antonio Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 oj tam oj tam zastanawiam się nad front bumperem co nie oznacza,że go będę miał
ZuKeRs Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 no no widze że muszę zacząć myśleć nad modami swojej strzały - może dokładka o cupry, airraide itd dotychczas miałem najbardziej wypasioną i najszybszą - Tomeks jak go zapraszałem to bał się stanąć :gwizdanie: a tutaj antonio zaczyna sie sprężać
Rdzewek_RdK Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 antonio podskoczyłbyś w tygodniu dla mnie po dwie opony do Skarszew? Jakoś bym miał motywację aby przywieść w końcu Twój zderzak :polew:
antonio Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 antonio podskoczyłbyś w tygodniu dla mnie po dwie opony do Skarszew? Jakoś bym miał motywację aby przywieść w końcu Twój zderzak :polew: mogę
Rdzewek_RdK Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 mogę To jak ogarnę sprawę będę dzwonił Dzięki
antonio Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 spoko[br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 19:27_________________________________________________Alona 1.8T ale bez zapisku bezwypadkowy i bez BIX http://otomoto.pl/audi-a4-1-8t-s-line-serwis-163-ps-C21162186.html
Tomeks Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 dzisiaj urodzinowy grill i browary zapraszamy
Maciek80 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Karwa no tak, to Ty robiłeś te urodziny Tomeks a ja głupiemu Bieńkowi złożyłem życzenia bo mnie Olo w błąd wprowadził. Ale spoko, i tak nie były szczere :polew:
ZuKeRs Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Najlepszego Bieniek Karwa no tak, to Ty robiłeś te urodziny Tomeks a ja głupiemu Bieńkowi złożyłem życzenia bo mnie Olo w błąd wprowadził. Ale spoko, i tak nie były szczere :polew: Dzisiaj dopiero małolat ma urodziny
alvaro Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Sto LAT !! Bieniu żebyś w końcu poczuł moc swoich 179KM !
Maciek80 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Ale zamieszanie z tymi jabanymi skorpionami Wszystkiego najlepszego Bieniek, Ty...
wypsiu Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 STÓWKA ...Bieniu .... i życzę Ci mocnej tulei ....
lukaszooo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam klubowiczów z 3miasta mam mała prośbę znalazłem ciekawą navigacje za przystepna cene w miejscowosci KARTUZY czy mogl by ktos podleciec oblukac czy działa i czy wszystko ok, mieszkam pod Wa-wą a gosc nie daje żadnej gwarancji jak wiadomo w Polsce nie ma nic za darmo więc napewno bedzie sie wam opłacało :gwizdanie: zależy mi na czasie więc najlepiej jesli z potencjalnym chętnym dogadał bym sie przez telefon,
kkam Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 czy ktoś z Was zakłądał ostatnio nowe żarniki D2S? myłem dziś u siebie soczewki i zobaczyłem ze na zarniku, w środku mam taki dziwny osad bialo-zółty, czy to oznacza bliska śmierć żarnika?
Rekomendowane odpowiedzi