antonio Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 to kto dzisiaj był :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nonilion, Zjawkowy i Ja ..... a i jeszcze jakas panna Xtrailem sie pucowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 pogoniliście ją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ha ha ha bardzo śmieszne :tongue4: żałujcie, że Was nie było :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 gruba ustawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 nie no spot petarda heh podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nonilion Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Grubo było Dzięki za spot. Pozdroofka i przyczepności życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 No Panie i Panowie, ale sniegiem doje....o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 No Panie i Panowie, ale sniegiem doje....o Co ty pier**lisz tylko 1.5 godziny z osowej do witomina :polew: Gorzej mieli ludki co na estakadzie stali w strone gdanska ... tir w poprzek zaraz za zjazdem na obwodnice, ludzie z buta dygali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 dobrze, że na transport miejski się przesiadlam, bo słyszałam, że droga z gdańska do gdyni zajmowała 2h :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 No Panie i Panowie, ale sniegiem doje....o Pewnie siedzisz w domu i patrzysz przez okno zdziwiony :D fajnie jest można tczwórką bokami polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 No Panie i Panowie, ale sniegiem doje....o Pewnie siedzisz w domu i patrzysz przez okno zdziwiony :D patrzy i myśli skąd na jutro marchewki weźmie ...bo na giełdę nie dojedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 petarda :> ulice białe z Przymorza do Sopotu właśnie jechałem... policjant chciał zaszpanować i stanął w poprzek niepodległości :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smajko Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 hejka nawiazujac do zimy to wiecie gdzie mozna odmrozic plyn do spryskiwaczy? bo sie mi ostal letni ;( a moze jakas dolewka czegos rozwiazuje problem? pozdr s.m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 A jakiej pojemności masz zbiornik na spryski i ile zostało Ci tego letniego w zbiorniku ? Musiał byś polatać autem tak żeby letni się rozpuścił i albo całego wypsikać normalnie spryskiwaczem albo zapodać koncentrat (z ASO lub inny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 alvaro coś mi to mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tomeks ??? znałem kiedyś gościa Tomeks32 ale to chyba nie Ty - tamten miał w Avatarze bardziej nakoksowanego gościa... hehe [br]Dopisany: 18 Grudzień 2009, 12:45_________________________________________________Ładną mam fotkę w Avatarze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 wiesz,latka lecą,czasu brak,coraz rzadsze wizyta na siłce przez to trochę mi triceps i kaptury spadły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smajko Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 A jakiej pojemności masz zbiornik na spryski i ile zostało Ci tego letniego w zbiorniku ? Musiał byś polatać autem tak żeby letni się rozpuścił i albo całego wypsikać normalnie spryskiwaczem albo zapodać koncentrat (z ASO lub inny) zostala mi z polowa zbiorniczka a nie wiecie gdzie jest jakis garaz gdzie jest + temperaturka? postawilbym autko na pare godzin i juz bo jezdzac to chyba z 200km musialbybm walnac zeby sie odmrozil ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi