tomas3miasto Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ja niestety do słupska nie za bardzo mogę jechać - żona, dzecko i te sprawy a kiedy będzie cos w 3mieście jak był ostatni zlot to byłem na nartach Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmop Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witam ja podklejam sie w Leborku, bede czekal na shellu :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 No prosze to bedzie taka zbieranina po drodze a dziewczyny ze Słupska milczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 a dziewczyny ze Słupska milczą. Może jakieś powitanie nam szykują z wielką pompą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 a dziewczyny ze Słupska milczą. Może jakieś powitanie nam szykują z wielką pompą nie łódź się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmop Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam, panowie czekalem na shellu od 18:05 do 18:45 :mysli:nastepnym razem wezme czyjs nr. tel.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Witam, panowie czekalem na shellu od 18:05 do 18:45 :mysli:nastepnym razem wezme czyjs nr. tel.Pozdrawiam Na shellu byliśmy o 18.00 i czekaliśmy do 18.12, pojechaliśmy bo niewiedzieliśmy czy mamy po co stać. W końcu to ty miałeś czekać na nas, a nie my na ciebie. Obecnym dziękujemy za spota, wielki szacun dla ICE'a i Zdenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 I w domku spocik superacki. 3M dziękuje za gościnę w Słupsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macius 1977 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jatez sie dolanczam wielkie dzieki za udany spocik. :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No to teraz czas na Gdynie. Nie wiem czy Mateusz słyszałeś ale goście mają być 12 kwietnia. Więc jak? Standart 17.00 na skwerze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Więc jak? Standart 17.00 na skwerze?? :th: p.s. Powołałem się na Ciebię i czekam na aprobatę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Więc jak? Standart 17.00 na skwerze?? :th: p.s. Powołałem się na Ciebię i czekam na aprobatę :> No i już Cię zaakceptowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zapraszamy wszystkich na pierwszy dwudniowy-weekendowy ogólnopolski spot Świdnicki,który odbędzie się w Mietkowie. Chętnych proszę o zadeklarowanie się. Mamy nadzieje,że możemy na Was kochani liczyć Planowany termin to kwiecień-początek miesiąca. Serdecznie zapraszamy http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_swidnickie-t23933.945.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 a są jakieś fotki ze spota S-3M ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 a są jakieś fotki ze spota S-3M ?? Nie wiele ale są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 no to zapodawać zapodawać!!! [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 00:21 _________________________________________________widzę że się fotek nie doczekam... ja właśnie wróciłem ze spotu VW w Nowym Stawie pod Malborkiem (za póżno się o nim dowiedziałem bo dopiero dzisiaj, a tak to byśmy się jakoś zmotali żeby tam wpaść "grupowo" ) było tyle aut że my byśmy musieli złączyć ilość aut ze 2 Zlotów żeby im dorównać... ;( Było też kilka A4 więc nie obyło się bez wręczenia FIRMOWEGO kalendarzyka później wrzucę kilka fotek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 widzę że się fotek nie doczekam... Jak tylko uzyskam zgodę autora to podkleje... Robimy ustawkę na 14.03., co wy na to?[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2008, 17:53 _________________________________________________ Zdjęcia wklejone dzięki uprzejmości Zdenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Robimy ustawkę na 14.03., co wy na to? Chyba 12.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Chyba 12.04 Wiesz, troche do tyłu jestem, ale też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 obiecane fotki : http://tinyurl.com/4qcqws Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi