antonio Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 :wallbash: bez nerwów Alona bo będzie główka bolała
pre_pl Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 http://torformuly1.pl/ http://motoryzacja.interia.pl/galerie/motosport/polskie-tory-formuly-1/zdjecie/duze,1039554,3 obiektywnie najbardziej mi się podobają tory w Gdyni i w Warszawie Gdynia Warszawa:
pre_pl Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 bo gdańskiego tam nie ma e tam, mógłby być... Ale pewno przespaliśta akcję prosta jest niezła, nie wiem tylko czy jest sens kolejny miejski robić... W Singapurze bądź co bądź są szersze ulice
marek12389 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 pytanko gdzie jest srodowy spot...? i o której? co do toru to niema sensu w miescie robic... pozatym jest 1 mega plus toru poza miejskiego, inne zawody na nim oraz mozliwosci wjazdów prywatnych... poza wyscigami
Ambro Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 pytanko gdzie jest srodowy spot...? i o której? co do toru to niema sensu w miescie robic... pozatym jest 1 mega plus toru poza miejskiego, inne zawody na nim oraz mozliwosci wjazdów prywatnych... poza wyscigami To prawda ale koszta są ogromne i na pewno nie możemy liczyć na podobne inwestycje. Szczególnie gdy wszyscy są zajarani euro 2012. Wiem że swego czasu był pomysł budowania toru F1 w gdańsku a jego pomysłodawcą był sprzedawca subaru z naszego miasta ale już chyba nic z tego ;(.
pre_pl Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4UVRnUeRIC4
cookiemonster Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Serwus chlopaki, Jeszcze nigdy na 3miejskim spocie nie bylem, jak rozumiem matarnia 20, a w ktorym miejscu stacjonujecie? Czy bedzie okazja podpiecia sie do vaga, bo cos mi turbina niedomaga i przy okazji bym skorzystal?
Tomeks Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Serwus chlopaki, Jeszcze nigdy na 3miejskim spocie nie bylem, jak rozumiem matarnia 20, a w ktorym miejscu stacjonujecie? Czy bedzie okazja podpiecia sie do vaga, bo cos mi turbina niedomaga i przy okazji bym skorzystal? cookiemonster Data rejestracji: 23 Kwiecień 2006, 13:26 jak vag potrzebny to wszystko się da,co
Alona Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 jak ja czegoś takiego nienawidze.... :sick3: kolego cookiemonster niestety nikt u nas VAG'a nie posiada :kox: :kox:
mydlo Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ktoś sobie przypomniał o istnieniu A4-klubu bo w aucie coś się sypie... kpina Kolego cookiemonster SPOT TO NIE DARMOWE VAGOWANIE !!!!!!!!!
pre_pl Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 oj dajcie spokój, nie wyciągajcie pochopnych wniosków
Łepski Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Serwus chlopaki, Jeszcze nigdy na 3miejskim spocie nie bylem, jak rozumiem matarnia 20, a w ktorym miejscu stacjonujecie? Wszystko masz napisane w pierwszym poscie tego tematu nawet pogrubione zostalo :gwizdanie:
FAZY Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Serwus chlopaki, Jeszcze nigdy na 3miejskim spocie nie bylem, jak rozumiem matarnia 20, a w ktorym miejscu stacjonujecie? Wszystko masz napisane w pierwszym poscie tego tematu nawet pogrubione zostalo :gwizdanie: przyjedż to zerkniemy na twoje auto
Alona Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 FAZY co to Ty taki jesteś prospołeczny?? :kox:
FAZY Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 FAZY co to Ty taki jesteś prospołeczny?? :kox: kandyduję w wyborach do europarlamentu
antonio Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 FAZY co to Ty taki jesteś prospołeczny?? :kox: kandyduję w wyborach do europarlamentu u mnie masz poparcie
Rekomendowane odpowiedzi