Was z podobnymi objawami ? Czy układ z ABS odpowietrza się w jakis specjalny sposób ? Kusi mnie żeby pojechać do ASO, ale obawiam się że panowie zaproponuja wymiane pompy hamulcowej za ileś tak kPLN. Może ktoś zna dobry warsztat gdzie mozna by z tym podjechać. A jeżeli w grę wchodzi ASO to które polecacie ? Groblewskiego czy Gajosa ? REGARDS Dreamer
Rekomendowane odpowiedzi